Ahojte, asi je to hlúpa otázka, ale čo cítite keď vás niekto sexuálne priťahuje? Ja som to asi ešte nepocítila, alebo neviem, možno hej len si nie som istá. Ja by som fakt rada vedela,že ake su to pocity, nepiste mi prosim,ze ked to pocitis tak zistis😔 aky je rozdiel ked vas niekto pritahuje a ked sa vam niekto len esteticky paci?
Ja mám také pocity že keď sa len na mňa pozrie alebo sa ma dotkne tak som už nádražná 😂
@famebazarik2024 tak to sa mne ešte nestalo, asi som divná
@famebazarik2024 *nadržaná
Esteticky paci podla mna znamena ze napr. o niekom povies ze vyzera dobre ale na druhej strane ty sa mu pacis nemusis. A sexualna pritazlivost podla mna stoji na sexualnej chemie a ta by mala byt v prvom rade obojstranna. Vacsinou sa spaja s osobou ktoru stretavame castejsie. A je to taky pocit ze ti zovre cele vnutro, mozes sa zacat "vnutorne triast" a je casto spajana aj s intenzivnym ocnym kontaktom ale takym ze ten pohlad ti asi az do duse prenikne. A samozrejme aj s tym spojena "nadrzanost" na tu druhu osobu. Ale podla mojho nazoru ak by si to zazila tak urcite si to vsimnes.
ja mam tiez skusenost ze mozes mat brutalnu chemiu s niekym kto sa ti nepaci..ze na prvy pohlad by si povedala ze no tak to vobec,a ako sa s tym clovekom trošku viac spoznas,staci ze prehodite par slov a je to tam,a teda vacsinou je to obojstranne a cítis to
cítim mokré gaťky 😁 jaj a ešte šteklenie v podbrušku (chlapov šteklí nižšie 😉 )
Počkaj, opýtam sa muža, ktorému sa postavil v momente, keď ma zbadal 🤣🤣🤣
Koľko máš rokov ?