Som 4 mesiace po pôrode a nemám chuť na sex

naty_10
27. dec 2024

Dobrý deň, som 4 mesiace po pôrode (sekcia), mám už všetko zahojené, rana ma nebolí, nemám žiadne ťažkosti, ale absolútne nemám chuť na sex. Manžel mi to trošku “vyčíta” v zmysle, či je to v poriadku. Tak ja neviem, môže to byť hormónmi ? Ja mám totálnu nechuť. Manželom to nie je, milujem ho najviac na svete. Ale trápi ma to. Viem, že sex patrí do vzťahu. Mali ste niektorá taký problém? Ako ste to riešili?

hederamonstera
27. dec 2024

Som 19m po porode a tiez je to posledna vec, na ktoru vo volnom case pomyslim. Ano, je to problem, ale z casti si za to moj muz moze aj sam (som vacsinu sama na deti a domacnost)
U teba to moze byt hormonmi, unavou, ci co citis, ze preco nemas chut na sex?

pininka1
27. dec 2024

A kojiš ešte? Väčšinou sa to stava vtedy. Jasne únava robí svoje a netreba zabúdať ze ste najprv boli manželia až potom rodicia.

ivec16
27. dec 2024

je to uplne normalne, je to hormonmi, kojis? mas uz menstruaciu? ja kym mi nenabehol cyklus vobec nebola chut…

naty_10
autor
27. dec 2024

@hederamonstera
@pininka1
@ivec16
Nekojím od začiatku kvôli liekom, a menzes som mala zatiaľ len 1x 🤷‍♀️ A dokonca malinky je taký anjelik, že prespí celu noc, od tej 22:00-7:00 pekne 🥰 Preto nechápem, jednoducho nie je chuť 🤷‍♀️

evickuska
27. dec 2024

@naty_10 komunikacia, porozpravaj mu to, co Ti povie

naty_10
autor
27. dec 2024

@evickuska veď my sa o tom práve rozprávame, on sa ma opýtal, prečo nechcem, v čom je problém, ale ja neviem povedať 🤷‍♀️

ariannazara
27. dec 2024

U mňa to prešlo po roku, a začala som byt ako pred tehotenstvom ale rok to tak bolo

t1nusa
27. dec 2024

súhlasím s @hederamonstera a som na tom takmer rovnako… večer padám do postele totálne unavená a absolútne na niečo takéto nemám chuť

kvietok1233
27. dec 2024

@naty_10 máš proste iné starosti ako sex...večer si šťastná že máš na hodinu pokoj a chces spat...nech on nespi celé noci potom sa nonstop stará o dieťa, nemôže sa ani poriadne vysrať a najesť v kľude a som zvedavá ako mu bude pankovi stat 😃. Nech ti dopraje deň dva voľná, postará sa o dieťa a možno bude potom aj chuť na sex

majlo1234
28. dec 2024

Pripadne sa obcas premoz. Ja viem, ze to je hrozna rada. Ale ja nampriklad nemam chut uz cez tri roky(tolko rokov mam deti, kojim a nevyspala som sa😤) ale pre udrzanie akej takej pohody je pre mna dolezite, aby sme sex mali aspon obcas(rozumej dva-styri krat do mesiaca😝)
Ale styri mesiac spo porode su este malo, mozu s tebou stale bit hormony, mozno sa ti to utrasie

evickuska
29. dec 2024

@naty_10 no nie je nic horsie ako ked zena vidi, ze problem je a muz tvrdi, ze nie 🤷‍♀️
napr. ja som 9. mesiac a sex nechce ano som posledne tyzdne ako vygrcany rezanec atd. ale beztak 🙈 ako nedivim sa mu, ked mi je furt blbo 🙈 ale ja mam na sex furt pred, po porode stale asi som chlap 🤷‍♀️