Sníva sa mi, že flirtujem a chodím s iným

14. máj 2022

Ahojte,

neviem, ake odpovede cakam.. Iba sa vyrozpravam. S manzelom sme spolu 11 rokov, z toho 5 manzelia a mame 1 dietatko. Pohlavny styk mame 1x do mesiaca. Mam pocit ako keby sme boli iba spolubyvajuci, ale zaroven velmi dobry kamarati. Vieme komunikovat, vela sa smiat, proste fungujeme, ako naj kamosi. Ale taketo ze flirtovanie, hladkanie, bozky, su zriedka kedy. Pohlavny zivot nic. Ale ani mi tak nechyba, a zrejme ani jemu, teda podla mna on si pomoze sam. Nema nikoho to viem na 1000%. Co sa mi neustale deje je to, ze sa mi sniva o inych chlapoch, ani ich nepoznam... A neustale flirtujem, bozkavaju ma... Hladkaju... Pritom vo sne mam aj manzela, ako kamosa. Alebo aj ako partnera, ale nemam vobec vycitky. Taky zvlastny pocit mam, ked sa rano zobudim.... A ked mu poviem, co sa mi snivalo, tak mi povie, ze je to zaujimave. 😆🤦🏻‍♀️ Velakrat sa mi sniva aj o mojom exe, ktoreho som nechala ja, a neustale sa mi vracia, ze spolu chodime a ze je vsetko v poriadku aj po 11 rokoch, s nim by som sa ale nikdy nedala opat do kopy, kedze je extremny suknickar a klamar.

Nikdy by som ho mimochodom nepodvadzala, to by som sa oplula v zrkadle.

zabludenadusa
14. máj 2022

Celý tvoj problém tkvie v túžbe po láske, ktorú nezažívaš. Neviem či je ešte reálne vytvoriť lásku s mužom, u ktorého zrejme nikdy nebola, išlo o prvotný sentiment, príťažlivosť, ošiaľ, ktorý vyprchal a ostalo chladno. Máš možnosť nájsť skutočnú lásku alebo ostať takto do konca života - záleží od tvojej túžby, lebo aj jeden aj druhý spôsob života má výhody a nevýhody, záleží od teba.

lucia851
14. máj 2022

Nie si sama aj mne sa také sny snívajú. Ale neriešim to.

autor
14. máj 2022

@zabludenadusa praveze my sme sa mali velmi radi. Ja som bola donho zalubena az po usi, aj pravidelny pohlavny styk sme mali... Ale ano, chyba mi byt opat zalubena az po usi. 🙂 ineho by som nechcela, zas moj manzel je fakt skvely chlap. Taky dobrak/pohodak.

zabludenadusa
14. máj 2022

Skús ho troška zneistiť, aby nebol v pocite samozrejmosti, a nebol si tebou taký istý, a potom sa k tebe bude viac mať. Skús sa "vykrášliť" a ukázať mu, ako iný chlapi po tebe idú. To by ho k tebe mohlo troška znovu priblížiť. Pokiaľ za tebou nezačne chodiť sám a prejavovať ti náklonnosť, nebudeš naplnená.

barborachors
14. máj 2022

Tak nepodvadzaj. Oznám mu, ze si zdrava zena tuziaca po laske so všetkými jej prejavmi a citis sa byt zanedbavana. Ale na to treba nabrat odvahu a odstup od zmýšľania, ake mas ty, podla mna si puritan a nevies komunikovat s muzom o svojich potrebach. Vie, ze ti chyba sex? Tak si niekoho naraz, ak ta ignoruje, alebo snívaj dalej.

nurielka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz