Som pre partnera na poslednom mieste

stanka7599
2. júl 2022

Ahojte
Trochu som smutná teda dosť veľa, vstupila som do manželstva z lásky, milujem ho . No on robí pre druhých všetko a ja som.na poslednom mieste. Chodí na týždňovky som sama vtedy doma. Teším sa keď príde no vtedy začne svokra písať volať to a to potrebuje. Tak on beží. Ma deti s prvého manželstvá ešte nieje doma a už ex vola že treba zobrať syna. Tiež letí. Keď nezoberie je peklo. Ona si užíva voľno disko atď. a ja doma varím upratujem a bla bla. Nemôžeme ani nikam ísť.
Ved aj ja ho potrebujem mat pri sebe. Už ja si myslím ze som zlá ale neviem si pomôcť. Ustupujem stále , potlačem si a idem ďalej. No ale už to nezvládam. Neviem co už robiť. Niekedy mu to vyčítať no on na to zabudnee ako keby som nič nepovedala.

zmrzlinka2021
2. júl 2022

@stanka7599 No ma deti, ma aj iné povinnosti, s tym treba ratat a prijat to tak ako to je.

majo175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
2. júl 2022

Ale to ze ma deti z prvého manželstva si vedela aj predtým ako ste sa vzali,ci nie? A deti majú nárok byt s otcom. A môžete ist predsa na rodinný výlet. Ak má deti každý víkend tak môžte občas večer zohnať babysitterku a vy dvaja ist na večeru alebo Wellness.

liljana
2. júl 2022

No vybrala si si tyzdnovkara s zaväzkami ... Blba kombinacia. Riesenim by bolo aspon minimalne zmenit pracu, aby bol doma stale.

stanka7599
autor
2. júl 2022

@liljana Veľmi blbá 🥺🥺🥺🥺

majo175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanka7599
autor
2. júl 2022

@majo175 všetci mate v niečom pravdu.

majo175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majo175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanka7599
autor
2. júl 2022

@majo175 píšeš len o peniazoch, chcela som radu. Viem aká je doba ja len chcem.aby vlastne už neviem čo chcem

majo175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majo175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elviku11
2. júl 2022

@stanka7599 nerozumiem vete "nemôžem ani nikde ísť". Prečo? Veď môžeš, nemáš žiadne záväzky podľa príspevku, tak veselo chod, urob si svoj program vtedy keď ma aj on svoj 🙂

78787878
2. júl 2022

@majo175 Existuje... starsie rocniky 🙂

stanka7599
autor
2. júl 2022

@majo175 fľašu nepotrebujem , chcela som radu. Viem ze život je ťažký , no myslim ze každý si zaslúži aby bol aj spokojný a šťastný. Nie všetko brat len negatívne. A chcela som aby mi niekto poradil ako mu vysvetliť ze aj ja som na tomto svete nie len svokra a deti. Deti samozrejme akceptujem .

prunee
2. júl 2022

Chapem, ze ste spolu malo a ze ta to trapi. Ale s tym si proste musela ratat, kedze chodi na tyzdnovky a ma deti, tie ho potrebuju este viac ako ty. Kym vyrastu robte si s nimi spolocny program. A to, ako "oddychuje" byvala zena je len jej vec, tiez potrebuje vypnut, to jej fakt zavidis?

majo175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
peter162
2. júl 2022

@stanka7599 spravte si spolu pekný večer a na rovinu mu to povedz, čo chceš a ziadas od neho

stanka7599
autor
2. júl 2022

@prunee nemám čo závidieť jeho ex , cez týždeň deti preč škola, družina a cez víkend ruka hore . A ja prispievam pracujem robim všetko čo mu vidím na očiach. Som ticho. Len si myslím v tichosti . A ked poviem zabudne rýchlo. Ja deti nechcem dávať na druhú koľaj ale tiež tie ostatne prídu alebo volajú len ked niečo potrebujú inak neprídu. A ten najmenší ? Aj keď nechce ísť musí . Stalo sa ze aj plakal.ze mama ho nechce.Ja pracujem celý život snažím sa . Na druhej strane sa nikdy nechodilo do práce a stále ma toho veľa. Ja mam syna nik mi nepomáhal, no musela som sa starať. Ja už si tu pripadám ako doslova debil

marca12
2. júl 2022

@stanka7599 mnohe zeny cakaju,ze ak maju muza,ten im bude vzdy nablizku a vsetko budu robit spoku,vsade spolu chodit. Ty mas muza na tyzdnovkach a je to okrem manzela aj otec a syn niekoho. Musis sa prisposobit situacii a uvedomit si,ze v prvom rade je otec a vytvarat si taky program,aby si bola aj ty zahrnuta do casu,kedy je so synom. A to,ze uteka pomoct mame,nuz aj to dobry synovia zvyknu robit. Chod aj ty s nim a budete tam travit spolu cas. Neda sa byt stale len sami a nalepeni na sebe,to mozu robit teenageri,ktori nemaju nic ine na praci. A hlavne,ak to nezvladas,tak nech si najde doma pracu a nechodi na tyzdnovky.

elviku11
2. júl 2022

@stanka7599 a prečo nejdete na výlet spolu všetci? Ty si synom plus on a jeho deti? Keď chcete byť spolu celý život, tak by ste si mali nájsť k sebe cestu postupne ...

stanka7599
autor
2. júl 2022

Ďakujem vám za rady, zisťujem ze ja som na vine .

sasitimi17
2. júl 2022

Prečo si si vybrala zrovna tohto muža ?

peter162
2. júl 2022

@stanka7599 to je blbosť

stanka7599
autor
2. júl 2022

@sasitimi17 zalubila som sa

peter162
2. júl 2022

@peter162 nedávaj vinu sebe, ste rodina tak vinu mate všetci

simca06022011
2. júl 2022

Preco by si bola na vine? Proste si ina povaha a teba trapi co sa deje. Bohužiaľ jeho nie. Treba si urcit doma pravidlá, bud nech zmení pracu alebo urobí rozumny kompromis, ziadne oddelovanie sa, atd. Nenechaj ho zabudnúť. Inak budeš cely zivot sama doma cakat a jeho cas si budu uzivat ini. Ked nepochopí, možno ti naozaj bude lepsie aj oficialne samej a môžeš si robit co len chces a s kym len chceš.

barborachors
2. júl 2022

kde si mala rozum? ze disko? co ma 16?

peter162
2. júl 2022

@peter162 pozri, ja som rozvedený a mám dcéru. Ona vie že keď zavolá o polnoci tak spravím čo potrebuje. Nemám síce partnerku, no chcel by som aby to chapala a respektovala. Ja by som robil to isté a je vážne dôležité aby ste všetci travili aspoň trochu času spolu. Musíte mať však čas aj sami pre seba, inak to pôjde dolu kopcom a veľmi rýchlo.

andreafa
2. júl 2022

@stanka7599 hej, matka jeho decka si uziva disko 🤣 a on chudacik sa musi starat O VLASTNE DECKO 🤬 Vedela si, ze ma zavazky tak nerev a spravaj sa ako dospela zena