Ahojte ženy, je mi veľmi nepríjemné a trápne to tu písať, píšem preto anonymne. Stretla som sa pred časom s jedným mladým mužom, s ktorým prebehla chémia a tak nejako došlo aj k tomu, že sme sa intímne zblížili. Aktuálne neriešime vzťah, sme si v tomto jasní a úprimní. Ide však o to, že ani on a ani ja sme dlhšie (ja 4 mesiace) nemali sex. A tu nastal problém. Viete, ako je to prvýkrát, možno aj neisté a nervózne to je, no a on samozrejme vyvrcholil rýchlo. Ja som bola dosť v strese, nervózna, a neprišlo to u mňa v takej miere práve z tej nervozity. Pritom sme si sadli a na rovinu sme si povedali, že určite to neostane len pri jednom takomto stretnutí. Horšie je, že ja sa cítim nespokojná, cítim akoby to "neukončenie" a som roztržitá, už od včera. Nervózna. Stalo sa vám to už niekedy? Nikdy som taký pocit nezažila.
Ja už fakt nerozumiem co tu dokážete riešiť. Jedna ritny veniec, ďalší pridá fotku 💩, ty absolútne intímnu záležitost s 0 dolezitostou. ľudia sú už úplne nekompetentny.
Áno, každý je občas nervózny. Z rôznych dôvodov. Akú odpoveď očakávaš? "dorob" sa?
Asi ste veľmi rychlo riešili sex. Malo sa poznate. Apropo 4 mesiace bez sexu je dlha doba?
@modrykomik 🤣🤣🤣
@modrykomik 😂
@modrykomik mobil? 🤔
Keď ma muž nevie uspokojiť,viac sa neuvidíme...hotovo vyriešené
muž musí vediet ženu uspokojit. Prispieva to aj jeho egu. A o tomto je predsa sex, že?
@sszuzu8 ju nerieš .. ona nevyhladava vztah...
vsak uvidis nabuduce, prvy krat to byva vselijake 🙂
Tréning robí majstra 🤷♀️
Ani Vlhová sa nepostavila na lyže prvýkrát deň pred olympiádou, ani nemala predtým 4 mesiace voľna.
Tak na tom zapracujte, trénujte a výsledok sa dostaví.
A trošku na odľahčenue - mala si toľko isto času ako on a jemu sa podarilo a tebe nie, tak prečo hľadáš chybu v ňom? Že sa nedokážeš úplne uvoľniť nie je predsa jeho chyba.
Vsetko je raz po prve 😆
Niektora vie mat orgazmus hned po prvom sexe s cudzim muzom, druha sa potrebuje lepsie poznat. Ak si nervozna a nevies sa uvolnit, tak sa chudak moze asi aj na usi postavit a neuspokoji ta. Zostava drzat palce, aby pri dalsich razoch to bolo lepsie a jedine si pomoct medzitym sama, ak si nervozna z toho, ze sa to u teba "nedokoncilo".
no vsak sa nad tym lepsie zamysli a mas odpoved. co si cakala, ze to bude ako vo filme a na konci ohnostroj? ovlada ta nervozita, pritom rozumom si to mala uz davno mat spracovane. chudak chlap.
Mozno by bolo fajn zacat postupne. Tyzden len rucna praca. Dalsi tyzden oral a sex az ked to bude spontanne a nie naplanovane.
Ešte aby som ujasnila, tak z jeho strany sa mi venoval dostatočne, len som sa nevedela úplne uvoľniť a tým pádom to u mňa "neskončilo"