Ahojte, chcela by som len vediet nestranny nazor, resp. co by ste robili vy v takejto situacii. Spoznala som sa s jednym muzom, viackrat sme sa stretli, vzdy tak priatelsky, nic viac tam nebolo ani z jeho a ani z mojej strany. Nie sme zalubeni, ani vztah nas spolu nelaka. Raz sme sa v jednej debate dostali k sexu. Ani neviem, ako na to prislo, navrhol mi, ci by som s nim nechcela skusit sexualny vztah. Najprv som odmietla, ale casom som zistila, ze ma to laka. Som slobodna a ten sex chyba, unho je to tak isto. Len neviem, ci by som to s odstupom casu mozno nelutovala, ze som mala takyto druh vztahu. No a teraz otazka, skusili by ste to? Aspon tomu dat sancu a mat skusenost alebo radsej nie?
Ja mam 22, on 32.
Vždy sa jeden namota viac a je problém.
Mala som taký vzťah, keď som bola sama, nechcela som vzťah, ale sex chýbal. Ale bol to iba sex, žiadne rozprávanie, kávičky, žiadne vypisovanie si medzi. Ale ja som to hľadala. Potom keď som po necelom roku došla do štádia, že by som chcela vzťah, tak som to ukončila. Nehľadala by som totiž vzťah kým spím s niekým iným. K tebe, nuž láka ťa to, iste. Ale si si istá, že si dostatočne vyrovnaná a zrelá, že nebudeš chcieť viac časom? Že ten sex ťa neposunie do stavu kedy ti to nebude stačiť? Veľa žien si myslí že sa nenamotá a potom je zrazu big problem na svete.
Asi nie, keďže chcete obaja voľný sexuálny vzťah, po určitej dobe môže prísť k určitým pocitom voči tomu druhému. Ak to však ten druhy nebude cítiť rovnako a nájde si partnera, ublizite si.
No, praveze sa pozname uz dost dlho, roky, ale nikdy sme k sebe nepocitovali viac v zmysle lasky, to uz by sa tam nieco nacrtlo. Fyzicky ma pritahuje, vraj aj ja jeho a to je tak vsetko, partnersky vztah si s nim predstavit neviem a naopak. Toto uz mame prebrane.
to zalezi od tvojej povahy...ale ked tam uz na zaciatku mas "Len neviem, ci by som to s odstupom casu mozno nelutovala, ze som mala takyto druh vztahu. " tak skor asi nie...
Aha, poznáte sa roky. V tom prípade nie. Vzťah na sex by som nemala s niekým, s kým sa roky stretávam a budem aj po tom, čo by ten sexuálny vzťah skončil.
nie, pokiaľ je to dobrý kamarát tak si nekazte váš vzťah takýmto niečím.zazila som to a teraz veľmi ľutujem že kvôli tomu sme si pokazili kamarátstvo ktoré mi bolo prednejsie ako len občasny sex.teraz sa už po Tom všetkom nevieme vystáť.a dovtedy najúžasnejší kamaráti.strasne ma to mrzí 😔
jasne ze ho pritahuje tvoje o 10r mladsie telo, kasli na to, nedavaj sa lacno, pockaj si na chlapa co ta bude chciet celu❤
A nie je jedno ci by sme do toho my isli? My nezijeme tvoj zivot. Ale pokial sa pytats na to ci by sme do toho isli, tak uz si rozhodnuta to skusit. Inak by si sa nepytala a okamzite to zavrhla.
Ja by som do toho isla a aj taky "vztah" mám. Bavíme sa aj mimo toho a sme dobrí kamaráti. Ale úprimne povedané nespajam si sex a lásku ani pri normalnom vzťahu. Pre moju blizku kamarátku už napr. aj pusa vrla znamená a dokáže sa skrz to zamilovať. Záleží dosť na tom aký si ty typ osoby a ako ten sex berieš. 🙂
Nie. Nie som osoba ľahkých mravov (ku…).
@asia83 podla teba je kazda zena, ktora ma taky vztah (a len s jednym muzom) automaticky ku…?
@autorka áno, ponukat sa chlapovi takto - taka zena je stetka, aj ju tak chlapi beru.
Mam velmi vela vztahov, kamaratov, znamych - ani nechci vediet ake nazory maju na takyto typ zien. Proste im je jedno, ci mas hlavu slona alebo ropuchy, ked im das pichnut...
Problem vacsiny chlapov vsak potom nastava v tom, ze velmi vela zien sa namota a nechape kde je ich miesto.
V žiadnom prípade. Jedna strana sa skôr či neskôr zaľúbi a bude to bolieť.
Nevidim v tom problem, len musis ratat, ze zeny sa lahsie zalubuju a na 80% to budes ty, ktora sa zalubi.
Fwb sa moze kedykolvek zmenit na vztah. Osobna skusenost, obidvaja sme nechceli vztah a teraz nedokazeme bez seba dychat. 🙂
Mam pocit že polovica naroda by mala odovzdať OP a vyhlasiť ich za nesvojpravnych. Čo chceš počuť? Ved si urob ako ti pasuje. Ak si lahka deva tak chod a vyspi sa s kadekym. Ak si važiš sama seba tak to neurobiš. Niekedy sa fakt divim kolko žien je ochotnych robiť štetku a ešte aj zadarmo. Fuj brutal
Dufam,ze si do toho nesla....ze nezazijes,niekedy,ze ti b7de zo seba zle...iste,zopar zien take vztahy ma,ale tie maju o par koleciek menej,ten sex a telesno je pre nich tak vela,ze zapredaju svoje telo aj dusu, ako tu uz niekto pisal vyssie,nazor chlapov na take baby bude vzdy rovnaky...to je ta,co lahko da...myslim,ze ked uz teraz ti nie je vsetko jedno,tak sa ozyva svedomie,to znamena,ze nemas o kolecko menej🤣 nie si len bezbohe telo,ale aj dusa a mysel😉
Ahoj autorka...celkom ma aj zaujima, ako si to vyriesila? 🙂
@veverickav Ahoj🙂. Nakoniec som do toho nesla a som velmi rada. Slobodna som stale, aj sex chyba, ale pockam si na vztah so vsetkym, co k tomu patri. Ako som pisala vyssie, nemala by som zo seba dobry pocit a neskor by som sa za to urcite hanbila a vycitala si to. Takze s cistou hlavou, cisto racionalne som usudila, ze take nieco nie je nic pre mna a radsej budem v celibate, kym si nenajdem vztah.😄A s tym kamaratom som komplet prerusila akykolvek kontakt, nakolko mi v poslednej dobe prislo, ze sa ma do toho snazi natlacit. Takze tak.😅
super rozhodnutie.
Po osobnej skúsenosti už nie.