Ahojte.
Chceli by sme s mužom vyskúšať niečo nové po 15 rokoch manželstva a debata prišla na nejaké pomôcky. Prosím Vás, absolútne sa v tom nevyznám, keď som aj hodila niečo do googla, tak milión vecí.... poradíte mi niečo konkrétne, žiadne extrémy, možno nejaký vibrátor, alebo nejaké guličky som čítala.... no jednoducho absolútne neviem, poraďte, s čím ste boli spokojné, prípadne aj linky, ak by sa dali. Ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď.
keď chceš napíš mi správu a rozpíšem sa Ti súkromne čo máme my🙂 Ale nie takto na verejnosť a ešte si aj anonym.. to nie je fér 🙂
Ved si s manzelom sadnite k internetu a googlite co je v ponuke a vy dvaja sa zhodnite na tom co vas zaujalo a co by ste chceli skusit. Co mas z toho, ze niekto ma rad nejaku vec a ze bol spokojny, ked vas dvoch to vobec lakat nebude? Alebo zajdite do sexshopu a pozerajte rovno tam a radte sa s obsluhou.
Ked pojdeš do sexshopu, stretneš tam veľa párov so všeličím v ruke, inšpiruj sa 🙂
Moja žena si v USA kúpila pred dávnymi rokmi niečo podobné ako je toto: https://ng.jumia.is/unsafe/fit-in/680x680/filte...
Dráždi to klitoris, otáča sa to vo vagíne... to sú veci, ktoré bohužiaľ, žiadny penis na svete nedokáže nasimulovať. Takže čo sa dráždenia týka, je to lepšie ako chlap... ak ide o tvoj pôžitok, odporúčam.
Pozri si podcast/yt od sexualna vychova, maju tam jeden diel o sex.pomockach a ich odporucania.
Napis mi správu
my mame 3. Mame dva vibratory a jeden stimulator oralneho sexu. Samozrejme mame aj puta, ale zatial sme ich nepoužili (neviem prečo)
vibrator, puta, bičík, pradlo, intimny gel. Je toho vela. Kludne si niečo kupte a užijte si to
ešte ma napadlo, že sa možete inšpirovat filmom 50 odtienov sivej a viem, že niektore pomocky pomenovali podla toho filmu
Vygoogli si eshopy s erotickými pomôckami (to je ozaj veľmi jednoduché) a popozeraj, čo by vás oboch mohlo baviť. Alebo zájdi do sexshopu a poraď sa tam. Určite ti na tomto fóre nikto nebude písať, aké sexuálne pomôcky používa a čo má v sexe rád. To si si asi zmýlila koňa s pokecom.