Ahojte konikari 🙂
Mala som v noci sen, totalne eroticky, krasny, hravy s neznamym muzom. Do ktoreho som sa doslova v tom sne zalubila. Niekam odchadzal prisiel ma pobozkat so slovami ze sa urcite vrati.
Je normalne aby taketo sny mala zadana zena? Myslite ze je to preto ze mi chyba romantika vo vztahu? Čo moze taky sen znamenat?
Asi si vela predstavujes nieco podobne co by si chcela zazit s manzelom..tvoj mozog si to uchova a teda preto sa to moze odrazit v podobe sna..moj nazor🤷
ja som mavala casto a som muzovi vzdy povedala, ze som ho zas podviedla...Teraz ked uz nemam muza, tak rada by som opat mala take sny ale rozvodom skoncili . Ved je to krasne...podvadzas ale nepodvadzas. Si to proste vychutnaj..
ach jo, ďalšia, čo analyzuje každú prkotinu...erotických snov má každý celú kopu, no a čo?
Tak si mala stastie 😁 Mne ked sa raz za cas nieco take sniva, tak uz aj v sne odmietnem, lebo viem ze som vydata. V inych snoch si plne uvedomujem, ze je to len sen, ale v takychto zaujimavych nie 😁 A ked som sa minule zobudila, vravim si, ach dokelu, keby som vedela ze je to len sen… 😂 Odolala som, ked ma chcel pobozkat ( a to ma islo roztrhnut ako som ten bozk chcela). No hold, vernost aj v sne zvitazila 😂 Si to uzivaj a mysli nanho aj dnes v noci, nozno pride 😀
Nie je to normálne, si vadná a pokazená a nezapadáš do predstavy celého ovečkovského národa. Taká odpoveď je fajn?
Čo je na tom divné, že si zadaná a máš erotický sen? 😅
Nič neznamená tento sen, proste čo tvoj mozog nazbieral. Ja som mala zig erotických snov a Nič sa z toho nesplnilo resp Nič výnimočné sa nestalo