Som vo vzťahu a mám chut na sex s niekým iným

13. nov 2023

Som vo vzťahu a mám chut na sex s niekým iným..nikto konkrétny.. len proste nezáväzný sex
Neviem sa zbavit tej myšlienky

marseillefan
13. nov 2023

Som na tom podobne.... a aj väčšina chlapov.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
subartic
13. nov 2023

ja ti poradím len aby si zapol mozog a stlmil signál medzi nohami , možno ti prídu do vyššej signálnej sústavy aj možné následky takéhoto konania. Ja to vždy tak urobím , keď vyjde sused o dve chalupy na dvor a začne do pol pása vyzlečený kosiť trávnik .

rebrambora
13. nov 2023

Moj nazor je, ze ked sa clovek pred vaznym vztahom poriadne nevyburi, takto to skonci 🤷🏽‍♀️

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
subartic
13. nov 2023

@rebrambora to nie je vybúrením , to je to či je človek vyzretí alebo nie.

subartic
13. nov 2023

@chodec15 tak môj určite nie . Ten je na inom dlhodobom pobyte .

rebrambora
13. nov 2023

@subartic '...keď vyjde sused o dve chalupy na dvor a začne do pol pása vyzlečený kosiť trávnik' mi tiez velmi vyzrete nepride 😉
Napisala som moj vlastny nazor a skusenost. Mohla by som mat vyzleceny aj cely basketbalovy team, kludne aj u mna doma na posteli a stale by som nemyslela vaginou a nebola myslienkami tak daleko, aby som musela hodnotit nasledky.

subartic
13. nov 2023

@rebrambora a čo konkrétne je na tom nevyzreté ? Že použivam mozog? Ja som mužovi sľubila vernosť a nie slepotu , ty možno aj slepotu . Okrem iného som rozvedená a môj sused slobodný .
Vyzretí ľudia ovládajú svoje pudy , uvedomujú si následky , stoja si za svojim rozhodnutím a nie že su bezpohlavní ak sú aj v dlhodobom vzťahu .

gulka123
13. nov 2023

Neviem či je auto chlap alebo žena, ale to je vlastne jedno… keď máš takéto myšlienky tak to povedz svojmu partnerovi…uvidíš ako zareaguje ;) radšej sa rozíď a povedz dôvod akoby si potom mal/a toho partnera podvádzať… ;)

pralinka25
13. nov 2023

podla mna to o vybureni sa nie je. ten co je vybureny casom moze zistit ze mu to tak ci tak chyba. ten co vybureny nie je moze zistit tiez ze mu to chyba alebo aj nemusi mu chybat vobec nic kedze nevie co mu chybat ma.
a dalej si myslim ze tym prejde kazdy pocas dlhodobeho vztahu. zazit take vzruso adrenalin nieco nove. uz ide len o to zapojit mozog. konieckoncov diera ako diera vtak ako vtak. s kazdym moze byt nuda aj kazdy moze urobit divy. treba skusit vo vztahu zmeny. mozno pomoze. je tolko moznosti co sa da skusat aj v dlhodobom vztahu.

jaskolka
13. nov 2023

@chodec15 matematické vyjadrenie - hop na druhú

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majlo1234
13. nov 2023

Aj ja, a to som zena. Pride mi normalne mat pri dlhodobom vztahu rozne predstavy😄 ale zatial ostava len pri tom

bbshop
13. nov 2023

Hlad môžeš dostať hocikde, ale najesť sa máš doma 😄

domkakvet
13. nov 2023

Lebo druhu stranu nemilujes.