Ahojte, chcela by som manželovi zadovážiť nejakú sexuálnu pomôcku. Ja mám nejaký ten vibrátor, análny kolík a podobné veci, nepoužívam to vždy, ale čas od času na okorenenie života, väčšinou to používam s manželom, málokedy sama.
A chcela by som niečo také kúpiť aj jemu, aby sme to mohli používať spoločne, rovnako aj aby to mohol používať sám. Viete niečo odporúčiť? Okrem análnych pomôcok, to by nechcel.
kamos mi davnejse radil taky ten kruzok vibracny, tusim to vyraba lelo
@zojazoja to bude možno tým, že ľudia sexujú? 😃
@deedol To už sme skúšali od durexu. Pre neho nič moc a ja som to vôbec necítila.
@zojazoja Neviem, nepozerala som iné témy.
@mamamasama žeby?😀
Tak asi umelu vaginu. To ho mohlo zaujat.
@moonlight1210 Pozriem, ďakujem. A je to fakt nejaký iný zážitok?
No to ti neviem, nie som muz.
Tenga vajíčko?
@mamamasama alebo to ešte môže byť tým, ze sme v skupine "Za dverami našich spální "😉😉 (ale nie som si istá, môžem sa aj mýliť 😁)
Krúžok hlúposť pre muža , pre ženu jedine ktorá ma citlivý klitoris na veľmi jemné vibrácie....tá čo potrebuje s nim pracovať ako s vŕtačkou nie...... Sú hračky pre páriky ( vibrátor dokonca so smart ovládaním ) podľa mňa hlúposť a stoja 200 Eur +..... Ak si skutočne reformná a finančne dobre na tom , umelá panna ( ale nie preboha taká za 34 eur ) alebo potom automatický masturbátor ( cca 100 eur ). Len to robotu urobí za teba 😝
od veci napisem. neporadim...ale tento tyzden, od vcera, tu mame nejaku vyzvu sexualnu? sa tu roztrhlo vreco so sex. tematikami 🙂. tolko náhod najednou 🙂