Dobrý deň tak trošku vám to rozpíšem či mi prosím nebudete vedieť poradiť ako postupovať ďalej pripadne akého lekára v tomto kontaktovať. S manželom sme spolu 7 rokov a po približne treťom roku vzťahu sa objavil dosť veľký problém. Cca raz do roka a trvá to približne od 1-4 týždne že ma sexuálne uchylky vysoké nároky ( v tomto obdobi sa vôbec nevie ovládať podviedol ma, tie nároky znamená že chce aby nás niekto sledoval pri sexe pripadne ma chuť na staré ženy). Isto vieme že toto iste mal jeho otec. Viete poradiť ako s tým bojovať keď mu neviem pomôcť?
no zalezi ci to aj on berie ako uchylku alebo je to proste len toco ma rad... ak s tym sam chce nieco robit tak sexualna poradna ... a ak je proste taky a tebe to nevyhovuje ale on sa nechce zmenit tak hold bud mu to budes trpiet alebo odides..
a je divné že to má na fázy nie?
Nuz... nic co by niekoho ohrozovalo, ludia su rozni aj ich chute. To neprerobis. Ja by som to nezniesla a proate si isla po svojom.
a ako mu chces pomahat? naplnat jeho fantazie? jeho to neprejde. na to nie su lieky ani nic. skratka bud to budes akceptovat alebo nie. akoze ak ti vyhovuje ze ta podvadza a ine chutovky tak je to na vas. v poriadku je to co vam obom vyhovuje. ak nevyhovuje treba si to uratat v sebe.jeho neprerobis.
@sheila121
úplne súhlasím!
autorka,
prosím ta aj tí vysvetlil preco to ma len 1-4 tyzdne v roku? To funguje u neho ako u zvierat čas párenia m, či ako??
Ma to cely rok, len ti nepovie. Riešenie jednoduche - odiď. Nikdy iny nebude!
A to by som odisla aj s detmi kludne. On nechce riešiť, inak by písal on!
Neodíde- odtrpis si život pri nom. To je pozlátený, keď s nim chces ostat zit?
Na tom nič nevidím zvláštne, že chce aby ste boli pozorovaní pri sexe, alebo sa mu páčia staršie (či mladšie) ženy. Každý ma iné chute. Verila by si tomu že je aj taká žena čo by sa jej páčilo to iste čo jemu? Skôr by som riešila to, že ta podviedol. A s tými sexualnymi chúťkami, to mal v sebe aj predtým toto sa neobjaví u človeka zo dňa na deň/ len to zvládal pretvarovať alebo držať v sebe 😅 riešiť sa to vie jedine ak by on chcel. Ale myslím si, že toto čo si vymenovala nie je nič strasne čo by sa nedalo prekusnut. Ty máš predsa tiež veci čo máš rada a dopraje ti ich, ty mu môžeš tiež občas dopriať. Samozrejme, aby to bolo v norme, keď tebe je nepríjemne byt pozorovaný pri sexe
Nemá bipolarnu poruchu a neprejavuje sa mu tak manicka fáza?
@riesska123 a ako mu ma dopriat v tom ze chce stare baby? nechat ho ist sa vyvencit na taku? 😕
To ma nejaku zvratenu ruju?
Tak buď Ti to vyhovuje, alebo nie. A podľa toho sa zariadiť. Ešte sa to môžeš naučiť tolerovať.
Toto buď prijať a akceptovať alebo ísť ďalej ,ako chces bojovat proti tomuto
Nápis mi správu. Mám podobne skúsenosti. So všetkým.
@dskjhfdlkdjhl
Po tomto komente si mi strašné zlepšila náladu. Som sa schuti tak už dlho strašne nezasmiala. Že zvrátenú rujuuuu odpadla som práve
Ale zakladateľka co vlastne robí a prečo iba raz za rok nechápem
@riesska123 nevidíš nič zle na ..Tom že ich má pozorovať niekto tretí a že chce on staré baby ??? Was wtff omgg
@pralinka25 že.. zvrátene pre mňa a neprijateľné
@dskjhfdlkdjhl minimálne
Ved toto. Ked chcel staru babu naco namotaval teba. Toto nechapem. Zbytocne ti znicil zivot.
@pralinka25 aj takito ľudia existujú ktorí chcú ničiť nevinným život aj keď vedia čo sú zač
Nápis mi ss pokecame viac isto nie takto verejne.
No musí chcieť on sám v prvom rade.