Som nervózna - intímne zblíženie s mladým mužom

2. apr 2022

Ahojte ženy, je mi veľmi nepríjemné a trápne to tu písať, píšem preto anonymne. Stretla som sa pred časom s jedným mladým mužom, s ktorým prebehla chémia a tak nejako došlo aj k tomu, že sme sa intímne zblížili. Aktuálne neriešime vzťah, sme si v tomto jasní a úprimní. Ide však o to, že ani on a ani ja sme dlhšie (ja 4 mesiace) nemali sex. A tu nastal problém. Viete, ako je to prvýkrát, možno aj neisté a nervózne to je, no a on samozrejme vyvrcholil rýchlo. Ja som bola dosť v strese, nervózna, a neprišlo to u mňa v takej miere práve z tej nervozity. Pritom sme si sadli a na rovinu sme si povedali, že určite to neostane len pri jednom takomto stretnutí. Horšie je, že ja sa cítim nespokojná, cítim akoby to "neukončenie" a som roztržitá, už od včera. Nervózna. Stalo sa vám to už niekedy? Nikdy som taký pocit nezažila.

autor
2. apr 2022

Ešte aby som ujasnila, tak z jeho strany sa mi venoval dostatočne, len som sa nevedela úplne uvoľniť a tým pádom to u mňa "neskončilo"

haley7897
2. apr 2022

Ja už fakt nerozumiem co tu dokážete riešiť. Jedna ritny veniec, ďalší pridá fotku 💩, ty absolútne intímnu záležitost s 0 dolezitostou. ľudia sú už úplne nekompetentny.
Áno, každý je občas nervózny. Z rôznych dôvodov. Akú odpoveď očakávaš? "dorob" sa?

monkasponka
2. apr 2022

Asi ste veľmi rychlo riešili sex. Malo sa poznate. Apropo 4 mesiace bez sexu je dlha doba?

modrykomik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
2. apr 2022

@modrykomik 🤣🤣🤣

xiaomi_
2. apr 2022
haley7897
2. apr 2022

@modrykomik mobil? 🤔

anita6666
2. apr 2022

Keď ma muž nevie uspokojiť,viac sa neuvidíme...hotovo vyriešené

sszuzu8
2. apr 2022

@anita6666 dosť kruté. Niekedy to prvýkrát nejde
Niekedy ani druhýkrát. Niekedy to ide celkovo ťažko ale ma aj iné kvality 🤷‍♀️

mareri
2. apr 2022

muž musí vediet ženu uspokojit. Prispieva to aj jeho egu. A o tomto je predsa sex, že?

zdenkastanka
2. apr 2022

@sszuzu8 ju nerieš .. ona nevyhladava vztah...

meluela
2. apr 2022

vsak uvidis nabuduce, prvy krat to byva vselijake 🙂

sissy27
2. apr 2022

Tréning robí majstra 🤷‍♀️
Ani Vlhová sa nepostavila na lyže prvýkrát deň pred olympiádou, ani nemala predtým 4 mesiace voľna.
Tak na tom zapracujte, trénujte a výsledok sa dostaví.
A trošku na odľahčenue - mala si toľko isto času ako on a jemu sa podarilo a tebe nie, tak prečo hľadáš chybu v ňom? Že sa nedokážeš úplne uvoľniť nie je predsa jeho chyba.

miadi
3. apr 2022

Vsetko je raz po prve 😆

liljana
3. apr 2022

Niektora vie mat orgazmus hned po prvom sexe s cudzim muzom, druha sa potrebuje lepsie poznat. Ak si nervozna a nevies sa uvolnit, tak sa chudak moze asi aj na usi postavit a neuspokoji ta. Zostava drzat palce, aby pri dalsich razoch to bolo lepsie a jedine si pomoct medzitym sama, ak si nervozna z toho, ze sa to u teba "nedokoncilo".

janetinka27
3. apr 2022

no vsak sa nad tym lepsie zamysli a mas odpoved. co si cakala, ze to bude ako vo filme a na konci ohnostroj? ovlada ta nervozita, pritom rozumom si to mala uz davno mat spracovane. chudak chlap.

mirkava
3. apr 2022

@haley7897 a mňa to celkom baví, cez deň riešim veľa vážnych vecí a riešiť na MK niečie "vyvrcholenie" je pre mňa relax 😉😁

greywolf
3. apr 2022

Mozno by bolo fajn zacat postupne. Tyzden len rucna praca. Dalsi tyzden oral a sex az ked to bude spontanne a nie naplanovane.