Baby mate niektora super riesenie na schovanie erotickych hraciek? Dcera je strasne zvedava a mame ich sice schovane na najvyssej polici v satniku, ale aj tak sa obavam, ze skor ci neskor dopadnem ako z tej IKEA reklamy. Rozmyslala som o nejakej tajnej zasuvke v skrinke, ale vobec neviem kde take nieco hladat.
Ak máte pod posteľou perinák čiže otváraciu posteľ tak a tam by sa dalo hádam Vám neprezlieka postele.
Zbytocna paranoja podla mna... a od malicka detom vysvetlovat, ze su sukromne veci a do maminej skrine nema dovod lozit je fakt na mieste...
Ako dojde dieta do najvyssej police v satniku? Ved tam si aj ja musim dat stolicku. A preco by tam vobec liezlo? Vy nemate vlastnu spalnu s muzom a vlastny satnik? Bezne sa ti dieta hrabe v sukromnych veciach?
Od nasej druzinarky viem, ze vacsina rodicov to skryva v nocnom stoliku, supliku s bieliznou alebo na najvyssej policke v/na skrini😆- cize tam vysoko neodporucam...
Ano, dcera je zvedava. Ked som bola mala, velmi podobna som bola, ked som nahodou ostala doma sama, pozerala som rodicom do skrine, v nocnych stolikoch som nasla casopisy Tabu 😀
A dcera, zatial neostala sama doma, ale ked napr. ideme na dovolenku, tak pri prichode na izbu hned popozera do vsetkych skriniek 😀 ked sa opytam preco, povie, ze je zvedava.
Tak my ked sme ako deti hladali vianocne darceky prekutrali sme naozaj vsetko, zakaz/nezakaz a aj sme toho veru ponachadzali 😀 nie zrovna hracky, ale sprc gumy a "zaujimave" knizky nas celkom prekvapili - samozrejme museli sme ich preskumat ale nikdy sme sa nepriznali 😀 takze netusim kde to skryt ak mas podobne zvedave dieta...my sme nesli snad len do pivnice lebo tam boli pavuky 🤦♀️
Tiez si myslim, ze deti by mali respektovat,ze rodicom sa do veci nelezie. Nocne stoliky, skrine rodicov su tabu. A treba to dceru naucit. Od malicka najlepsie.
Ja tiez poznam rodinu, kde je dieta zvedave a od mala sa na tom kazdy smial, ze nechaj, je zvedavy. Namiesto usmernenia, co sa patri a co nie. A otvaral skrine, nocne stoliky na navstevach, hrabal sa v kabelkach cudzim zenam, lebo bol zvedavy.
Presne aj tie casopisy sme kolko krat ponachadzali, aj som na ne zabudla 🤣🤣
@muchotrafka298 pri pokuse o prehrabovanie sa na navsteve dostane usmernenie. V hoteli mi to pride okey. Ale proste si neideme nahovarat, ze ked jej poviem, ze mame a ockovi sa do veci nelezie- tak s tym prestane. Lebo viem, ze ta zvedavost tam proste je a bude to akurat len potajomky robit.
Takze to chcem mat proste niekde kde to nenajde.
Jedine ze by si to dala do trezoru, ku ktoremu sa nikto okrem teba/muza nedostane. Lebo doma nepoznam skrysu, kde by to bolo ukryte tak, ze to nenajde nikto nepovolany.
Hocičo čo vieš zamknúť. A trénovať nelozenie do vecí. Neviem koľko má rokov ale ja si nepamätám, že by mi niekedy rodičia chodili do skrine a stolíka. Tak ako nechodili oni mne tak ja im.
Tak možno nejaký menší kufor a zamknúť na zámok. Kľúčik už ľahšie schováš.
A ja som sa ako decko teda v skriniach hrabala. A samozrejme že tajne a napriek tomu že som to mala zakázané.
Rovno pod nosom. V takej krabicke pri posteli.
Deti od malicka ucime, ze do veci, kt niesu ich sa nelezie.
Raz sa ma ale v obchode opytali pri vibratoroch, ze co to je. Tak som povedala, ze hracky pre dospelych a cau. Naco zbytocne robit stresy kde netreba a tvarit sa, ze sex je nieco nenormalne.
@alison11 nemáme perinak 😶
Tak si kup kufrik na zamok, daj ho do skrine a majte to tam. Pomedzi veci popchaj trebars pokrceny papier, nech to v nom nehrka.
Klucik daj medzi vsetky kluce, ak mate take miesto v dome, kde kluce odkladate. Pod lampou najvacsia tma.
Alebo si ho schovaj inam.
No a kufrik jej pri nejak prilezitosti ukaz, ze je v skrini, povedz, ze ste od neho davno stratili kluce, ale mas ho tam len tak odlozeny na pamiatku.
Bude o nom vediet, nebude ju uz viac zaujimat.
Hej, aj ja. Dokonca som ako 10 ročná našim prepichovala kondomy 😂 chvalabohu bez následkov, ale celkom dlho mi toto obdobie trvalo. Chcela som ešte bábätko ale naši už nie 😁 tak som tomu chcela pomôcť 😁 dnes sa na tom aj s rodičmi bavíme 😂
@mrva jeeeezis,ty si bola ina mrška malá 😂😅
@mrva pane bože, tak to ozaj musíme niekam schovať 🤣
Trezor.