Sexuálny život o ničom

22. dec 2023

Mám 19 rokov a môj priateľ 22 . Sme spolu 2 roky .
Ale náš sexuálny život je o ničom . On je také motovidlo . Necítim sa pri ňom v posteli dobre . Stále som nervózna. Niekedy to bolí . Niekedy robí úplne opak toho čo s ani páči alebo ide na miesta ktoré mňa nevzrušuju. Keď som sa s ním o tom rozprávala odpovedal mi že si to robí proste po svojom a že ja sa stále iba musím sťažovať. Neviem či mu mám čapnuť po čele alebo čo ale už som z toho trochu zúfalá .

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
22. dec 2023

Keď si to chce robiť po svojom a kašle na to, čo chceš ty, tak nech si to robí po svojom sám.

mandarinka555
22. dec 2023

Tak nech si urobí dlaňovú a nerob mu matrac.

marseillefan
22. dec 2023

Kopni ho do zadku, zaslúžiš si poriadny sex a od tohto indivídua ho nedostaneš... pamätaj, ak je sex na figu po dvoch rokoch vzťahu, tak to dobré nebude nikdy... bude sa to len zhoršovať. Hlavne teda s takýmto jeho prístupom.

mikadooo
22. dec 2023

No, čapnúť po čele určite nie, to nič nevyrieši. On sa ti nechce prispôsobovať, asi to nebude proste partner do života... Vzťah je o kompromisoch, ak mu nezáleží na tvojom uspokojení, ale vidí len seba, to by žiaľ pre mňa bolo no go. Alebo, ak by som ho tak strašne ľúbila, že okrem sexu je všetko úžasné, tak by som sa proste spravila predtým - jednak by to potom nemuselo bolieť, keďže budeš optimálne zvlhčená a druhak, nebude ťa až tak mrzieť, že si nemala orgazmus. Lebo si ho mala. Len nie s ním 🤭.

domkakvet
22. dec 2023

Ano ako bolo spomenute, nech si to robi po svojom.

nikpa
22. dec 2023

Nech si to robí po svojom s niekym kto to ocení a ty to rob s niekym s kým sa ti to bude páčiť. A nie mu robiť matrac na ktorej sa on odbaví a ty ho nezaujímas.

zuzanka.zuzu
22. dec 2023

v 19 môžeš mať KOHO CHCEŠ a nie takéto sebecké motovidlo 🙈 vieš koľko je chlapov čo by pre teba hlavne v sexe urobili čokoľvek čo by si si želala? však ty si sen 🙏 hentoho sa zbav...
PS sex nemá VÔBEC bolieť (teda ak práve tá bolesť nie je to čo hľadáš 😇 ale toto ten prípad asi nebude)

hefo
22. dec 2023

"Keď som sa s ním o tom rozprávala odpovedal mi že si to robí proste po svojom a že ja sa stále iba musím sťažovať."

Toto je podstata vášho problému, a to, že sa to najviac prejavuje v sexe, je tým, že zatiaľ nemáte žiadne iné väčšie starosti. Ak by si s takým založila rodinu, čoskoro by tento jeho prístup začal byť problémom vo všetkom.

Za mňa rozísť sa, vo svete čaká na teba kopec lepších chlapov (ja som ale už ženatý 😉 ), netreba tráviť mladosť s niekým, kto si to nezaslúži.

egonsk
22. dec 2023

ked budes v takomto sexualnom zivote pokracovat, tak si na dobrej ceste stat sa "frigidnou", resp. sexualne chladnou a az s pocitom odporu voci sexu, ked ta to casom zlomi. Ak uz od 17tich ste spolu a fungujete rovnako dlho aj sexualne, to uz by ste zrejme mali v zdravom vztahu za sebou aj viac ako najdes v kamasutre popisane 🙂 Takze rozhodni sa ako chces zit dalej...

viestta
22. dec 2023

Uceny nikto z neba nespadol, takze moze byt zo zaciatku aj motovidlo, ale, ze nema ani snahu popracovat na technike a snazit sa aby si sa pri sexe citila prijemne a uzila si ho, to uz je na povazenie. Nech si to kludne robi po svojom ak mu to vyhovuje, ale nie s tebou

hanelka1
23. dec 2023

Vymeniť chlapa, čím skôr, tým lepšie, blbec.

alickapusinka
23. dec 2023
muzskylukas
14. júl 2024

Chápem, buď s nim zostaneš a zničiš samú seba alebo sa s nim rozides a nájdeš si niekoho pre teba lepšieho. Stačí sa pozrieť koľko žien je sexuálne neuspokojenych, nasraných a nepríjemných. Chceš žiť nešťastný život a ver mi, že raz sa s nim proste rozides a bude to bolestivé.