Skrýša na erotické hračky

15. sep 2023

Baby mate niektora super riesenie na schovanie erotickych hraciek? Dcera je strasne zvedava a mame ich sice schovane na najvyssej polici v satniku, ale aj tak sa obavam, ze skor ci neskor dopadnem ako z tej IKEA reklamy. Rozmyslala som o nejakej tajnej zasuvke v skrinke, ale vobec neviem kde take nieco hladat.

babulkomale
15. sep 2023

Trezor.

alison11
15. sep 2023

Ak máte pod posteľou perinák čiže otváraciu posteľ tak a tam by sa dalo hádam Vám neprezlieka postele.

anjelicek26
15. sep 2023

Zbytocna paranoja podla mna... a od malicka detom vysvetlovat, ze su sukromne veci a do maminej skrine nema dovod lozit je fakt na mieste...

maranta_leuconeura
15. sep 2023

Ako dojde dieta do najvyssej police v satniku? Ved tam si aj ja musim dat stolicku. A preco by tam vobec liezlo? Vy nemate vlastnu spalnu s muzom a vlastny satnik? Bezne sa ti dieta hrabe v sukromnych veciach?

vevesh
15. sep 2023

Od nasej druzinarky viem, ze vacsina rodicov to skryva v nocnom stoliku, supliku s bieliznou alebo na najvyssej policke v/na skrini😆- cize tam vysoko neodporucam...

autor
15. sep 2023

Ano, dcera je zvedava. Ked som bola mala, velmi podobna som bola, ked som nahodou ostala doma sama, pozerala som rodicom do skrine, v nocnych stolikoch som nasla casopisy Tabu 😀
A dcera, zatial neostala sama doma, ale ked napr. ideme na dovolenku, tak pri prichode na izbu hned popozera do vsetkych skriniek 😀 ked sa opytam preco, povie, ze je zvedava.

ja_mama
15. sep 2023

Tak my ked sme ako deti hladali vianocne darceky prekutrali sme naozaj vsetko, zakaz/nezakaz a aj sme toho veru ponachadzali 😀 nie zrovna hracky, ale sprc gumy a "zaujimave" knizky nas celkom prekvapili - samozrejme museli sme ich preskumat ale nikdy sme sa nepriznali 😀 takze netusim kde to skryt ak mas podobne zvedave dieta...my sme nesli snad len do pivnice lebo tam boli pavuky 🤦‍♀️

muchotrafka298
15. sep 2023

Tiez si myslim, ze deti by mali respektovat,ze rodicom sa do veci nelezie. Nocne stoliky, skrine rodicov su tabu. A treba to dceru naucit. Od malicka najlepsie.
Ja tiez poznam rodinu, kde je dieta zvedave a od mala sa na tom kazdy smial, ze nechaj, je zvedavy. Namiesto usmernenia, co sa patri a co nie. A otvaral skrine, nocne stoliky na navstevach, hrabal sa v kabelkach cudzim zenam, lebo bol zvedavy.

ja_mama
15. sep 2023

Presne aj tie casopisy sme kolko krat ponachadzali, aj som na ne zabudla 🤣🤣

autor
15. sep 2023

@muchotrafka298 pri pokuse o prehrabovanie sa na navsteve dostane usmernenie. V hoteli mi to pride okey. Ale proste si neideme nahovarat, ze ked jej poviem, ze mame a ockovi sa do veci nelezie- tak s tym prestane. Lebo viem, ze ta zvedavost tam proste je a bude to akurat len potajomky robit.
Takze to chcem mat proste niekde kde to nenajde.

muchotrafka298
15. sep 2023

Jedine ze by si to dala do trezoru, ku ktoremu sa nikto okrem teba/muza nedostane. Lebo doma nepoznam skrysu, kde by to bolo ukryte tak, ze to nenajde nikto nepovolany.

januska12323
15. sep 2023

Hocičo čo vieš zamknúť. A trénovať nelozenie do vecí. Neviem koľko má rokov ale ja si nepamätám, že by mi niekedy rodičia chodili do skrine a stolíka. Tak ako nechodili oni mne tak ja im.

zojanka
15. sep 2023

Tak možno nejaký menší kufor a zamknúť na zámok. Kľúčik už ľahšie schováš.
A ja som sa ako decko teda v skriniach hrabala. A samozrejme že tajne a napriek tomu že som to mala zakázané.

rebrambora
15. sep 2023

Rovno pod nosom. V takej krabicke pri posteli.
Deti od malicka ucime, ze do veci, kt niesu ich sa nelezie.
Raz sa ma ale v obchode opytali pri vibratoroch, ze co to je. Tak som povedala, ze hracky pre dospelych a cau. Naco zbytocne robit stresy kde netreba a tvarit sa, ze sex je nieco nenormalne.

autor
15. sep 2023

@alison11 nemáme perinak 😶

moonlight1210
15. sep 2023

Tak si kup kufrik na zamok, daj ho do skrine a majte to tam. Pomedzi veci popchaj trebars pokrceny papier, nech to v nom nehrka.

Klucik daj medzi vsetky kluce, ak mate take miesto v dome, kde kluce odkladate. Pod lampou najvacsia tma.
Alebo si ho schovaj inam.

No a kufrik jej pri nejak prilezitosti ukaz, ze je v skrini, povedz, ze ste od neho davno stratili kluce, ale mas ho tam len tak odlozeny na pamiatku.
Bude o nom vediet, nebude ju uz viac zaujimat.

mrva
15. sep 2023

Hej, aj ja. Dokonca som ako 10 ročná našim prepichovala kondomy 😂 chvalabohu bez následkov, ale celkom dlho mi toto obdobie trvalo. Chcela som ešte bábätko ale naši už nie 😁 tak som tomu chcela pomôcť 😁 dnes sa na tom aj s rodičmi bavíme 😂

bluka2
15. sep 2023

@mrva 😨😨😨😂

dennissa16
15. sep 2023

@mrva jeeeezis,ty si bola ina mrška malá 😂😅

cimage
15. sep 2023

Neviem ci nasi mali/maju nejake hracky, ale tabu 🤦🏽‍♀️ som nasla nahodne pod uterakmi v skrini. Neskor ich uz odkladali do skrine, ktoru otec zamykal, kedze tam mal trezor so zbranami a nabojmi.
@mrva z teba museli mat vasi radost 😆 a este keby sa im aj zadarilo 🙈

autor
16. sep 2023

@mrva pane bože, tak to ozaj musíme niekam schovať 🤣