Dobrý deň, chcem sa spýtať ako by ste reagovali na vášho partnera/ku, keby ich fotky lajkuju "srdiečkujú" ľudia opačného pohlavia.. ? Napr.. kolegovia z práce atď,.. Ako by ste to brali? Vraj je to " normálne " 🥲
Ďakujem vopred za odpoveď.
...je to normálne, podľa mňa.
Brala by som to tak… Že ľudia, ktorí riešia takto hlúposti, musia mať veľmi nízke sebavedomie
Aj za mňa normálne 🙂 sama takto označujem fotky mojich kamarátov (aj tých opačného pohlavia) a neznamená to, že teraz k nim cítim niečo viac
Lebo to ❤️ ako like znamena Super a nie nieco zamilovane. Takze za mna je to v poriadku
Brala by som to tak, že by si sa mala nad sebou zamyslieť a zapracovať na svojom sebavedomí, pretože očividne Ti to vadí ... už v "lajkoch" niečo hľadať je, povedzme, dosť neštandardné ... tiež "lajknem" srdiečkom, ale teda môj muž to nikdy neriešil, ani ja neriešim, keď "lajkne" kolegyni, ktorá je o 10 rokov mladšia a o 10 kg ľahšia ... vzťah je aj o dôvere.
Úplne normálne, palec hore je paci sa mi to, srdiečko super.... A nix tým nesledujem ani nechcem. Nikoho upútať. A som rada ze aj môj chlap to berie normalne
Nemám problém, vyrobím si ho...to sú úplne talafatky ...takéto somariny by ma ani nenapadlo riešiť. Mám sa rada a mám dosť problémov a starosti a nie si ešte ich vyrábať...je to úplne normálne...ja koľko krát len prezeram príspevky a len tak lajkujem, posielam srdiečka, smajlíky...pohoda kľud 🍀😘
Je to normálne, nemám s tým problém. Zvláštne by mi bolo keby mu príspevky "srdiečkovali" kolegovia 😂
Tak keby sledujem jeho profil, tak úplne normálne, veď nech si lajkuju keď ich to baví ale po druhé, manželov profil nesledujem a už vôbec nie, kto mu čo lajkne.
Veď keď tie.kolegyne od neho niečo chcú, môžu to.predsa riešiť s nim v práci a nie cez net.
bianka, bibi, ludia umieraju na svete každú chvílu a ty riešiš lajky, len žiarliš že má viac lajkov jak ty heštek insecure
@biankahd Keby si nemala sociálne siete, tak by si sa nemusela rozčuľovať/hnevať/čudovať/…
@biankahd beriem to tak,ze si ziarliva. Ved srdiecko pokial viem znamena na fb -Super. Dospely clovek nebude hadam emoticony riesit,to prenechajme mladezi.
Začni žiť aj mimo sociálne siete. Bude ti lepšie
A ked manzelove kamaratky srdieckuju nase spolocne fotky aj fotky nasho dietata, tak su pedofilky alebo chcu ist do trojky podla tvojho zmyslania?
Riesis p*coviny... ja som asi jedina ktore svojmu staremu fotky nesrdieckuje 🤣
Ani neviem ake tam ma, neprezivam to. Sem tam zbadam
Moc to riešiš. Asi by to chcelo si dať od toho sledovania trocha pokoj, lebo takýmto spôsob sa len zblázdniš na konci prídeš pre žiarlivosť o partnera
to neznamená zamilovanosť, v lajkoch je to len o tom, že sa fotka páči...nič viac-nič menej. Tí ľudia, kolegyne pri tom počte lajkov aj zabudnú o akú fotku ide. Nerieš to 🙂
pre mňa je to normálne, prečo by nemalo byť?