Sníva sa mi o sexe

1. jún 2022

Caute, uz mi to fakt lezie na nervy. Bola som spolu cca 6 mesiacov s jednym chalanom. Nechodili sme spolu, nemali sme sex, ale pritom sme sa akoze zoznamovali. Ja som bola donho brutalne zamilovana, ale proste chcela som vediet na 100%, ze ma naozaj chce a nie iba pretiahnut. Pred nim som mala dost toxicky vztah a nechcela som si to zopakovat.
Kedze asi od 2 kamosiek + od sesternice neustale pocuvala, ze okrem mna (kedze stale mi zdoraznoval, ze nema nikoho, iba mna, s nikym si nevie predstavit iba so mnou), ma este viac bab. A niektore dokazy o tom aj svedcili. Bohuzial. :( Trhalo mi to srdce. Ale velmi. Raz za tych 6 mesiacov sa ma aj opytal, ci chcem s nim chodit, ale kvoli mojmu EGU som povedala nie. A ako som to lutovala, Boze. :( Ale proste nevedela som, ci klame on, alebo moje kamosky, hoci hovorim, videla som aj dokazy, ze neklamu. Ale tie kamosky boli zas intrigantky. Ukoncila som aj s tymto chalanom aj s kamoskami. Pravdepodobne to nerozdychal ani on, kedze s nim sa este nikto nerozisiel. Su velmi bohati, tak si mysli, ze moze vsetko.

Je tomu uz ale 11 rokov!!!!!!!!!!! A ja stale mam sny o nom, ako sme spolu, ako sa obijmame, citim, ako som donho vo sne zalubena. Niekedy mavam take sny, ze cakam nanho, ale on neprisiel.

Pritom v realnom zivote by som s nim nechodila, kedze fakt je lotor. 🤦🏻‍♀️ Terajsiu jeho frajerku ponizuju, ze aka je sprosta, ze mu vsetko dovoli. Ano, podvadza ju... 😒 Pred 2 rokmi ked mi zablahozelal k narodkam (kedze si odvtedy kazdy rok zablahozelame k narodeninam) tak sme si pisali o blbostiach a zrazu ze ci sa k nemu vratim. 🤦🏻‍♀️ Normalne som nevedela napisat nie. Iba som dala smiesne emoji. Likeuje mi fotky na facebooku, aj ja jemu. Dokonca aj jeho brat, s nim som mala tiez dobry vztah, ale kamaratsky iba, on ma za frajerku moju intrigantsku byvalu kamosku.

Po tychto snoch mam pocit, ako keby som to nemala v sebe uzavrete, alebo ja neviem. Pritom naozaj by som s nim nebola spolu, proste on je velky suknickar a viem, aky zivot by som pri nom mala, ale ta chemia........... Neviem. Je to zle. Mam vycitky svedomia. Moja rodina si taketo nieco nezasluzi. A najhorsie, ze po tychto snoch si predstavujem, co by sa stalo, keby sme sa stretli, alebo keby sme sa aspon na 1 sekundu videli. Pretoze sme sa nevideli odvtedy vobec.

Cez vikend sme boli v Auparku, a v obchode som videla iba na jeden pohlad jedneho chalana, prisaham Bohu, vyzeral tak isto ako on. Pozreli sme sa na seba iba nahle. Ale citila som sa tak zvlastne.....

Neviem, co mam robit. Uz som si to uzavrela v sebe 100000000000x, ale stale a stale sa mi vrati vo sne a zacina sa to dookola. :( 😒😪

NIKTO O TOMTO NEVIE. NIKTO. BY SOM PREPADLA OD HANBY.
Ja som momentalne stastne vydata, mam naozaj dobreho muza, synceka. Nemozem sa vobec stazovat.

ivangeline
1. jún 2022

Preco? Lebo predstavy su stale krajsie a lepsie a uplne na mieru. ;)

jaskolka
1. jún 2022

Fantázia je preto taka pekná, že je to len fantázia. Tam môžeš všetko, čo len chceš, predstavuješ si celé príbehy, ale všetko je to len predstava.
Keby to bola už skutočnost, tak by to už nebolo také ružové.
Sama píšeš, že je to lotor, že podvádza priateľku, že v skutočnosti by si s ním vzťah ani nechcela.
Proste sny sú len sny. Nechaj ich snami, netráp sa nimi, ale ani príliš nerozoberaj, a na reálny život si nechaj svojho manžela.