Baby, mám dilemu. Stretla som muža, ktorý sa mi veľmi páči, zdá sa mi najlepší akeho som kedy stretla, je veľmi pozorný ku mne, láskavý. Avšak trápi ma jedna vec, že sme rovnako vysokí, možno je aj o kúsok nižší ako ja, ale celkovo sa mi zdá taký menší. Má veľké svaly, vypracovanú postavu, takže z tohto pohľadu dokonale, ale ja neviem že či je to ok, nechcem sa cítiť veľká. Mám 168 cm. Sexuálne ma priťahuje, bolo by to s ním veľmi krásne, ale je to asi jediný muž, ktorý má neprivadza k orgazmu zatial. Sme spolu pár týždňov. Neviem, či sa s tým dá zmieriť, celkovo je taký menší, aj ruky, aj... Asi to vyznie hlúpo 😔 Mám ho naozaj veľmi rada, ale samozrejme aj on tým trpí, že má pocit, že má nedokáže uspokojiť. On sa pri sexe vždy urobí. Má snahu urobiť aj mňa, ale zatiaľ sa to podarilo iba raz vlastne úplne na začiatku a odvtedy to nešlo. Bojím sa, že keby to bolo takto dlhodobo, tak by to prestalo fungovať medzi nami. Toto je taká jediná obava pre mňa zatiaľ, bojím sa, že je stvorený pre inú ženu, možno nižšiu. Či je toto moje uvažovanie hlúpe?
@stanulienkat áno aj pre mňa je dôležitý. Ale mám opustiť ho iba preto, že je menší? Neviem či by bol vlastne pre inú ženu dosť veľký... Možno áno. Mňa trápi, že má taký kratší penis, že vlastne je ho problém aj zasunúť, aby sa hneď nevysmykol 😔 Potom takýto muži nemajú vlastne vzťah kvôli tomu?
da sa na vsetkom pracovat, na technike, bavte sa o tom, nasmeruj ho, kupte si nejaku hracku.. ale niekedy to proste fyzicky "nesadne", aj ked je medzi vami velka chemia
Podľa mňa sú Tvoje obavy opodstatnené a úplne namieste, a asi vám obom ani nepridáva ten stres, že si s ním mala zatiaľ len jeden orgazmus. Ak Ti na ňom naozaj záleží a je Ti s ním dobre, skúste ísť na to inak, možno nie len cez obyč. sex, ale trocha sa spolu aj pohrať. Toto sa tak blbo vysvetľuje cez komentáre, ale tak keď to nejde prirodzene samo, môžete skúsiť aj nejaké erotické pomôcky, orálny sex by som považovala ako za dobrú cestu k úspechu. Ak toto nepomôže, sama budeš cítiť, či chceš v takom vzťahu pokračovať.
No hej, ale akú hračku... Hračkami si to viem urobiť aj sama a mám nejaké hračky. Len mi príde dosť hlúpe a sebecké, chcieť od neho, aby mi to potom dokončil hračkami, veď to musí byť pre neho zlý pocit, tak či tak. To môžem rovno odísť do inej izby a spraviť si to potajme sama... Takže je to celé také ošemetné. Ja len premýšľam, že či by to s inou ženou mal inak. On nemá veľa skúseností, ale tak spomínal, že mal 3 krátke vzťahy, teda skôr len pár mesiacov.
Že vraj na veľkosti nezáleží. Podľa mňa to tak nie je. Sama cítiš, že jednoducho Ti chýbajú tie centimetre. Veľa riešení tu nie je žiaľ. Penis sa zvačšiť nedá. Jedine, ak by Ti stačil vibrátor, ale či sa takto dá fungovať celý život, asi skor nie... Mne by to asi nestačilo, chcela by som jeho telo, hm no...
@janulka1802 no áno, aj ja by som chcela jeho telo, ale takmer vôbec ho necítim. Neviem či som ja veľká, ale tak s inými mužmi som to tak nemala. Neviem či existujú aj menšie ženy, pre takýchto mužov.
Podľa toho, čo si písala, jednoducho je slabo obdarený. Máš už porody za sebou? Niektoré ženy majú potom problém s ochabnutým svalstvom panvového dna a možu byť "vačšie", ale určite to nie je pravidlom. Vačšinou sa po porode všetko dá pekne dokopy a funguje rovnako ako predtým. Určite sú aj útlejšie ženy tam dolu, ale či až takto, to si netrúfam tvrdiť. Aj v Kámasutre sú spomenuté veľkosti a aj presne pomenované, sa mi marí čosi, čítala som o tom dávnejšie. Hoď do googlu a určite nájdeš o tom informácie.
V čom konkrétne je problém? Že nedosiahneš orgazmus samotnou penetraciou, alebo ho v sebe necítiš? To prvé má tak veľmi veľa žien, medzi nimi aj ja a nepovažujem to za žiaden významný problém, máme predsa klitoris 😁 ak ho v sebe necítiš, to neoklameš, to je naozaj problém a pravdepodobne by to časom viedlo k obojstrannej frustrácii.
Myslim, ze vela robi i psychika. Niektora zena vie fungovat s nizsim muzom, pretoze ten pocit muznosti, velkosti v nom, sa prejavuje inak. Ina zas potrebuje mat ten pocit, ze muz ma fyzicky dominovat, chce byt pri nom drobna, nezna, nie ako amazonka. Mozno i preto ten orgazmus pri prvom sexe, vtedy si to tak neriesila, uvolnila sa a bolo. Ak to odvtedy rozoberas, citis sa pri nom velka, tak sa ani nedivim, podvedomie neobabres. Vravi sa, ze i s malym saskom sa da zahrat velke divadlo, kamasutra ma dokonca zeny a muzov podelenych podla kompatibility a su tam i odporucane polohy, ak partneri neladia.
ako uvedomujem, že toto je niečo čo chlapi neovplyvnia...☹ ale no bohužial nie vždy je pravda, že "aj s malým gašparkom sa dá zahrať veľké divadlo" hlavne ak je ten gašparko extra malý...zažila som si raz a bolo to najtrápnejšie trápenie v mojom živote...vzhľadom na fakt, že chalan je uplne super a zrejme mu aj trvalo sa odvážiť so mnou spať...ale skrátka ja som ani nevedela či je vo mne...a ked som sa ho snažila nahmatať pochopila som prečo...môj malíček je väčší 🙄 a skrátka nie nedala som to....povedala som mu ,samozrejme, že sa len necítim na vzťah ale boli to kecy...proste som si nevedela doživote predstaviť prakticky nemať sex...a dohnať to hračkami? to môžem aj sama...
@janulka1802 tak to by som mohla byť široká, ale problém je aj v dĺžke, že má problém ho zasunúť a nevysmyknut sa. V podstate to ide len v misionárskej polohe a všetky ostatné sú problém. Ale aj v tejto polohe, ho takmer necítim, aj kvôli hrubke. Ach, asi je to nevhodné rozoberať tu...
Ty nie si veľká, veď si to zistila pri iných partneroch. On má proste krátkeho a tento problém bude mať pri každej žene .Jedine, že stretne takú, ktorej nebude na tom až tak záležať.
@thoughtfulweirdo hej to druhé je problém. Že ho necítim.
ved on ta absolutne nepritahuje, preto ten blok pri sexe, zmen chlapa, toto neklape ale ze absolutne
Presne viem ako sa citis....mala som takyto vztah.Nevydrzal
Ty musis vediet ako dlho to vydrzis. Zrejme ta to trapi. Ja by som isla z kratsej cesty, kym sa velmi nenamotas. Cim ste spolu kratsie, tym skor sa odputas. Ale ty vies ako to citis. Ak zostanes, budes sa trapit.
@domca1408 tak malíček.., to takto nie je našťastie vôbec. Tak zlé teda.
Je mi to ľúto, lebo inak mám pocit, že je to ideálny muž pre mňa. Ale sám sa začína cítiť zle, pre toto, včera mi to povedal.
no ja som neverila že môže byť chlap až taký malý ale môže...a čerešnička na torte je, že teraz má babu, a ked ju donesie do partie tak skrátka ked sme sa s nou bavili len mi baby tak sme prišli na to, že oni spolu nespia že chcú čakať do svadby...🙄 hmmm a ona sa vyjadrila tak, že mala vzťahy a nevydarené hoci bol sex super a že teraz chce ísť na to inak že teraz si spoločne počkajú. a že je rada že aj on je ochotný čakať...a ja si hovorím v duchu že no moja ja viem prečo je on ochotný čakať...
Ak to nevyženieš z hlavičky, budeš to mať stále problém. Skús sa zamerať na jeho iné plusy - povahu, láskavosť, pre foto že je dokonalý a preto ho milovať.... a potom bude aj keksík krásny 😊👍
Oprava .. foto/ toto
Ja si nemyslím, že je to to isté, keď sa Ty spravíš hračkami a keď Ťa on spraví hračkami. To je práve rozdiel, teda ja to tak vnímam, lebo keď si s partnerom, tak je to súčasť sexu, hry, predohry, je tam iný náboj, než keď si sama so sebou. Ja to chápem, že asi je pre Teba dôležité, aby si ho v sebe cítila. Ja som mala vzťah s mužom, s ktorým som riešila toto isté. Mne osobne to nevadilo, pretože sex nie je len o penetrácii a orgazmus som s ním dosiahla iným spôsobmi. Ako človek bol skvelý, neskutočne sme si sadli a vedela by som si predstaviť aj život s ním. Problém bol, že s tým, aký malý má penis, mal problém on a rozchod prišiel z jeho strany.
@domca1408 tak to bude pre ňu nepríjemné prekvapenie...
@autorka pokiaľ by šlo o to, že ti vadí, že nedokážeš dosiahnuť vaginálny orgazmus, tak toto pre mňa rozhodne dôvod na rozchod nie je, pretože klitoriálny orgazmus je podľa mňa aj tak lepší a tento typ orgazmu by podľa mňa mala mať KAŽDÁ žena, v KAŽDOM funkčnom vzťahu, no ak ide o veľkosť a necitlivosť, tam nie je moc čo riešiť. A ja si sex s mojim priateľom užijem aj bez orgazmu celkovo, proste niekedy mám chuť len na sex bez orgazmu. 😂 Lenže to, že ho v sebe necítiš, tak to podľa mňa už dôvod na rozchod je. Jednoducho je to smutné asi aj sebecké ale funkčný sex tvorí 30% vzťahu, nefunkčný 70% a na vzťahoch sa to odráža.
Ty si v začiatku napísala, že nedokážeš dosiahnuť orgazmus (ak nedbá ani na to, aby si mala klitoriálny, tak to pre mňa nie je chlap na sex). A ak ťa uspokojí len vaginálny a klitoriálny nie, tak takých chlapov ešte stretneš veľa. Ale teda najskôr si teda treba uvedomiť čo ti naozaj vadí.
@daniela2202 ja sa na to zameriavam, a milujem keď sa ho dotykam, keď sa ku mne pritúli, dá mi pusu, zatiaľ ma baví aj sex, len teda uspokojenie z neho nemám, ale som rada, že on má.
@domca1408 "no moja ja viem prečo je on ochotný čakať..."
@janulka1802 Cakanie so sexom do svadby je kupovanie macky vo vreci.
Niektore zeny su frustrovane z malych prs. Co je to ale proti frustracii chlapa z ...
Hovori sa,ze aj s malym gasparkom sa zahra velke divadlo,ale podla mna to nie je pravda. Mam kamosa,ktory neskor bol vo vztahu s mojou kamoskou a ta presne z toho dovodu ukoncila vztah,ze bol slabo obdareny. On ne taky typ,ze na oko pritiahne mnoho zien,naozaj taky sexsymbol,vyrecny,na kazdej akcii ho nejaka zena balila,ale ziaden vztah mu nevydrzal dlho. Potom ho ulovila este jedna a ta tie v slabej chvilke povedala,ze sla s nim do postele este druhykrat,lebo nevedela,ci ta velkost bola po prvykrat ovplyvnena iba alkoholom,ale zistila,ze nebola. Povazovala to za velky problem,lebo ho takmer ani necitila,o orgazme mohla iba snivat…
Ak nie ste v tomto kompatibilni,asi vela vody nenamutis,skor ci neskor ta omrzia aj hracky aj vymyslanie roznych praktik,aby si sa ako tak uspokojila. Proste ten sex a kompatibilita je podstatna a ked nie je v tomto spokojnost na oboch stranach,tak skor ci neskor dojde k odluceniu…neviem no,skus aj rady vyssie,ale mna by asi nebavili hracky a ine formy cely zivot-ak teda berieme,ze by to mohol byt dozivotny partner…
@ibajaanikiny samozrejme, že aj s malým šašom spravíš veľké divadlo... ale vždy to bude len divadlo. 😆 Nuž, potom sa píše o pretvarovaní a podobných hlúpostiach. 😀
Jasne, ze by to prestalo fungovat. Ty by chcela takto existovat? Sex je vo vztahu velmi dolezity.