Sexuálne sny

7. júl 2023

Stava sa Vam to?
Mam velmi malo sexu s mojim partnerom a v poslednom čase mam rozne sexualne sny s cudzimi muzmi.
Ja svojho priatela milujem, nechcem ho opustit, ale tie sny ma desia, nechcem mysliet na inych muzov.
Sme spolu necele dva roky

liljana
7. júl 2023

No hladnemu sa o chlebe sniva ... Reklamuj u priatela.

viestta
7. júl 2023

A tvoj chlap vie, ze mas malo sexu? Lebo za svoje sny nikto nemoze, nikto neovplyvni co sa mu bude alebo nebude snivat, ale to, ze nema naplnena svoje potreby napriek tomu, ze ma stabilneho partnera, tak to sa riesit da.

autor
7. júl 2023

@viestta ale proste moj priatel viac sexu nepotrebuje, berie lieky je utlmeny dost, proste on sex nechce a ja som od neho o 8 rokov mladsia a chcem to vzdy furt a stale 🙂

viestta
7. júl 2023

Tak si pomoz sama. Co je na tom zlozite? Uzivat si s vlastnym prstom nie je nevera, nie je to nevera ani z Robertom na baterky

autor
7. júl 2023

@viestta pride mi to blbe ked mam priatela ktoreho fakt lubim aby som sa robila sama ako nejaka pubertiačka, ved uz mam po 30tke

viestta
7. júl 2023

Tak zapoj aj priatela.

candii
7. júl 2023

Ja by som asi bola dosť nespokojná v takomto vzťahu, lebo si ešte dosť mladá aby si držala pôst ..

autor
7. júl 2023

@candii ano sex je dolezity vo vztahu, no pre mna nie je prioritou.
A

petamich
7. júl 2023

hm cize - partner nechce a ty nechces milenca, masturbaciu a vadia ti aj sexualne sny, tak potom co presne riesime?

autor
7. júl 2023

@petamich milenca urcite nie, nikdy by som nepodviedla!
Skor mam vycitky ze sa mi nieco take snivalo a este s inym muzom :( chcela som sa len vyrozpravat, nakolko s tymto sa nemozem pochvalit frajerovi

candii
7. júl 2023

To sú úplne normálne sny keď máš málo sexu. Mne sa tiež zvyknú sny tohto typu snívať keď mám suché obdobie 😁

viestta
7. júl 2023

Mapisem ti to na priamo: Uz si dost stara na to aby si vedela ake mas moznosti, tak si vyber
- budes sa postit a budes mat mokre sny
- pomozes si sama (neviem kde si nabrala, ze to robia len pubertacky, keby to bolo opacne garde, ten tvoj by nemal ani najmensi problem obratit sa na Anicku Dlanovu a vycitky by vobec nemal, jedine ak by tebe vycital, ze trpi sexualnou podvyzivou)
- zapojis do toho aj priatela, mozno mu pride chut a spravite si dobre navzajom
- najdes si takeho, ktory ti bude vyhovovat aj v tomto, lebo dlhodobo sa neda zit vo vztahu, ktory ta nenaplna aj v takej "menej podstatnej" veci ako je sex

ankare
7. júl 2023

Nezávidím Ti to. Aj ja mávam často sexuálne sny aj s orgazmom.

januska12323
7. júl 2023

Za sny nie si nijak zodpovedná a keď ti chýba sex treba reklamovať u frajera alebo si to vyrieš sama. Neviem akú radu čakáš.

liljana
7. júl 2023

To si iba zblbnuta z konika, ked uz aj masturbaciu povazujes za neveru a ze sa nesmie vo vztahu. 🙂 Pri roznom apetite bud a) trpis, alebo b) si to spravis sama c) budes neverna. Ktora z odpovedi je spravna ...?

luccija
7. júl 2023

Veď to sú najkrajšie sny😀snáď nechceš ešte aj mozog ovplyvňovať čo sa Ti bude snívať
Nie je to žiadna hanba ani nič nemorálne a vôbec prečo by si mu to mala hovoriť?
Ak on sex nechce vie sa Ti inak venovať a do budúcna z toho môže byť veľký problém, keď ty chces viac.V dnešnej dobe pomôcok nie je nutné držať celibát, keď priateľ berie lieky a vieš ich používať s nim

rebrambora
7. júl 2023

Ak je 'utlmeny', tak vie aj nizky sexualny apetit, riesit napr. liekmi. Ak to takto bolo uz od zaciatku vztahu, tak si si sama zavarila, pretoze sex je prioritou ci to pocut chces alebo nie, napriklad aj kvoli frekvencii.
A mam davno po 30-tke, muz 40 a sme v tomto smere presne ako pubertiaci a mam pocit, ze vekom to praveze stupa.
Tak vela stastia teda.

pralinka25
7. júl 2023

len si poloz otazku ci sa to vekom u neho nebude zhorsovat. teraz ho milujes, drzis ale vydrzis to navzdy? ste spolu len dva roky a uz si sexualne frustrovana do takej miery ze tvoj mozog si vytvara sny o tom co ti chyba, co bude o 10 rokov? ano sex pre teba nemusi byt priaorita ale vtojmu telu to ocividne chyba. a mozes samu seba klamat a presviedcat. raz to praskne niekde. nehovorim ze ho mas opustat alebo podvadzat. vsetko sa da nejako riesit ale mysli aj aj par krokov dopredu. rozdielny sexualny apetit moze narobit sarapatu. da sa na tom pracovat ale to by museli chciet obe strany a obe strany to vidiet ako nieco co riesit treba.

verca19
7. júl 2023

Podľa mňa je mať sexuálne sny aj s inými mužmi je úplne neromálne. Dva roky ešte nie je tak dlho, skúsa sa preto porozprávať s partnerom a využiť svoju sexuálnu energiu smerom k partnerovi, jasné bude to chcieť celkom otvorený rozhovor ale o tom má byť vzťah, vedieť sa porozprávať otvorene ❤️

viestta
7. júl 2023

@verca19 "neromálne" je nenormalne ci nemoralne?
A len tak pre info, kto sa tvojich snov zucastni neovplyvnis. Mne sa dnes snivalo s nasim zubarom, sice nebola ziadna erotika, ale v konecnom dosledku to bol velmi pekny sen, co mam s tym teraz robit? (ano, vcera som myslela na to, ze sa treba objednat na preventivku 😅 )

karolina196
8. júl 2023

@viestta 🤣

pralinka25
8. júl 2023

@viestta tak so zubarom hovoris? ty jedna! 😝