Ahojte 🙂 poraďte prosím, chcel by som kúpiť žene nejaké sexy prádlo ako darček (hoci je to viac darček pre mňa 😁) máte skúsenosti z bonprixu ? konkrétne toto sa mi páči https://www.bonprix.sk/style/podvazkovy-top-tan...
nie je úplne štíhla a páčilo by sa mi niečo obtiahnuté
Baby, ďakujem, že ste ma uistili v dobrom výbere, snáď sa aj žene bude páčiť, neviem sa dočkať 😊
@mila23 ved ani slecna na obrazku nie je uplne stihla…
@tyler91 ved ak sa ti to paci, tak na co cakas… objednaj, ved je to aj za dobru cenu… ucel urcite splni
@petricka22
@dadis ano, ani ta modelka nie je uplne stihla a podstatne je ze sa to paci autorovi 🙂
ja som len napisala svoj nazor,lebo napr. ja som sirsia v oblasti pasa a v takomto obtiahnutom pradle by som sa necitila dobre ani sexy...ale to je cisto moj nazor ...kazdy nech vybera podla seba....
@mila23 ved podla kazdeho vkusu a pocitu, ale je to aj o pohlade na vlastne telo, ktory mas ty mozno kritickejsi, ako tvoj muz 🙂 za mna prave taketo pradlo brucho stiahne, vo volnej priesvitnej kosielke bude prave vidiet vsetky faldiky…
@tyler91 toto píše chlap
@daniela2202 ako to myslíš?
Ženy, prádielko bolo podľa predstáv 🙂
@tyler91 neviem aku ma zena postavu,ale toot mi pride ze iba pre stihle zeny...ak nie je uplne stihla - skor by som volila nieco volnejsie v oblasti brucha a bokov. A na bonprix su na vacsinu vyrobkov recenzie - treba precitat,lebo niektore veci su odtial fajn a niektore nie.