Som závislá ? Na túto otázku si často kladiem odpoveď asi áno 😂 S mužom mám počas sexu aj dva - tri krát orgazmus a mne je stále málo !!! Potom ak muž zaspí sa musím spraviť aj sama
Mňa by zaujímalo, či sa za týmto príspevkom schováva unudený puberťák alebo nejaký úchyl, ktorý si myslí, že mu tu teraz budeme písať o našom sexuálnom apetíte. Alebo ma to vlastne nezaujíma. V oboch prípadoch je to choré.
Si multiorgazmická,nie zavislá😉 a keď budeš googliť,čo to znamená,tak sa cestou popozeraj po stránkach určených na takú diskusiu🤣
Zase ďalšia 'nadržaná diskusia'? 😀 Si zavolajte už exorcistov na tie pipiny a pipinov nezbedných 😂
@ella_price robím v skoro čisto mužskom kolektíve a naučili ma jednu vec: najlepšia diskusia je o j***čke a o hovne! Žiadna politika,alebo fotbal😇
@dusankomoj tak to máte samé podnetné diskusie😨
@dusankomoj Ako sa vraví, ak sa s človekom začneš rozprávať o sexe, sú z vás už dôverní priatelia 😁
@0silvia0 ale nié🤣 občas majú aj záblesky zdravého rozumu a občas ich drzo upozorním,že ja chlap niesom!
@dusankomoj ja nechápem, čo sa dá na sexe rozoberať... som neznalá takýchto diskusií, pracujem totiž v ženskom kolektíve a keď sa medzi nami vyskytne nejaký muž, tak je to väčšinou 30-ročný panic
Čo ti máme teraz závidieť....?
@0silvia0 ha! Keby som verila všetkému,čo som chtiac,či nechtiac počula,tak si myslím,ze Casanova bol obyčajný babrák oproti mojim chlapom🤣
Tak to je super. Rob sa ďalej
No a čo keď si...ži si ďalej ako sa ti páči...a neotravuj s hlúposťami.... nooo strašne sme na TEBA zvedavé....
@adka176 Ďakujem ❤️❤️❤️
To sa chvalis, ci stazujes? 😁
@sandrika1986 ....Skôr by som povedala, že ľutovať....sak je nadržaná jak stepna koza😂
aj ja mam sex velmi rada, ale podari sa mi to iba 1-2x počas sexu. Sexujeme cca obden
@hivanik a ty krava mastalna
@adka176 načo komentujes keď je to hlúposť 😂😂😂 asi nemáš čo robiť
@iwesska neprezradím
@cocolino234 ja neplačem 😂😂😂😂
@ivkazba 😂😂😂😂
♥️♥️♥️
Nuda... 🤪🙄
@cukroska🤫
Haha, teraz ti tu budeme rad radom opisovať ake mame sexuálne chute a ako sme nadrzane...🖕