Snúbencovi sa hnusím kvôli tomu ako vyzerám tam dole

29. nov 2021

Ahojte dávam túto diskusiu anonymne nakoľko je to dosť intímne mám 22 rokov mám krásnu 7 mesačnú dcérku a snúbenca 5 rokov.. Môj problém je v tom že od mlada som tam dole vyzerala inak mala som trochu väčšie pysky a no ako som začala s priateľom spávať sa mi to zase o niečo zväčšilo a už sa to začalo...Priateľ sa zmenil v posteli už nechcel orálny sex a vždy chcel len jednu polohu že je na mne a bolo to strašné rýchle už ho nezaujímalo či si to užívam aj ja napríklad sme spolu spávali aj tak že som mala nohy hore na ňom nechcem tu nikoho teraz pohoršiť a vtedy chlap vidí na vaše prirodzenie a on už nechcel a keď som už bola nasilnejsia že to chcem tak to urobil ale pozeral sa stále hore a už mi to bolo divné.... Snažila som sa snim o tom rozprávať si sa mu hnusim ale nechcel sa somnou o tom baviť.. Rozmýšľam nad plastickou operáciou keď budem mať aspoň rok po pôrode a musím si dať do poriadku zdravotné problémy tam dolu... Poraďte čo mám už urobiť ako sa snim o tom rozprávať keď nemá záujem poprípade poradili nejakú dobrú kliniku kde si to môžem dať urobiť

marryen
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
29. nov 2021

@marryen práveže vážim zo začiatku sa mu to páčilo rozprával mi aká som krásna ale teraz ja neviem čo sa stalo ja ho na jednu stranu chápem ale má druhú veď nikto nejsme dokonalý

savoya
29. nov 2021

Nie si tam dole navyše volna?Mozno ze ta ani tam dole necíti.

autor
29. nov 2021

@savoya práveže vôbec nie aj som nad tým rozmýšľala ale ja do seba nedám ani tampón ja som práveže veľmi úzka aj musíme používať lubrikant aby sa do mňa dostal

taga
29. nov 2021

Nebol pri porode?

autor
29. nov 2021

@taga bol myslíte že to môže byť problém

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aneta129
29. nov 2021

Moja sestrka sa rozviedla s mužom.... Bol pri pôrode a vôbec nechcel s nou po 5r spávať.... Mali iba jedno dieťa a teraz sa rozviedli, našiel si mladú žabu bez deti...

allie458
29. nov 2021

Ja by som s tou operaciou urcite pockala kym si nevyriesis ci to je naozaj problem ktory ma a ci by ta operacia pomohla pretoze je dost mozne ze sa das zoperovat a on sa bude chovat rovnako, respektive aj tak nebude mat zaujem. Urcite sa o tom skus porozpravat, nehovor slovo hnusim ani nic podobne, len sa opytaj ci je spokojny a ze mas pocit ze niekde je problem a ani jeden z vas si neuziva spolocne chvile tak ako predtym. Tiez si uprimne myslim ze chlapi maju rozne predstavy o zenskom tele ktore su nerealne a ak ta niekto miluje nebude to riesit ale tak ten benefit konverzacie by som mu dala.

simca06022011
29. nov 2021

No ste spolu 5 rokov, nie je spokojny. Ty nie si spokojna. Ale narpiek tomu ste snubenci 5 rokov (nechcem sa opakovat, ale je to !!!??? zasnubeni rok dva = ok.. ale 5? ).. mas 22 rokov, zamysli sa, ci takto si predstavujes zivot. Ci si tak vazis seba samu, ze sa zhadzujes, riesis kvoli nemu plastiku atd. ANo plastika je fajn, ked to zeny potrebuju, naozaj, a hlavne kvoli svojmu pocitu. Ale ak sa mu nebudu pacit male pysky, tak bude zase zle? Lebo teda, kazda to dole mame inak, a nemyslim, ze kazda uteka kvoli partnerovi na plastiku, ze kazdy chlap toto riesi. Ty nemas co chapat, nemas sa co citit zle, on ma normlane komunikovat s tebou, porodila si mu dieta, tam doel vyzeras ako vyzeras od zaciatku. Ako by sa tento tvoj partner zachoval keby si vazne ochorela? prides o prsia, zmeni sa ti tvár, alebo proste cokolvek.. ? zakryje ta vrecom?
Ja by som nebola s muzom, ktory sa o mna nezaujima, sexualny zivot je nula bodov (keby bol normalny, mozno ani ten lubrikant v 22r nepotrebujes) a ktoremu sa "hnusim". Hnusil by sa mi este viac, lebo potom zije v pretvarke.
Ak toto trva od porodu, moze to byt aj tym,tiez mam doma takeho chlapa :D Ale treba sa o tom rozpravat. Neviem aky vztah mate mimo "sexu", ale je dost mozne, ze uz ani nebavite jeden druheho?

oblecenie99
29. nov 2021

Tebe to vadí? Nemyslím tým to, že vadí ti to, že jemu sa tam dole nepáčiš, ale či tebe to fakt až tak veľmi vadí, že by si bola ochotná ísť pod nôž aj vtedy, ak by si mala chlapa, ktorý by to vôbec neriešil? Je prirodzené, že sa chceme partnerovi páčiť, často po pôrode sa telo zmení, nie vždy sa to dá dať do poriadku, resp. do pôvodného stavu... ale povedzme, že sa žena snaží, aby sa neopúšťala, lebo čisto teoreticky ju chlap bral, keď mala všetko pevné a max 50 kg.. Ale ty píšeš, že si tak mala vždy, vedel o tom, nemal problém splodiť s tebou dieťa.. Chcela by si prežiť celý život tak, že o sex musíš prosiť a vieš pritom, že ten druhý si to ani neužíva? Myslíš si, že sa to zmení, ak tam dole budeš pre neho vyhovujúca? Kde je hranica? Čo všetko má žena zo seba obetovať pre chlapa? Plastiku pŕs, pohlavných orgánov, cvičiť a byť na diéte, oholiť sa úplne do hladka, brať hormonálnu antikoncepciu.. čo z toho by pre nás chlapi urobili? Schválne ako by zareagoval chlap, keby mu povie žena, že vždy mal malého, ale teraz jej už nevyhovuje?

kikus7
29. nov 2021

Nehnevajte sa, ale podľa toho, čo tu čítam, Váš snúbenec je povrchný, sebecký blbec.

mon2523
29. nov 2021

A si si ista ze je to v tomto? Lebo ako presne kazda sme ina a teda nikto nie je dokonaly, ale aby toto riesil, to mi pride teda na hlavu trochu. Vies, priklad uvediem ako keby si mu ty tvrdila, ze on ho ma takeho alebo onakeho. Ved tiez to clovek nevie ovplyvnit.

hyta
29. nov 2021

Ak pomôže plastika tvojmu sebavedomiu, choď do toho. No určite by som to nerobila kvôli chlapovi. Päť rokov si mu bola dobrá, porodila si jeho dieťa a teraz sa mu už nepáčiš? On je vari pán dokonalý? Vari má toho svojho k...zo zlata? Nedaj sa zdeptať, lebo takto sa nechová milujúci partner, ale čistý egoista, Si ešte veľmi mladučká, určite stretneš i lepšieho muža, než takého, čo sa s tebou ani po takom dlhom čase neoženil. Držím ti palce, maj rada svoje telo také, aké je .❤

w123
29. nov 2021

teraz sa s tebou nevie porozpravat o pyskoch a potom ked bude tvoj muz tak sa bude vediet porozpravat o vaznych veciach ? vychova dietata, financie atd.? silno pochybujem, mozno ta nechce zranit ale keby ti povedal aky je problem aj ked by bol taky ze by ta to zabolelo potom by ste to mohli spolu riesit, ale urcite by som nesla na plasticku operaciu kvoli nemu, ked ani nevies v com je problem mozno naozaj nieje problem velkost tvojich pyskov ale ma traumu z porodu alebo nieco ine je vo veci..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mabenn
29. nov 2021

ty riesis nieco co mas ty v hlave pravdepodobne, ked mu to nevadilo doteraz - do porodu, tak v tom asi problem nebol...problem bude inde a zrejme taky zavazny, ze sa mu o tom tazko rozprava...nic to nemeni na tom, ze si si nasla riesenie skor, ako mas istotu, ze vies o co ide...

wawna
29. nov 2021

afrodiziaka, viac romantiky ste neskušali? podla mna by to pomohlo a určite by som skušala všetky varianty

alazala
29. nov 2021

Tá operácia je v skutočnosti pomerne jednoduchá a dobre sa hojí. Ak máš vascie pysky možno to stojí za to, lebo ti to môže vadiť napr pri športe a tak. Ale kvôli sebe! Nie kvôli tomu, že jemu sa dačo nepáči. Inak sú chlapi čo veľké pysky milujú, každému sa niečo iné páči

greywolf
30. nov 2021

To je hovado ten tvoj. Kazdemu sa moze pacit nieco ine, ale velke su super. Aspon ma muz pocit ze ma nieco v ustach ked sa ustami zene venuje. 😀 a teraz vazne, Teraz mu prekaza toto a za pol roka zas nie o ine a opat pojdes pod noz?

brembo
30. nov 2021

Keď chceš operáciu,tak výhradne kvoli sebe,dievča. Keď sa mu hnusíš tam dole,tak nie kvoli nemu. O pol roka mu zase bede vadiť,že máš pyšteky príliš malé,že nemaš pekne prsia atď. Jeho by som ho na tvojom mieste neriešila,teda to,že sa mu nepáčiš. Pozhováraj sa s ním,čo mu vadí. Vo vzťahu,by žiadne tabu v rozhovore nemalo byť,ani z jednej strany. Keď niekoho milujem,tak ho milujem tak ako je,a akceptujem jeho chyby. Keď sa cez to nedokáže preniest,jeho problém.