Snívalo sa mi, že som sa prechádzala s bývalým

12. aug 2023

Ahojte,nezvykne sa mi snívať o ľuďoch,ale túto noc sa mi snívalo ako som sa prechádzala s byvalym,bozkavali sme sa a bolo nám veľmi dobre…rozišli sme sa už veľmi dávno,posunula som sa dalej a nemyslím na neho,nerozišli sme sa v zlom,čo podľa vás má ten sen znamenať? Vrati sa mi do života?
Asi skôr odpovedajte tie ktoré ste spirituálne založené 😊 dakujem za vaše slušné názory 😊

vanilkovazmrzka
12. aug 2023

Nevrati sa ti do zivota 😊 sny nikdy neznamenaju doslovne to, co sa v nich odohrava.

nikaeli
12. aug 2023

Mne sa z času na čas sníva so spolužiakom z gymka, snívalo sa mi s ním už niekoľkokokrát. Nikdy sme spolu nerandili, ani po škole sme sa nestretávali. Obaja máme svoje rodiny, nedávno sme mali stretko po 25 rokoch, prehodili sme pár slov. Nič viac. Ak chceš, aby sa ti vrátil do života, musíš pre to niečo urobiť 😉 a musí to chcieť aj on 🙃 a hlavne nevracať sa pri tom k starým nezhodám, ktoré vás rozdelili..

anketkarka
12. aug 2023

Podľa mňa sa Ti skôr vráti do života niečo čo si pri ňom zažila. Niečo čo bolo dobré v tom vzťahu, keď si mala v tom sne dobrý pocit. Keď ste v kontakte a zadobre, tak by som sa ho možno opýtala, či sa mu tiež nesnívalo s Tebou 😁 možno on tiež niečo teraz rieši, čo ste nedoriesili v tom vzťahu a preto ten sen.

liusa82
12. aug 2023

ale prosím ťa.Toto sa aj mne stáva s bývalim aj s hocikým. Minule dokonca s našimi bývalimi susedovcami z bytovky aj viac krát😀 proste s kým si si dačo prežila,tak máš uložených akoby v podvedomí a hocikedy sa ti s nimi zosníva.Občas sa mi teda sníva s tým bývalím ale ani náhodou by som nechcela aby sme sa dali nazad dokopy.Síce my sme sa v zlom nerozišli ale to nehrá úlohu🙂