Sexuálne správy

amber5
12. jún 2024

Ahojte,
mam taku otazku dlhsiu dobu sa mi deju zvlastne veci. Vypisuju mi chlapi na socialne siete najprv ze na kavicku ked stopnem ze som vydata, deti atd. ze nemam zaujem ale nechcem uplne odignorovat skonci to tym ze mi poslu video ako si to robia. Uz sa mi to stalo zopar krat a vzdy ma to udivuje, samozrejme uz nereagujem ale to je teraz taka novodoba forma sexu ci co? Prvykrat ma to soklo , teraz sa na tom zabavam ale stale ma uvidivuje ze sa neboji poslat chlap take vidieo podotykam nikto odomna nepytal moje fotky alebo videa ale rovno som dostala video ja. Stretli ste sa tym?

koniarova
12. jún 2024

A ako vedia, kam ti majú vypisovať?

amber5
autor
12. jún 2024

@koniarova no do sukromnej spravy na soc. siete mi vypisuju

svokrinjazykmonika
12. jún 2024

@amber5 zaujímavé, mne také nikto nepíše ani neposiela 🤷 a ak mám nejakú správu od cudzieho, hneď blokujem.

h2
12. jún 2024

Nie, nestalo sa mi to, ani nepoznám nikoho, komu by sa to stalo. Nejakú príčinu to musí mať, že akurát a práve tebe to posielajú.
Ešte ma zaujalo, že nechceš úplne odignorovať cudzieho chlapa. A to akože prečo???

miamaria
12. jún 2024

@amber5 Mám profil nastavený len pre priateľov a nikto cudzí mi správy s daným obsahom nevypisuje, hneď blokujem cudzie žiadosti aj spravy

janai1
12. jún 2024

@amber5 na akej sociálnej sieti? Na IG kde máš polonahé fotky alebo na fb kde nemáš nič verejné?

Mimochodom pri oboch si vieš nastaviť ze cudzí ľudia ta nemôžu kontaktovať

klarissa25
12. jún 2024

To ešte existuje pokec? 🤦‍♀️🤣🤣

amber5
autor
12. jún 2024

@janai1 no nemam ziadne nahe fotky vacsinou s detmi a oba profily mam sukromne a zamknute ale je pravdad ze ma mozu kontaktovat cudzi v sprave

amber5
autor
12. jún 2024

@klarissa25 nie na pokeci , hovorim o socialnych sietach

crazy_cat_lady
12. jún 2024

zvlastne, lebo ani mne na ziadnej soc. siete nevypisuju len tak random chlapi :D a nechapem to tvoje "nechcem uplne odignorovat" - ako ja nie som nejaka puritanka/stara skola, ale mne keby napisal cudzi chlap s pozvanim na kavu, tak by som ani neodpisala :D a teda riesenim asi bude to blokovanie, resp. ze ti nebudu moct pisat cudzi ludia

h2
12. jún 2024

@amber5 No tak im na tie správy s pozvaním na kávičku nič neodpisuj. Naozaj nie si povinná cudziemu človeku čokoľvek vysvetľovať.

amber5
autor
12. jún 2024

@h2 to mi je uplne jasne ale otazka je skor na take zeny ktorym sa to stalo nie je to tak ze teraz denne dostavam miliíon sprav ale raz za cas mi napise niekto a mna skor zaujima preco to robia chlapy ako to riesim ja preco odpisujem netreba riesit len to ma zaraza preco posielaju chlapi videa nahe

deedol
12. jún 2024

@amber5 no lebo si im odpisala. keby si im neodpisala na prvu spravu, tak nahe video nedostanes 🙂

amber5
autor
12. jún 2024

@crazy_cat_lady jasne, tak ked ti napise niekto ahoj tak odpises, a teda napisem ze ze nemam zaujem ze som vydata, deti atd atd. a napises 2 -3 odpovedee a bud nahe video

amber5
autor
12. jún 2024

@amber5 ved to mi je uplne jasne otazka je ale preco to chlapi robia, to mna skor zaujiima lebo ja keby mam poslat seba tak sa hanbim ale chlap posle video a mysli si ze aky je king,

crazy_cat_lady
12. jún 2024

@amber5 ak by mi napisal cudzi clovek, tak neodpisem, davnejsie sa mi stalo, ze mi par krat napisal nejaky chlapik, ktory mal anglicke meno, vacsinou nieco v zmysle "hello beautifull" :D rovno som ho zmazala a zablokovala :D

janai1
12. jún 2024

@amber5 takže ti píšu na IG?

A nie, nikdy sa mi to nestalo aby mi niekto posielal videa a podobne

deedol
12. jún 2024

@amber5 skus pochopit, ze im je jedno, CO im odpises, lebo vacsina zien im neodpise nic. takze v podstate nech napises cokolvek, tak to vidia ako zaujem a pokracuju v konverzacii. inak osobne som nikdy na taketo nevyziadane spravy neodpisovala a ani moje kamosky to nerobia. takisto by som cudzim ludom nevesala na nos, ci mam alebo nemam muza a deti. naco je to dobre?

h2
12. jún 2024

@amber5 Bože, vydatá žena sa čuduje, prečo to chlapi robia? No lebo ich vzrušuje predstava, ako si to ich video pozeráš. A posielajú ti to, lebo si im odpísala. A je úplne jedno, že to bola odmietavá správa. Prestaň im odpisovať a vysvetľovať, že ty si počestná vydatá žena a prestanú ti to posielať.

domka222
12. jún 2024

Prečo to chlapi robia? Lebo im také ako ty odpíšu.

ovaaa
12. jún 2024

Tie videá môžu byť stiahnuté a tak isto aj fake profil, niekto sa zabáva prípadne má úchylku a vzrušuje sa na tom.Otázka prečo mala byť smerovaná im, keďže si s nimi komunikovala. Nadstav si fcb poriadne alebo zruš a vyhneš sa obťažovaniu a nebudeš klásť otázky prečo.

0silvia0
12. jún 2024

@amber5 nechapem naco sa ides zamyslat nad nejakymi uchylmi. Kaslat na dovod, ty neotvaraj spravy od kdekoho

kp7333
12. jún 2024

Nemam facebook, insta a pod., ziadne fotky na soc. sietach, tym padom nemam tento problem.

vanilkovazmrzka
12. jún 2024

Uz si tu raz take forum zakladala ze?

Nie nedeje sa to bezne. Takze si bud vymyslas alebo to nejakym sposobom vyhladavas.

0silvia0
12. jún 2024

Alebo mozno na tvojich pridanych fotkach si taka nadherna a neodolatelna, ze si v tych uchylnych hlavach vselico predstavuju. Cize nepridavat fotky a neotvarat cudzie spravy a mas pokoj

pralinka25
12. jún 2024

alebo ti to posiela muz s fake profilu aby videl ako zareagujes.
ja mam tieto veci blokvane takze mi nikto cudzi nepise. problem vyrieseny. a nemam nic verejne. ziadne fotky videa ani prispevky.

diewcatqoo
12. jún 2024

Nestava sa mi to. Spravy od cudzich mi padaju do nevyziadanych a ak je to niekto, koho nepoznam, neodpisujem a automaticky blokujem. A nie, autorka, ak mi niekto cudzi napise ahoj, neodpisujem vobec nic. Nie to este 2-3 spravy. Takze mozes si za to jedine sama, ze im odpisujes a neblokujes to hned. A su dve moznosti: bud si negramotna, co sa tyka socialnych sieti a mala by si sa dovzdelat, ako to vlastne funguje alebo ti to robi dobre, ze ti pisu 🤷‍♀️

leni81
12. jún 2024

@vanilkovazmrzka nie nezakladala lebo som si dnes vytvorila účet 😂😂
@diewcatqoo neviem preco ma urážaš?? nebojíš nie som negramotný stalo sa mi to aj s 2 známomi a nie sú to nejaké také účty kľudne to môže byt tvoj muz a nevieš o tom..

lindous
12. jún 2024

Mne občas správa od cudzieho muža tiež príde, väčšinou pozdrav alebo nejaký kompliment, skáče mi to do žiadostí o kontakt, ktorú hneď zamietnem... úplne to ignorujem, neodpisujem, takže nedám príležitosť poslať dickpic 😅 nevidím dôvod v tomto prípade byť slušná a odpísať, keď nemám záujem, to sú také typy, ktoré to skúšajú na každú, ktorá im vyskočí v návrhoch..

leni81
Autor odpoveď zmazal
Zobraz