Som bisexuál a hanbím sa za seba

16. máj 2021

Ahojte nie som žiadny troll ani sa nezabavam skrz víkend. Som 30tnička rozvedená matka troch detí. V mojom okolí je zaužívaná tradícia muž a žena. Objavujem v sebe už dlhší čas že ma priťahujú aj ženy len som to nevedela nejako pomenovať. Nemyslím žeby som dokázala mat so ženou vzťah nemám za sebou ani mladicke opilecke bozkavacky čiže neviem ci by ma to bralo aj v realite tak ako v predstavách no aj tak sa cítim kvôli tomu divne a hanbím sa za to. Neviem ako to spracovať ci vyskúšať a povedať si ze bud to nie je pre mňa a hodiť to za hlavu alebo nechať to tak ved som hetero. Netuším co robiť nemám sa s kým porozprávať hanbím sa priznať to sama pred sebou. Boli ste niekedy v podobnej situácii a prekonali ste to tým ze ste sa prestali hanbiť a prijali ste to?

kkovacovak
16. máj 2021

Ja by som to vôbec neriešila. To že sa vám páčia aj ženy ešte neznamená že ste bisexual. Mne sa tiež páčia ženy, viem oceniť ich krásu, s priateľom sa pozeráme po ženách na ulici spolu. Ale v živote si neviem predstaviť vzťah so ženou a ani by som ho nechcela. Áno aj ja som mala nejaké pubertálne opilecké zážitky, dokonca vážnejšie ako vy ale tam to zostalo. Nemyslím si že som bisexual ale nemám problém priznať že sa mi ženy páčia. Myslím si že veľa žien to tak má. Nie je sa za čo hanbiť. Vie o tom aj môj priateľ a absolútne to nerieši. Maximálne si robí srandu že keď idem von s kamoškami tak nikdy nemá istotu 😄 Ale je to hlúposť. Zmierte sa a tým a neriešte to.

ella_price
16. máj 2021

Musíš si ujasniť, či si len povieš, že táto žena je pekná a teda to môžeš povedať aj o x ľuďoch, alebo si schopná sa do druhej ženy aj naozaj zamilovať a mala by si pre ňu rovnaké pocity, ako vo vzťahu s mužom. Hocaká žena dokáže tej druhej povedať, že má dnes fajne kozy a ric bez toho aby to bolo divné 😆

annamarin
16. máj 2021

Keby tvoja kamoska alebo tvoje deti boli bi, tak ako by di to brala? Veď je to úplne normálne. Ja som tiež bi a nevidím v tom žiaden problém. Veď nikto ťa nenúti byť so ženou. To, že máš v sebe túto možnosť neznamená, že ju musíš využiť. Ja by som to vobec ani nejak extra neriesila, ved nie je to choroba. Nie to este samu seba kvoli tomu trápiť. Na čo je to dobré? Či si bi alebo nie, tak zmeniť to nezmenis.

sissy27
16. máj 2021

Podľa mňa zbytočne vytváraš problém tam kde nie je. V tvojom prípade sa jedná zrejme len o sexuálnu stránku a to sa fakt nemusíš nikomu spovedať čo robíš za dverami svojej spálne. Či tam máš dvoch chlapov, ženu, vibrátor, či to máš rada spredu alebo zozadu, či raz za mesiac alebo 3x denne, je tvoja osobná vec a nikto okrem zúčastnených o tom vedieť nemusí.
Ak sa rozhodneš s niekým žiť vo vzťahu (a je jedno či s mužom alebo so ženou) to už je iné, tam ide aj o deti, tam už sa rozprávať a vysvetľovať treba, ale pokiaľ ide čisto o sex, tak nevidím dôvod.

prhlavka
16. máj 2021

Musis sama najlepsie vediet co citis,ked vidis zenu,ktora vyzera podla teba dobre, ci ta vzrusuje predstava byt s nou a mat s nou realne sex. Ci je to totozne s tym,co vnimas,ked ta vzrusi ,pritahuje muz. Ak by si sa zahravala s myslienkou skusit zenu poza chrbat manzela a mate spolu pekny vztah a 3 deti,dobre si to zvaz,ci ti nieco take stoji zato. Hovorim z vlastnej skusenosti. Keby si chcela vediet viac,napis mi spravu.

slovakboy
17. máj 2021

V názve diskusie je .... a hanbím sa za seba. Prosím len to nerob. Nie si vnná ani za predstavy ani za pripadne sexuálne aktivity. Si rozvedená, nikomu momentálne ani mužovi nič hovoriť nemusíš. Najprv sa prijmi taká aká si a neobviňuj sa. Sex je intímna záležitosť a spoločenské konvencie sú fajn ak sa jedná o stolovanie a správanie sa v spoločnosti ale tak ako sa sex nerobí verejne tak ani verejnosť sa nemá právo do neho miešať. Ak tým nikomu neubližuješ neubližuj ani sebe.