Som extrémne žiarlivá

13. apr 2023

Ženy,
som extremne ziarliva na ex mojho frajera. Asi poviete ze mi hrabe, ale ja ziarlim na myslienky, ktore si sama vytvaram.
Moj priatel nie je so ziadnou v kontakte, ale ked mi napriklad povie nieco pekne mna to hned rozculi, lebo to urcite hovoril aj ex.
Ak ma večer hladka v posteli, hned myslim nato, ci aj ich tak hladil, alebo este krajsie?
Samozrejme potom som nervozna a on nechape čo sa deje.
A ja neviem čo robit :(

katkaseiner
13. apr 2023

toto ani nie je ziarlivost ale by som vyhladala psychologa.. moze ti pomoct pracovat s tvojimi myslienkami.... aj ja som ziarliva, ale na realne veci (teda ze by si moj muz viac vsimal niekoho ineho ako mna, alebo by za niekym realne chodil prec z domu) .. ty uz podla mna ides do extremu, ale tym ze si to uvedomujes, mas moznost na sebe pracovat... urcite to nenechaj tak ak si nechces vztah pokazit

januska12323
13. apr 2023

Ty si pred ním nikoho nemala?

mk1111111111
13. apr 2023

Tak to musis zostat sama, takeho nenajdes, co ziadnu nemal. Najlepsie smer psycholog

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nini1978
13. apr 2023

Hrabe ti jednoznačne

mk1111111111
13. apr 2023

@sheila121 ale panica sa mohla ina dotykat, to neprejde

maxalla
13. apr 2023

Nemysli na to, ze ine hladkal v posteli a krajsie ako teba. Mysli na ti, ze ak s tym neprestanes, opat bude hladkat ine v posteli.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
13. apr 2023

@sheila121 a mk111111 načo je potom dobry konik ak si tu ludia zasluzia len posmešky? Som rada ze vy dve ste tak skvele vyrovnane so sebou, ze nemate ziadne pochybnosti. Ej mat tak Vaše sebavedomie! Len ci nie je prehnane dievcata 🙂

stellarstar
13. apr 2023

Daj si facku 🤣🙈 aj ty si mala predtým chlapa a on co?

viestta
13. apr 2023

Navstivit psychologa. Cim skor. Pretoze za chvilu nebudes ty ta, ktoru on hladka. A v konecnom dosledku nikdy nebudes mat ziadny vztah, pretoze pri kazdom ti bude v hlave vrtat, co robil, co hovoril tym pred tebou. Bude ta zozierat to, ze nemas kontrolu nad jeho myslienkami.
Ty neziarlis, ty mas mizerne sebevodomie, nie si si ista sama sebou, neveris mu, nedoverujes mu, chyba ti pocit, ze ty si to najlepsie co ho kedy stretlo, porovnavas sa s inymi, pretoze zoziera ta predstava, ze boli lepis ako ty. A toto vsetko treba riesit u seba. Najst svoju hrdost a sebevedomie ti moze pomoct doby psycholog.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
13. apr 2023

@sheila121 radsej byt mudry clovek a spytat sa ako byt jednoduchsi a povysovat sa 🙂

viestta
13. apr 2023

Mila autorka, zbytocne sa rozculujes nad @sheila121 a @mk1111111111 Ony maju to co ty nemas, sebevedomie a nadhlad. Keby si ho mala, tak by si sa len pousmiala, ze maju uplnu pravdu a riesis vo svojej nesebevedomej hlave hluposti.

stanulienkat
13. apr 2023

Chudak chlap. Od ziarlivcov treba utekat. A co najrychlejsie.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nini1978
13. apr 2023

@mk1111111111 aj na nho mohla nejaká v minulosti pozerať so záujmom ..

autor
13. apr 2023

@sheila121 poznat svoju hodnotu neznamena neziarlit. Ale zbytocne to vysvetlovat cloveku ako si ty.

veronika_sk000
13. apr 2023

rozumiem ti..pokojne vyhladaj psychologa, moze sa to stupnovat a vztah to pravdepodobne rozlozi, ak mas nejaku negativnu skusenost z minulosti, tak ju treba spracovat, ak nie, tak to bude pramenit v tvojom sebavedomi, psycholog ti pomoze a ukaze ti, ako s tym pracovat..primitivne komentare ignoruj, nenechaj sa rozhodit, odraza to ich charakter, nie tvoj

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
13. apr 2023

@stanulienkat on este nevie co vsetko ma zakazane. On este nevie, ze by mal podstupit amputaciu ruk a inych organov, pretoze ich pouzival na tie byvale. On este nevie, ze mal podstupit dobrovolnu lobotomiu aby na byvale ani nepomyslel, odstranenie jazyka, aby nevyslovoval mena svojich byvalych a samozrejme aj oci treba vypichnut aby nahodou nepozeral po inych.

autor
13. apr 2023

@veronika_sk000 Ďakujem ♥️

ivik4
13. apr 2023

Hned po precitani ma napadlo ze si treba oci vypichnut lebo sa pozeral a pozera stale na ine zeny😄. Zamerne ci nie, len tak zbezne
Ale nie... bohuzial to bude vazny psychicky problem . Hadam Ta frajer neopusti skrz to

bessie12
13. apr 2023

Ony nie sú jednoduchšie a ani sa nepovysuju, ale majú pravdu. To ty máš problém so žiarlivosťou, lebo myslíš na hovadiny. Začni to riešiť čím skôr, inak ta tvoj priateľ pošle k vode.
Byť na jeho mieste, tak by som to uz dávno urobila.

autor
13. apr 2023

@viestta nic take som nepovedala, ba dokonca nerobim mojmu priatelovi ani ziarlivostne sceny, neuveris ale moj priatel chodi aj s kamaratmi vonku bezomna. Ba dokonca aj na nakupy moze chodit sam. A ani mu nevyvolavam a nekontrolujem ho. Vyssie som pisala o svojich myslienkach.

nini1978
13. apr 2023

Autorka ,ty nie si extrémne žiarivá,pretože žiarliť môžeš na niekoho,niečo,čo ti môže odviesť preč tvojho priateľa.
Žiarliť na minulosť a predstavovať si ,čo robil iným ,to je extrémna zakomplexovanost a s tým ti pomôže jedine odborník.
Musíš pracovať na sebe,inak život peklo,alebo život len sama so sebou

viestta
13. apr 2023

Je otazka casu, kedy tvoje myslienky prejdu do cinov. Je len otazka casu kedy tvoje myslienky rozozeru teba a aj vas vztah. Mas jedno plus, ze si uvedomujes, ze tvoje ziarlive asociacie a myslienky nie su v poriadku a chces to riest. Ale to je jedine plus, ktore ti v tejto diskusii prinalezi.

autor
13. apr 2023

Keby som vedela ake su tu zeny, nikdy tuto otazku verejne nepolozim. Hold moja chyba!

veronika_sk000
13. apr 2023

ked chces, mozes mi napisat spravu, tu sa stretli zrejme len inteligentne sebavedome zeny, ktore nikdy nemali fuck up v hlave kvoli niecomu

bessie12
13. apr 2023

Prepáč, ale aké odpovede si čakala? Potlapkanie po pleci, že to je v poriadku ?? 🙄 sama si predsa uvedomuješ, že to nie je dobre.