Slobodní muži, ktorí platia za sex

jsbb
3. nov 2022

Co si myslite o slobodných mužoch, ktorí sú ochotní si zaplatiť za sex so zadanou, alebo slobodnou ženou, hlavne, že dostanú typ ženy, ktorý sa im páči. Veľa krát sú to vzdelani muzi a takto sa správajú. Navštevujú sexzoznamky a hľadajú zeny na sex. Co vedie k tomu slobodného chlapa namiesto toho, aby si našiel niekoho na normalny vztah, ved každý clovek túži po láske.

martinmmartin
3. nov 2022

To si ako vyratala ze kazdy clovek tuzi po laske?

jsbb
autor
3. nov 2022

@martinmmartin tak, ze každý nakoniec na to príde, že sexovať vzdy s niekym iným do dôchodku, nie je zmyslom života pre normálneho cloveka

dankanka
3. nov 2022

@jsbb ale ved kym najdu teda tu lasku tak si aspon ukoja svije zakladne fyzicke potreby. Co to ma so vzdelanim? Jednoducho maju inak nastavenu moralku..

iffushka
3. nov 2022

@jsbb nemyslím si, že každý na to príde. Nie je to všeobecne platné. A prečo platia? Lebo ich to vzrušuje, baví, berú to ako vyplnenie volneho času......nevidím na tom nič zle ani nepochopiteľné

martinmmartin
3. nov 2022

@jsbb Kto urcuje co je normalne a co uz nie? ty?

jsbb
autor
3. nov 2022

@martinmmartin A kto určuje morálku, ty?

jsbb
autor
3. nov 2022

Mňa skôr zaujíma, aký to má životný zmyse, striedanie žien a platenie si za to. Prečo si nenájdu jednu... ked môžu.

martinmmartin
3. nov 2022

@jsbb Evolucia a zachovanie druhu. Ak mas jednu manzelku tak moze byt tehotna tak akurat raz rocne a este ti ju moze zozrat sablozuby tiger. Ak mas manzeliek plnu jaskynu tak aj tigre budu syte, aj ti zopar manzeliek ostane a ludstvo ma ovela vacsie sance na prezitie.

mell27
3. nov 2022

@martinmmartin sablozuvy tiger 😃😃

jsbb
autor
3. nov 2022

@martinmmartin Fakt super vysvetlenie pre nastrocnych

fotoarch
3. nov 2022

@jsbb prides raz do veku , že zistíš že nájsť niekoho normálneho do vzťahu je ako vyhrať bingo . A ešte k tomu je tam aspekt čas . to že chcem, a dupem nožičkami neznamená že sa tak stane .... Chlapy sú homo sapiens skupina , ktorá má jednu špecifickú vlastnosť mysle .Ak niečom premyslaju - trvá to pár minút a vyriešia si to a vypustia z hlavy . Toto je odpoveď na tvoju otázku ... Ženy premyslaju o nesmrteľnosti chrusta z tisíc pohľadov a dookola ( tiež odpoveď na tvoju otázku ) ... Kým muži svojou pragmatickostou k problémom bývajú vyrovnanejší , ženy končia kvôli svojej myslí frustrované , úzkostné , upindane alebo na antidepresivach ... Hormóny sú aspekt tiež ... Vzorec správania vyššie platí tiež ... Aj opäť v nej odpoveď na Tvoju otázku ...

moonlight1210
3. nov 2022

@martinmmartin V podstate mas pravdu, len si musis odmysliet jedneho muza v jaskyni a dat tam aspon desiatich. Inak by sa ti uz v druhej generacii tvoje potomstvo parilo medzi sebou. A tak si to asi nepredstavujes.

Plus ako chces uzivit tolko deti a manzeliek sam? Na love si dokonca viac vystaveny tomu, ze tiger zozerie teba prveho.

Takze trochu uvazovat, nez plesnes zase taky zjednoduseny a trochu sovinisticky pohlad na svet.

martinmmartin
3. nov 2022

@moonlight1210 Absolutne suhlasim. Ludsky druh je vyvinuty tak ze mas polovicu populacie ktora dokaze mat iba jedno dieta za"sezonu" a polivicu ktora ich teoreticky moze mat tisice. Ocividne je tu nepomer ktory sa musi kompenzovat externe. Zeny si chranime aby v pokoji mohli uspesne kazdy rok vynosit zdrave dieta a chlapov posielame von medzi levov zhanat obzivu a tajne dufame ze sa ich nevrati tolko kolko sme ich poslali von lebo ked je doma je chlap na nic a iba ubera zdroje ktore niekto iny musel do jaskyne pracne dovliect. Na zachovanie populacie potrebujes sutaz medzi samcami aby sa zabezpecilo to ze tak vzacny pocet dobre chranenych samic vynosilo iba tie najzdatnejsie deti s najlepsimi genmi.
Alfa samec tiez nevydrzi byt alfa vela sezon plus samice maju dlhsiu dlzku dozitia a je ich vela a tak mas aku taku geneticku roznorodost.

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinmmartin
3. nov 2022

@neanonymna Zabudla si mozno spomenut profesionalitu. Ak chcem mat fakt kvalitny vysledok tak idem za niekym kto to ma v ruke a vie ako presne na to. Amater/ka co skusa nad tym maturovat raz za sumersky kvartal nemusi podavat presvedcivy vykon a este moze aj vela pokazit.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amiaja
3. nov 2022

@jsbb pretoze sa nechcu viazat, pretoze ich jedna zena nebavi, pretoze im to vyhovuje dostat co chcu a ist dalej..
Preco to teba trapi? Ak im to vyhovuje a tym zenam tiez tak nie je co riesit.
A ze kazdy tuzi po laske je blbost. Niekto miluje slobodu a pocit neviazanosti. Zbytocne uvazujes nad hovadinami

zun
3. nov 2022

Myslím že ide o praktickú stránku - vzťahy kde môžeš mat istotu pravidelného uspokojenia potreby im je na záťaž- povedzme nemajú čas ani kapacitu silu niečo take budovať a potreby sú potreby, peniaze majú a k tomu aj zmenu čo môže byt pre nich fajn a vzrušujúce.

zun
3. nov 2022

@martinmmartin to sme už dávno za tym nie? V nasich končinách sa ludia berú 1+1, ženy pracujú, levy tu nie sú 😸😸😸

marca12
3. nov 2022

@jsbb lebo nechcu jednu. Bavi ich asi to vzrusenie,ktore zazivaju zakazdym pri novej a novej. Netuzi kazdy po laske a stereotype.

svetlonos
3. nov 2022

@jsbb
po prve, si na uplne blbom fore, vzhladom na tvoju otazku 😏
Ak ta to tak strasne zere, tak sa prihlas na sex zoznamku sama a tych chlapov sa opytaj - tak dostanes tvoje odpovede z prvej ruky.
Staci ked sa prihlasis, nemydlim tym, ze sa aj realne stretnete.
Dovodov je mnoho a kazdy ma tie svoje. Niektori ludia jednoducho nie su vhodni na vztah, tiez z x dovodov.

terezka1947
3. nov 2022

@martinmmartin ty človeka porovnávas so zvieratami?
Nie sme viac?
Živočíšnosť je jedna vec,no človek ako taký je niekde inde ako zviera.
Čiže divné vysvetlenie.

eva112014
3. nov 2022

@fotoarch Jedine s čím sú muži akurát vyrovnanejší je ich výzor aj to do určitej doby. Nároky sa pomaly aj na nich zvyšujú.Ostatné, čo píšeš sa deje aj u mužov. Aj depresia, panický strach, stavy úzkosti …

eva112014
3. nov 2022

@martinmmartin A vedel si, že medvedica rozmnožuje sa nielen s jedným medveďom? Prečo? Zachovanie druhu. Medvedica si zvyšuje šancu oplodnenia a zároveň je prefíkaná. Pretože v teritóriu, kde žije, medveď neublíži jej potomkom. Ten si totiž myslí, že patria jemu. 😅

mamamasama
3. nov 2022

@martinmmartin žena vie byť agresívnejšia ako taky šablozuby tiger. Možno aj preto sme sa značne posunuli v evolúcii.

sense
3. nov 2022

Pretože je to zrejme jednoduchšie a nechcú vzťah len sex a "pre jednu klobásu nepotrebujú kupovať celú svinu"
A zas na druhu stranu, na sexzoznamku zrejme nechodia ženy, ktoré túžia po láske a ich naplnenie života je v rodine a rodinnom zivote

eva112014
3. nov 2022

@martinmmartin Súhlasím aj s názorom, že niekoho možno vzrušuje vedomie, že tá profesionálka pred 30 minútami súložila s inými mužmi/mužom. V tomto prípade jednoznačne chápem vyhľadávanie týchto služieb.
@jsbb

monuska112
3. nov 2022

uplne ale uplne sabotujes kazde jedno vysvetlenie...ved ty si sa uz rozhodla co si o nich "treba mysliet" no tak si mysli co chces, nemozes ocakavat ze vsetci budu nadavat spolu s tebou. za mna, su proste ludia co maju ine priority a zaujmy. a nevidim v tom nic nemoralne, pokial to obe strany robia dobrovolne.

lenka.25
3. nov 2022

Nečítala som komentáre , ale napríklad z môjho okolia som si všimla, že napríklad vydatá kolegyňa - ale v rozvodovom konaní už 2 roky, aby zas niekto nerobil unáhlené závery ako je tu zvykom a odsúdil ju 😀 , kým bola vydatá , nemala problém nájsť si partnera na sex , alebo ako to nazvať , ale akonáhle sa jej konečne podarilo rozviesť , odvtedy je sama . A to nie len táto konkrétna . Mne to skôr príde , že muži nemajú potrebu sa v určitom veku už viazať k niekomu a akonáhle je daná žena " voľná " boja sa straty aj svojej slobody. čiže v skratke , ide im iba o sex a žiaden vzťah

animus
3. nov 2022

@jsbb je to chlap 😃 má plné gule tak si musí uľaviť, príroda to tak jednoducho zariadila. Nie každý je zrelý na vzťah, chce prísť domov a mať kľud. Hodiť ponožky na zem, nechať hore záchodovú dosku a s pivom v ruke sa zvaliť pred televízor. Len tak bez kecov ženy. A prečo si zato platí? Lebo má rozum 😂 vie že taká nebude od neho chcieť žiadny záväzok. Poznám takých 😃 vyspí sa so ženou, obaja do toho idú len s tým že si užijú a potom mu mesiac vkuse zvoní telefón ako sa zamilovala a čaká koniec ako s pretty woman 😃 sama píšeš že to robia vzdelaný a to preto že to majú premyslené a presne vedia čo chcú a majú nato peniaze 😃