Silná láska

niktooooo
10. sep 2022

Zdravím, potreboval by som pomôcť poradiť. Som muž 29 rokov. Zhruba pred 8 mesiacmi som začal stretávať s jednou ženou. Pravidlá boli iba sex. Tá žena, má choré dieťa. Chlapčeka, ktorý je postihnutý má 5 rokov. S tým, ktorým ho má, po roku zistila, že ju podvádza. Je bez neho už vyše dvoch rokov. Občas si ho berie domov... Stretli sme sa týždeň intenzívne. Moje city k nej neboli ešte prehĺbené, lebo som si to tak v hlave nastavila a nopovoľoval som to, pretože tam boli dôvody... Odlúčenie zhruba na rok, pretože odchádzala a po roku sa mala vrátiť, plus paru dní som sa zasekol, že čo ak by som sa zaľúbil či by som zvládol choré dieťa, predsa je to zodpovednosť. Ona sa do mňa po týždni zaľúbila veľmi rýchlo. Ja vtedy ešte nie, no začal ten najvačši problém. Jej ey ma začal vydierať psychicky, všetko kvôli chlapčekovi. Ja som sa zľakol že niečo pokazím, tak som sa jej prestal ozývať. Potom akosi to prehrmelo a stretávali sme sa zase. Ona tvrdila, že už je to bez emócií, povedal som jej dôvod prečo som sa tak zachoval... No ja som sa každým stretnutím zalubil viac a viac. Sex najlepší v živote, skvelá žena, velmi ju ľubim, no ona už tvrdí že nie a chce to ukončit už úplne. Prosím poradte mi. Dokáže žena sa tak rýchlo odlubit a zalubit ?? Som strašný kretén, ked som potlačal city a riadila sa takto a potom ked som sa zalubil je to len silné a silne a velmi ju chcem získať spať

deti95060810
10. sep 2022

všetko závisí od typu človeka... poznám to.
sú ľudia čo sa zaľúbia rýchlo a potom aj rýchlo ich to prejde...
ak už pani k tebe nič necíti, nesiľ to... skús si nájsť inú.

lija22
10. sep 2022

odlubit z rozumu, ci inych dolezitych dovodov niekedy je nutne. Ona zrejme zhodnotila svoje a tvoje moznosti a vyhodnotila toto ako najlepsie riesenie. Vies je to tazke, ked uz zena musi brat ohlad na dieta ( a je to v poriadku) a este zlozitejsie je to pre matku s tzp dietatom. Ale zabojuj, skus este, ale daj tomu cas

elizabet173
10. sep 2022

@niktooooo ak je to jednostranné, veľa s tým žiaľ neurobíš. Vzťah založený len na sexe nesie v sebe práve toto riziko

svokrinjazykmonika
10. sep 2022

@niktooooo ja neviem. Príde mi to že iba utrpelo tvoje ego že ona ťa už nechce tak to nemôžeš teraz prežiť. Navyše nebudeš mať s kým sexovať. A áno, žena sa vie veľmi rýchlo zaľúbiť a odľúbiť. Jednoducho sa jej otvorili oči že ty nebudeš dobrý materiál pre ňu.

niktooooo
autor
10. sep 2022

Aká existuje možnosť na druhú šancu ?? všetko je z mojej strany úprimné

elinosar
10. sep 2022

@niktooooo vyskusaj. Ale nesil to. Vsetko ma cas ak to ma prist.

betulinka1
10. sep 2022

@niktooooo skor sa ta asi zlakla. Ked si bol taky váhavý a teraz vaha ona. Vies ju ziskat spat iba vtedy ak z jej strany nie je niekto druhy. Musis ju dobíjať tym obyčajným sposobom, vyznania, prines jej kvety, čokoládu. Povedz, ze ked chce pomoct s malym, tak pomôžeš, strav s nimi spolu cas, prechádzky aby videla, ze to myslis vazne a nie len s nou ale aj s jej dietatom.

kassandra25
11. sep 2022

@niktooooo no tak pome chlape, kytica, vymyslaj a ides. A kazdy den. Nenechaj to tak

niktooooo
autor
11. sep 2022

Je momentálne preč odcestovaná, bude tam ešte nejaké mesiace, písanie je také nijaké, vidím, že stratila voči mne emócie a nechce začínať opäť niečo , čo sa pokazilo, cítim sa zúfalo neviem ako ďalej, snažím sa ako len môžem a viem že to ma presný opak lebo na ňu tlačím, ale proste keď jej nechýbam teraz začnem jej vôbec nieked chýbať ? obávam sa že nie tak neviem čo mám robiť