Som 20-ročné dievča, ale páčia sa mi gayovia

nutellkaaa
10. mar 2023

Ahojte, stala sa mi taka divna vec. Kamaratim sa s chalanom, ktory je gay a je zadany. Ten kamarat ma strasne pritahuje, paci sa mi. Takisto sa mi paci aj jeho priatel. Niekedy sa ani neviem rozhodnut, ktory sa mi paci viac.
Je to iba pocit na cisto platonickej urovni, ani k jednemu necitim nic viac, ani jedneho nelubim,iba sa mi pacia. Ako sa mam toho pocitu zbavit? Co mam robit?
Zaroven si velmi uvedomujem, ze je nemozne aby bolo medzi nami nieco viac, no nechcem znicit nase kamarastvo. Mam trochu zmatky, vo vztahoch som neskusena, mam za sebou iba jeden, mam 20 rokov

anjelicek26
10. mar 2023

Tak kazdy mame nejake sexualne fantazie, ty chces jednoducho nieco, co vies, ze proste nejde, proste "vidim vyzvu"... fantazia pracuje... co mas robit? Ak ti to vadi, tak obmedz stretavanie a najdi si priatela, hotovka... zijde z oci, zijde z mysle...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kornelies
10. mar 2023

@nutellkaaa Co je na tom, ze sa ti pacia gayovia? Su pestovani, kracaju s modou, atd. Staci sa pozriet do slovenskeho showbusinesu a jeden pan herec ma neskutocny sexappeal. Zapamataj si, najkrajsi chlapi su povacsine gayovia alebo bisexuali..

kiki68
10. mar 2023

@jabadabadu to dost pochybujem, take odmietnutie je neprijemne a nie byt dost adekvatne tomu, ako by reagoval napr muz na ponuku ineho muza. Cize nechat si zajst chut. Ja som to dva krat ako mlada zaba nejak skusila a nastastie som bola slusne odmietnuta s tym, ze toto nepojde.

ivangeline
11. mar 2023

Ujasni si predstavu...co sa ti paci na muzoch a co na chlapcoch...aky je a bol tvoj otec a muzi v tvojom okoli..co ta obvplyvnilo...co sa ti zas nepaci na muzoch..a preco...a co ta moze lakat na gayovi.. Za mna by to bolo...ze ti pridu menej nebezpecni...taka kamoska s penisom ;D su utli a zenski..ze?

danica2711
11. mar 2023

ako sa hovorí, každá žena by chcela pekného, upraveného, milého chlapca - problém je len v tom, že taký chlapec už chlapca má. Proste tade cesta nevedie, nechceš hádam vyrábať trápne situácie (preňho aj pre teba) tým, že by si mu to povedala?

thoughtfulweirdo
11. mar 2023

Píšeš, že k nim necítiš viac, tak nevidím problém. Je úplne normálne, že sa nám fyzicky páčia rôzni ľudia, aj takí, s ktorými ani vôbec nemáme záujem nič mať. To, že niekto sa nám zdá pekný a príťažlivý, samo o sebe nie je žiaden problém 🙂 a z mojej skúsenosti to samé prejde, keď sa do niekoho zamiluješ. Chvíľu potom nebudeš vidieť napravo ani naľavo a nebudeš chápať, ako sa ti kedysi mohol páčiť niekto okrem toho vyvoleného 😁

nepic
11. mar 2023

@nutellkaaa
Skúsiť zviesť jedného aj druhého,budeš aj ty spokojná a možno sa to aj im v hlave uprace.

lindusss2016
11. mar 2023

@kornelies ked z chlapa nejde muzska energia, moze kracat s modou, aj s nou utekat 😂 pokial je zena zenou, tak chce muza. Autorka prispevku je este dievca, preto jej moze imponovat nejaky upraveny holobriadok. Ak ma ale zena upratanu svoju zensku energiu, potrebuje od muza citit presne opak a to riadnu muzsku silu.

@nutellkaaa skus porozmyslat, ci je s tvojim zenstvom vsetko v poriadku, ako vnimas zenu v sebe, popripade preco ta to vnutri taha k zakazanemu ovociu. Ako si na tom s doverou v opacne pohlavie a pod...

rubik1234
11. mar 2023

@nepic toto nemyslíš vážne. Ak nie sú bisexuáli tak to je rovnaké jak by sa hetero muž dotýkal iného muža. Pravdepodobne by ich aj naplo kebyže sa musia priblížiť k vagíne

karolinakr
11. mar 2023

Keď je niekto gay, nemusi byt automaticky skaredy.Mne sa od puberty pačil George Michael, najkrajšiu pesničku o láske The power of love zložil gay .

gabika0825
11. mar 2023

@nutellkaaa je normálne že sa ti páči, ak je to príťažlivý typ, tak sa nečudujem. Gayovia sú väčšinou veľmi dobrý kamaráti, sú milí, väčšinou aj zábavní a vedia pokecať s tebou o všetkom, vedia poradiť aj vo veciach ohladom chlapov lebo oni sami sú chlapy, ktorí fungujú s chlapmi. Ja si myslím že ta priťahuje skôr to čo ten človek vyžaruje, že ta vie vypočuť a vie ta pochopiť. Ty by si si mala nájsť niekoho kto ti bude dávať rovnakú pozornosť a pochopenie, ale bude sa to dať aj nejak do budúcnosti rozvíjať… myslím ten vás vzťah. S gayom sa vzťahu nedočkáš. Jedine že by bol aj na ženy. Nuž si osamelá a chyba ti pozornosť od chlapa.

nepic
11. mar 2023

@rubik1234
Myslel som to úplne vážne. Preto som tam aj napísal,že by sa im "možno" aj upratalo v hlave.

tuzime_po_splynuti
11. mar 2023

Ja to mam podobne a vela som toho uz videla, tak ta chapem. Ked tak napis.

miadi
12. mar 2023

Ved kludne sa ti mozu obaja zdat pritazlivi, Ale vies ze tam nie je sanca na nic . Ani na sex alebo lasku. Su zadani maju jeden druheho na sex a city. Ty si len kamoska. Kludne im povedz ze nevies ktori sa ti paci viac. Zasmeju sa a nebudu to riesit. Budu to brat ako kompliment. Asi si snimi moc a nevidis inych chlapcov. Tak si na nich fixovana. Raz niekoho stretnes a uplne zabudnes na toto obdobie.

dorinecka45
12. mar 2023

@nutellkaaa pravdepodobne sa ti pacia chlapci s jemnejsimi crtami, spravanim a podobne. Nemusi to byt tym ze su gejovia a odteraz sa ti budu pacit len gejovia.a mozno onedlho zistis ze sa ti vlastne pacia dievcata

nutellkaaa
autor
12. mar 2023

@dorinecka45 toto ma urazilo, dievcata sa mi nepacia ani sa mi pacit nikdy nebudú, s dievčatami sa ani nebavím, väčšinou mám kamarátov chlapcov

dorinecka45
12. mar 2023

@nutellkaaa tak to ma mrzi, urazit som ta nechcela.no ak to nie je tou zsenstelostou, tak mozno sa ti paci ich vztah, nieco co maju medzi sebou.rozhodne to nie je nic zle, ale kedze su obaja vo vztahu,nemala by si skusat ani na jedneho. Ani zo zvedavosti. To by sa predsa ani tebe nepacilo,kebyze si vi vztahu a niekto by to skusal na tvojho partnera.