Sexy prádlo z Bonprixu

tyler91
9. aug 2022

Ahojte 🙂 poraďte prosím, chcel by som kúpiť žene nejaké sexy prádlo ako darček (hoci je to viac darček pre mňa 😁) máte skúsenosti z bonprixu ? konkrétne toto sa mi páči https://www.bonprix.sk/style/podvazkovy-top-tan...

mila23
9. aug 2022

@tyler91 neviem aku ma zena postavu,ale toot mi pride ze iba pre stihle zeny...ak nie je uplne stihla - skor by som volila nieco volnejsie v oblasti brucha a bokov. A na bonprix su na vacsinu vyrobkov recenzie - treba precitat,lebo niektore veci su odtial fajn a niektore nie.

tyler91
autor
9. aug 2022

nie je úplne štíhla a páčilo by sa mi niečo obtiahnuté

mila23
9. aug 2022

@tyler91 tak potom uz iba precitat recenzie 🙂 mne osobne sa viac paci pradlo napr. z astratex.sk,ale aj z bonprixu bude urcite splnat ucel 😉

ankare
9. aug 2022

@tyler91 kúp si podľa seba, čo sa Tebe páči

tyler91
autor
9. aug 2022

@mila23 tak to bude 👌😊

dadis
9. aug 2022

@mila23 Ved to je odfotene na takej vacsej modelke a vyzera to vkusne, preco myslis, ze pre stihle? Ved to je len pre potechu muza a nie pre modnu policiu 🙃
@tyler91 za mna pekny vyber

tyler91
autor
9. aug 2022

@dadis ďakujem, strašne sa mi to páči, najviac mi to udrelo do očí 🙂

weva0188
9. aug 2022

@tyler91 Súhlasím s dadis
Ale pozor...z bonprixu objednávam o číslo menšie, ako nosím bežne

tyler91
autor
9. aug 2022

Baby, ďakujem, že ste ma uistili v dobrom výbere, snáď sa aj žene bude páčiť, neviem sa dočkať 😊

mirage
9. aug 2022

@tyler91 ja neviem, ak to prehanam, ok. Ale mne by vadilo, keby takto o mne a o vybere pradla/bielizne pre mna pisal moj muz na verejne forum, vacsinovo pre zeny. strasne "cringy/creepy" mi to pride.

svetlonos
9. aug 2022

@mirage
a preco, ved je tu ako anonym 😂 nie ako Fero Pazdernaty a manzelke to zrejme nepovie. Tak zlatko, aj zeny s konika mi to odsuhlasili 🙂

mirage
10. aug 2022

@svetlonos nejde o anonymitu, ale o to, ze to pise.. ale hovorim, vadilo by to mne, inemu nemusi.

petricka22
10. aug 2022

@mila23 ved ani slecna na obrazku nie je uplne stihla…

petricka22
10. aug 2022

@tyler91 ved ak sa ti to paci, tak na co cakas… objednaj, ved je to aj za dobru cenu… ucel urcite splni

mila23
10. aug 2022

@petricka22
@dadis ano, ani ta modelka nie je uplne stihla a podstatne je ze sa to paci autorovi 🙂
ja som len napisala svoj nazor,lebo napr. ja som sirsia v oblasti pasa a v takomto obtiahnutom pradle by som sa necitila dobre ani sexy...ale to je cisto moj nazor ...kazdy nech vybera podla seba....

petricka22
10. aug 2022

@mila23 ved podla kazdeho vkusu a pocitu, ale je to aj o pohlade na vlastne telo, ktory mas ty mozno kritickejsi, ako tvoj muz 🙂 za mna prave taketo pradlo brucho stiahne, vo volnej priesvitnej kosielke bude prave vidiet vsetky faldiky…

daniela2202
10. aug 2022

@tyler91 toto píše chlap

tyler91
autor
10. aug 2022

@mirage je to úplne anonymné, veď som sem neposlal fotku jej postavy 😀 len som chcel vedieť názor iných žien

tyler91
autor
10. aug 2022

@daniela2202 ako to myslíš?

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirage
10. aug 2022

@tyler91 tu nejde o anonymitu, pre mna predstava, ako moj muz pise na MK, ako sa na mna v tom pradle tesi je .. creepy.

tyler91
autor
13. aug 2022

Ženy, prádielko bolo podľa predstáv 🙂