Sexuálne ma priťahuje chlap z fitka

kiki122
24. jún 2021

Ahojte dámy
Chodievam cvičiť do jedného fitka a chodí tam jeden chlap, ktorý má extrémne priťahuje (sexuálne). Nechcela by som snim nic viac len sex. Ešte sa mi niečo také nestalo. Problém je, že je starší možno aj o 10-15rokov. Všímam si ze keď cvičím a je tam pokukuje po mne. Nikdy sme spolu nehovorili max na recepcii keď som si kupovala vstup (vo fitku aj pracuje). Minule som cvičila on práve prišiel, prešiel okolo mňa, usmial sa a pozdravil "ahoj" 🙂 ja cela obarená lebo som to vôbec nečakala.
Problém je, že som veľká hanblivka, nie až taká veľká ale osloviť ho, to by som vôbec nedala 🙊
A neviem ci toto pobláznenie mam vôbec nejako riešiť alebo kašľať nato. Hovorím ešte sa mi to nestalo ze by som s niekym vyslovene chcela len sex. Povedzte je to vôbec normálne sa s niekym len vyspať? Vždy som bola taka romantička skôr na vzťahy. Ale tu je neskutočná energia keď ho vidím + naňho neustále myslím. Inak neviem ci tam nerobí aj fitnes trénera to som rozmyslala už že si ho zoberiem na tréningy 😄😄 len neviem ako to zistiť ani. Achh len som sa musela troška "vyrozprávať" lebo nemám komu. Pekný večer

ivanizna
24. jún 2021

@kiki122 😄 to je tá povestná chémia! To už cítiš z ďaleka ten dobrý genetický materiál, s tým by ste narobili nejakých malých terminátorov 😄😄 Tak asi by nebol až taký zlý nápad vziať ho za trenéra, aspoň zistíš, že čo a ako. Ja som tiež nikdy nebola na nezáväzný sex, ja furt len láska láska 😆 ale tomu, čo cítiš veľmi dobre rozumiem. Potom napíš, ako to dopadlo!!! ☺

andreatytler
25. jún 2021

@kiki122 Ako dlho uz sa takto "poznate"? Ako casto chodis do toho fitka, alebo ako casto ho tam vidis?
Uvazujem ze kedze on po tbe pozera a uz sa ti aj pozdravil, tak by som ho nechala nech tenprvy kontakt spravy on, ale ak to takto trva uz dlho a on sa stale k nicomu nema, tak tomu treba nejako pomoct.
Podla toho ako to opisujes, on asi vie ze si z neho paf... ale mozno si skvela herecka a vies svoje tuzby perfektne schovavat.
Ale co ak on bude chciet nieco viac ako len sex?

miadi
25. jún 2021

Ked si single tak v pohode chod do toho . Spln si svoju Samantha sex and city fantasy , . Jediny problem je ze ked to skonci Mozno budes musiet najst ine fitko ked nebudes chciet donho vecne narazat ak ti to potom bude trapne alebo vselijake, nabuduce povedz ahoj a urob nejaky sexi cvik 😁špagat alebo roznožku alebo co Nech vie ze si flexibilna. 😆

asia83
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli18
25. jún 2021

Takych ako ty ten uz videl stovky, ak pracuje vo fitku. Musi byt proti ich najazdom obrneny. Takze ja tomu nadej na uspech nedavam. Aby si nakoniec z toho nevysla ako .... Potom budes musiet zmenit fitko a on bude mat dalsiu epizodu do zbierky.

janai1
25. jún 2021

@asia83 prečo by mala? Ci akože iba chlapi si môžu užiť nezáväzný sex a ženy sú hneď ku*vy?

ivkazba
25. jún 2021

Zrejme nechodíš do fitka ešte dlho. Ale chlapi, ktorí tam pracujú, zdravia "ahoj" každého, na každého sa usmievajú a bežne sledujú ľudí pri cvičení.

ivkazba
25. jún 2021

@asia83 🤦🏻‍♀️ prečo by sa mala cítiť ako k***a? Ja keď som bola single, mala som milenca, 3x týždenne prišiel ku mne a zasexoval si so mnou. A preto som k**"a? Lebo mám rada sex? Tak v tom prípade radšej takto ako byť trápny puritán.

ivkazba
25. jún 2021

@janai1 to je jej bežná reakcia pri takýchto témach, pani je mega puritánka

liljana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
25. jún 2021

@asia83 preco by mala byt sociopath? V 21storoci sme? Ak je normalna zdrava psychicky bez predsudkov emancipovana zena. Nebude sa citit ako by si sa citila ty, Moja reakcia je uplne ok bez predsudkov s humorom. Tvoja reakcia na druhej strane.Je prudko utočna odsudzujuca znevažujuca puritanska vysmesna. Co robia dvaja dospeli ludia dobrovolne so svojimi telami je len ich vec. Hlavne je ze sa zodpovedne chrania pred nechcenym tehotenstvom a pohlavnymi chorobami.

hankm
25. jún 2021

@kiki122 celkom sranda, ze “ romantička skôr na vzťahy” ale ked sa ukaze plemenny byt tak zrazu iny svet 😂 a este teda absolutne klise, fitness trener a starsi o 10 tokov, originalita - 235 bodov ;) ale, chod do toho. Na drzovku si ho odchyt a nechaj mu listok s cislom a on uz (pravdepodobne) pochopi. Nebudes prva ani posledna co to od neho chce.

0silvia0
25. jún 2021

@kiki122 Povedzte je to vôbec normálne sa s niekym len vyspať? Vždy som bola taka romantička skôr na vzťahy.
Pre niekoho to normalne je, pre niekoho to normalne nie je ako vidis podla reakcii... este nejaka ina otazka? 🤭

miadi
25. jún 2021

@0silvia0 Myslim ze to bola len recnicka otazka. Chcela by vediet ako mu dat najavo ze mà onho cisto fyzicky zaujem. Ale je z neho paf a neveri si .niekedy je nesplnena fantazia lepsia ako realita,

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
25. jún 2021

@miadi ja viem, pochopila som 😍

0silvia0
25. jún 2021

@zazvorka87 veď možno aj prachy požičia😎

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
25. jún 2021

@kiki122 Ak sa ho hanbíš osloviť, tak sa obávam, že Ti neostáva nič iné, než snívať. Je len malá šanca, že atraktívny sexi chlap, starší od Teba o 10-15 rokov (to je koľko?), nie je zadaný. Ak by aj nebol, nemôžeš vedieť, či by mal, alebo nemal záujem o taký druh vzťahu. Určite by som mu nepodstrkovala lístoček s telefónnym číslom, ani si ho neobjednávala, ako trénera, ak tam už cvičíš dlhšie a doteraz si trénera nepotrebovala. Nehovoriac o tom, že by Ti mohol objednať niekoho iného a čo potom? Povieš mu, že chceš len jeho? Ja neviem, čo by som Ti poradila, asi len dať mu najavo, že máš záujem, takým tým ženským spôsobom, pohľady, úsmevy... ale obávam sa, že sexi chlapík z fitka toto zažíva na dennom poriadku. 😕

miadi
25. jún 2021

@zazvorka87 kamarati s vyhodami si ziadne peniaze nepoziciavaju ani nedavaju. Praveze neminie ani cent za veceru kino atd lebo nejdu nikam na rande. Idu do jeho alebo jej postele. Ja mam dost velku moralku no neodsudzujem dvoch single ludi ked obaja chcu len jedno. Je to len ich vec. Muzi to robia od praveku a zena je este v 21storoci k .🙄zeny vedia byt na druhe zeny extra hnusne.

kiki122
autor
25. jún 2021

@andreatytler trvá to asi týždeň aj pol 😄 stretli sme sa tam za ten čas asi 4 -5x. A nie som si istá ci to tuší ale vždy keď ho vidím normálne zmeraviem neviem ako musím v ten moment vyzerať 😂😂🤦🏽‍♀️

0silvia0
25. jún 2021

@zazvorka87 ale tak každý to má inak. Ja osobne nie som stavaná na tento typ vzťahu, ale čo robia iní je ich vec.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stevvvka
25. jún 2021

Chlap dokáže mat sex bez citovej stránky, žena nie.
Odjakživa je to tak, že keď chlap strieda ženy, je alfa samec, ale o žene s viac chlapmi sa hovorí, že je.. Ľahká...

Môžete sa ženy emancipovat ako chcete a snažiť sa vyrovnať chlapom aj v tomto, že prečo my by sme si užiť nemohli... Ale prírodu neodrbete... Ženská psychika je stavaná tak, že do mozgu sa vryju tie veci, ktoré sa dejú po sexe. A je teda rozdiel, či ti po sexe ide urobiť raňajky v spoločnej kuchyni alebo ci si natiahne gate a ide preč.

Samozrejme, nahovoriť si môžeš, že si to tak chcela, že ti na tom nezáleží.

miadi
25. jún 2021

@zazvorka87 mam moralku aj horalku na rozdavanie .s mm 10rokov sme si verni. Co robia 2 single ludia vedome a dobrovolne je len ich vec a nikto nema pravo sudit ich moralku .ale tak vzdy budu ludia ktori nemaju nic lepsie na praci ako odsudzovat druhych. Lebo na tom buduju svoju pofidernu moralnu hodnotu.

kiki122
autor
25. jún 2021

@stevvvka viem si to predstaviť , súhlasím s týmto. Aj keď som to ešte takto nezažila úplne to chápem

pimpulka
25. jún 2021

@kiki122 ja len tolko ze ak aj on bude za, tak chod do toho....tuzby si treba naplnit🙂 straz si ale svoje srdce, zdravie atd....ved to asi aj sama vies....daj potom vediet ako ste dopadli🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sara07
25. jún 2021

ked mu to nevieš povedať
napíš na papier, nechaj email a nechaj mu odkaz na recepcii

sara07
25. jún 2021

@zazvorka87 hele zázvorka chod si prečitat kazanie, alebo sa pomodliť a nedavaj tu moralistické kázania
nech si užiju ked môžu, málokedy sa stane že stretneš chlapa a hned ta takto pritahuje a prečo nie , pokial bude mat anikoncepciu nech si zasuloží
šuchat papučami po zemi bude na dôchodku aspon bude mat na čo spominat nie každy sa chce vymodlievat