Ahojte sme s priatelom 4 roky, a dnes mi tak napadlo že vlastne som priatelova prva sexualna priatelka. Myslite ze ho pritahuju ine zeny, tym ze predtym nic nevyskusal ani nic? Nieco nove? Ine zeny atd
Vo fitku, kam chodím, je jeden neskutočne sexy, sympatický príjemný chlapík. Rada sa na neho pozriem, je príťažlivý. Ale mimo toho, že sa pozriem a prehodím pár slov, by mi ani len v mysli nenapadlo s ním hoci len rande, nieto ešte viac. Ak je človek vo vzťahu spokojný, netreba sa obávať toho, že sa partner pozrie aj na iné. Ak vo vzťahu spokojný nie je, je úplne nepodstatné, či si jeho prvá alebo dvadsiata.
ina zena ho mozno pritahuje, ale je dolezite skor to koho pretahuje, cize bud spokojna a nerozmyslaj nad hlupostami zbytocne, lebo si vztah pokazis.
Nerozumiem prečo ti to napadlo až teraz ? Veď nemáte poblémy vo vzťahu tak to nerieš. Na druhej strane sa mi nechce veriť že ty by si sa nepozrela 🙂
Ja som tiez muzova prva a taketo kraviny ma nikdy nenapadli. Pre boha jasne ze ho x zien uz muselo a musi pritahovat, je to prirodzene
Či pozerame po inych ženach? Jasne, že áno. No a čo? Pri oltari sme prisahali vernosť a lásku, nie slepotu. Zas netreba preháňať.
Či som chcel niekedy zistiť, aký je sex s inou ženou? Áno, chcem. Ale nie tak, že by som kvoli tomu bol schopny podviesť manželku, čo si. Nikdy. Ako písal niekto vyššie - vernosť je vedomé rozhodnutie. A ja som skala.
Ja som môjho prvá. Sme spolu 17rokov. Samozrejme že by chcel vedieť aký je sex s inou. V partii do neho hustili chalani zo slovami- však skús ona sa to nedozvie atď. Sám povedal,keby chcel podviesť,najprv sa so mnou rozíde. Ale to záleží ako to má chlap v hlave. Samozrejme obaja sme mali príležitosti, ale ani jeden sme to neurobili.
Mozes byt aj jeho 18- a prave preto ho mozu pritahovat dalsie.
@sadkoni Ja nehovorim o pozerani na druhe zeny, ale ci ho to nejak v hlave nelaka vyskusat viac sexualne s inymi zenami ked mal iba mna.
Samozrejme, že ho priťahujú aj iné. Teba ini nie? To ďalej závisí od nastavenia sa…
Ja som sa presne na toto pytala mojho muza lebo tiez nemal ziadnu inu.ci ho to nelaka kukol na mna jak na zjavrnie ze ho to ani nenapadlo.asi zalezi aj aka si v tej posteli keby si lezala na palacinku asi by ho lakalo skusat ak ma vsetko odskusane staci mu aj jedna 🤣
Láka...
@thirstymonk Pýtala som sa ho to a veľmi som ho asi sklamala, pretože mi povedal že nečakal že si budem o ňim niečo take myslieť. Že je to pre nehi uchylne mysliet na ine ženy ked ma mna a mysliet na sex s inymi.
Och dievča si ešte asi velmi mladučká vieš ja som s mojim už 28 rokov s toho 25 manželia tiež sme iných pred sebou nemali ,ale bolo by veľmi najivné si myslieť ,že muž nikdy nemyslel na to aké by to bolo s inou predstavy a fantázie určite mal a tiež ho to asi lákalo veď nieje slepí a s manželstvom nestratil zrak a nedostal klapky na oči ako kôň ,je veľa pekných žien a tiež aj veľa pekných mužov človek sa pozrie prečo nie?ale ide O to že len pozrie možno si predstavý aké by to bolo keby ale tam to končí a do postele s nikým predca nevlezie
Lebo to berie, že pochybuješ o jeho vernosti. Alebo si nechce priznať pravdu. Jasne, že to laka všetkych mužov. A koľko priležitosti k tomu je? Ale vernosť vychádza z hlavy. Ja som tiež nikdy so žiadnou inou nesexoval, ani nebudem. Ale tvrdiť, že by som ani nechcel, to človek klame sám sebe. To, že ma to láka, ešte ale neznamená, že to aj urobím.
No, hneď mi to pripomenulo vtip, ako chlap dostal defekt, a zistil, že nemá zdvihák, tak išiel pešo na najbližšiu pumpu, aby si ho požičal. Počas toho rozmýšľal, čo zlé sa môže stať. Možno že pumpár ho nebude chcieť požičať, možno bude chcieť mastne zaplatiť, a možno sa mu vysmeje do ksichtu a bude sa tešiť z jeho nešťastia. Tak rozmýšľa a rozmýšľa, až príde k pumpe. Pumpár sa spýta: "Dobrý deň, ako vám môžem pomôcť?" - "Strč si do riti ten svoj posraný zdvihák!"
A teraz vážne: asi začína fáza prechodenia vzťahu, keď už necítiš zamilovanie, a príťažlivé sily vo vzťahu ochabujú. Svadbu a deti v blízkom čase plánujete, alebo to len tak nechávate plynúť v ilúzii, že to všetko samo od seba zostane také, ako bolo v prvých pár rokoch?
Keď ťa začínajú trápiť takéto problémy, tak je najvyšší čas posunúť váš vzťah ďalej. Napriklad splodiť dieťa a nebudeš mať čas rozmýšľať nad hlúposťami. 😉
Kazdeho muza budu pritahovat aj ine zeny, to ovplyvnit nijako nevies. Ani to dolezite nie je, vernost je vedome rozhodnutie.