Som frigidná?

6. feb 2024

Mám taký problém s chuťou na sex. Pokiaľ mi môj manžel nespraví chuť, tak žiadnu nemám. Takmer vôbec. Naozaj výnimočne sa stane, že mám chuť na sex, ale aj to ma po pár minútach prejde. Je pravda, že mám neustále veľa silných podnetov na premýšľanie o povinnostiach, častokrát veľký stres. Ako to riešiť?

egonsk
6. feb 2024

neberes tabletky na tlak? tam je to casty vedlajsi ucinok, preto ak sa dostavi, treba ich vymenit, vid prilohovy letak.

loliki
6. feb 2024

Nie si. Si normálna. Počkaj na plodné dni.

deti95060810
6. feb 2024

@egonsk aj pri Ad ...

autor
6. feb 2024

Mám mirenu.

nevenka
6. feb 2024

Nuz, ja som pri HAK stratila vsetku chut....a vela dalsich zien...🤔

miadi
7. feb 2024

Tak nech ti muz robi chut castejsie. A Skus zit tak aby si nemala velky stres. Zmen co sa zmenit da.

hsjdudhdbd
7. feb 2024

Ja som mala taketo stavy ked som mala nepravidelny cyklus a prisli mi raz za tri mesiace a len pocas obulacie raz za tei mesiace som mala chut na sex takze hroza sama so sebou som bojovala a nakoniec som mala zvysene a znizene kadejake hormony

5ccccc
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
derdia
12. feb 2024

Antikoncepcia je preto dva krat uspesna, lebo zabranuje ovulacii ale aj chuti... Urcite to je z mireny.

mrkvicka060
12. feb 2024

Ked som brala HAK, nebola chut absolutne ziadna. Takze uz nikdy by som ju nebrala, ved to co je za zivot, ked nie je chut na sex 😁 mas to z mireny

aiana24
20. feb 2024

Si uplne normalna. Je to uplne bezne. HAK a stres tomu nepomahaju, ale aj tak je to bezne ze mnohe zeny nemaju take chute. Co s tym... mozes skusit sama sa hrat so svojim telom a spoznavat svoju sexualitu. Alebo nech partner skusa nove veci. Si normalna a zdrava, zial mnohe zeny prejdu zivotom a ani nezaziju velke extazy ktore sexualita ponuka.

kinlly7
28. feb 2024

@derdia mám podobný problém a riešila som to so svojim gyndom, ale povedal mi, že Mirena nato nemá vplyv, tak neviem.. Tiež mám Mirenu už 4roky

derdia
28. feb 2024

@kinlly7 ano to povie kazdemu, lebo tam ide o zisk. Priste ma z toho peniaze. Pokial zena bola ok, a zrazu nie je tak jej poste ta mirena alebo tie tbl nesedia.