Sme spolu 13 rokov a komunikácia u nás nič moc

17. jan 2023

Ako to máte doma. Komunikácia u nás nič moc. Rozprávať sa o nejakom názore do života nemám ho s blbosťami otravovať. Začína mi docvakat asi že nie je všetko ôk. Nenakladajte mi ze taky bol aj na začiatku nebol. Len chcem nestranný názor.

zmrzlinka2021
17. jan 2023

Ste manželia?

autor
17. jan 2023

@zmrzlinka2021 nie. Máme deti ale nie sme manželia

alzbeta1301
17. jan 2023

Ja byt tebou hodim rec normálne suverénne si stojim za svojim že sa o takých veciach bavit chceš. Komunikácia je zaklad po tolkych rokoch jedna vec že nieste manzelia prečo? Ty chceš on nie? Alebo obaja si na tom nezakladáte? My sme spolu síce s partnerom kratko ale koľko krat sadneme večer k poháru vina a dokážeme klebetiť hodiny a to spolu zijeme nejaký ten rok

pininka1
18. jan 2023

U nas detto. Mozno prve mesiace chodenia sme kecali a kecali, neskor stale menej. Ale on s nikyn nejako extra nekeca, jedine ze si vypije. Riesime to dlhodobo, je to v podstate nas jediny problem, na vsetkom sa inak vieme dohodnut a zhodnut, ale ked sa ma rozobrat nejaky problem, tak to hovorim len ja a on pocuva.

melanta
18. jan 2023

Nestranný názor? Nuž, nebola by som s niekým, s kým neviem tráviť čas a baviť sa. S prvým mužom aj so súčasným sme každý deň rozprávali a rozprávali. S prvým mužom sme vedeli každý deň klábosiť aj po 20 rokoch. S inými ľuďmi (mimo muža a práce) toľko hovoriť ako introvert nepotrebujem. Ale proste s mužom potrebujem byť na jednej vlne. Takže by som s ním dala kľudnú reč, bez nátlaku, povedať si o tom, ako si to predstavuje ďalej, ak ho komunikácia (čo je základná vec medzi ľuďmi) zaťažuje. Ja by som s ním nebola, ak tam nie je niečo, čo ho trápi a preto je taký.

luccija
18. jan 2023

@pininka1 to je taký typ človeka mám podobného.
Autorka daj nejaký príklad chlapi väčšinou neradi rozprávajú o "ničom"

pininka1
18. jan 2023

@luccija no presne

opuska
18. jan 2023

mozno ste len vhupli do takeho nejakeho stereotypu, no kazdopadne, by som sa ho asi narovinu opytala, ci sa nieco deje, ze si si proste vsilma taketo zmeny v jeho spravani. a uvidis, co ti povie, ci vidi niekde nieco zle alebo ho nieco trapi z vonka

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
roselyn
18. jan 2023

@uprimnazienka Vystizne 👍

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. mar 2023

@uprimnazienka áno nechce riešiť. Jediné východisko je zariadiť sa po svojom

mikadooo
6. mar 2023

Keď bude chcieť sex, povedala by som mu nech neotravuje s takými blbosťami 😄.

autor
6. mar 2023

@mikadooo 😜áno. Praktizujem to.