Sexuálna kompatibilita

27. apr 2023

Ahojte zienky, vcera som pocuvala jeden podcast, kde sa riesili sexualne veci a ludia tam pisali vlastne skusenosti. Bola som dost prekvapena, nakolko tak zeny casto spominali, ze ked im partner nesadne v prve dni v posteli, tak to dalej nerozvijaju. Neviem, ci som starodavna alebo nie som az taka zatazena na sex, ale ja som si nikdy nesadla prve mesiace v sexe s niekym tak, ze by som sa zvijala rozkosou:D neskor uz ano, ked sme sa zladili a mozem povedat, ze som nadmieru bola spokojna 🙂 aky mate nazor vy ? A este jedna vec ma zaujala, ked jedna zena tam písala, ako ma uz vyse roka super chlapa pri sebe, ktory je uzasny, dobry, podporuje ju, este je aj pekny, ale ze sa chce s nim rozist preto, lebo ho ma maleho:D co je pre vas male naradicko ? Lebo ja za seba mozem povedat, ze som nikdy nemala obdareneho chlapa vzdy to bol priemer alebo skor mensi a nestalo sa mi, zeby som nejakeho necitila, ako to tam ona napisala. A nie, nemala som v posteli 2 muzov, bolo ich za mojich 38 rokov pomerne dost, tak nechapem, ze ci ten muz mal v gatiach mini parku, ci co ?:D

maxalla
27. apr 2023

Tak za mna.. co sa tyka toho zladovania, mala som to casto rovnako. Podla mna je dost mala pravdepodobnost, ze si dvaja hned na prvy sup totalne sadnu. Mne to pripada celkom normalne, ze kym sa dvaja v posteli nepoznaju, nevedia, ako kto reaguje na ake veci, tak je to take.. no nie vzdy dokonale. Ale to sa casom spravi. Alebo nespravi.

Co sa tyka velkosti .. na velkosti vraj nezalezi. Ale ak je partner obdarenejsi, urcite to potesi ;) no to neznamena, ze ak je niekto obdareny menej, sex s nim je zly, alebo nedostacujuci, to vobec nie. Tak ako ked nie je zena zrovna modelka - ak by bola, urcite by to muza potesilo, no to neznamena, ze ten sex bude zly, alebo ze ju bude mat preto menej rad.

tamtamka26
27. apr 2023

mala som tú "česť" aj s viac obdareným, aj s menej (skôr to pripomínalo také chlapčenské náradie a to mal dotyčný po 30ke a takmer som necítila). no a ten, čo mal tých cm viac (už v kľudnom stave), bol pre mňa utrpenie. cítila som ho asi až v žalúdku 😨 hovorí sa, že nie veľkosť, ale hrúbka je dôležitá... s tým súhlasím 😀

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svetlonos
27. apr 2023

Ahoj,
k tej velkosti - kamoska raz bola s korejcom a potvrdil vsetky kliše. Hrdo jej ukazal penis po stoporeni. Anivjedna z nas nie je povrchna, ale teda fakt som sa nasmiala. Mal ho velky ako palec a hruby ako tenky parok.
Raz ze jeden jej maly asi 4rocny bratranec tak prisiel do kuchyne vyzleceny a hovori nadsene, aha to je smiesne, moj pipik stoji 😁!
No a povedala, ze presne rovnako velky( maly) penis mal aj ten dospely chlap ( cca 6cm dlzka).
Takze to je fakt maly a tenky. Moze sa chlap zblaznit, s tym nic nevyriesi.
A zit cely zivot neuspokojena lebo je dobry, zlaty vo vsetkom ostatnom, neviem no ...
A kompatibilita? Nikdy som nemala "testovacie" vztahy, ze by som hlavne pri prvom priateľovi povedala, tak nic moc, cau. Obaja mladi, neskuseni. Pri ostatnych vztahoch vzdy vsetko pasovalo od zaciatku. Ale to dnes funguje inak.
Najskor sex a zeby potom z toho vztah? Hmm uvidime.
Takze uplne divne naladenie. No pokojne moze byt, ze si nesadnu. Ved aj dnes su este pary, ktore cakaju so sexom az po svadbe. A veru mnohe ani po roku kompatibilitu nedosiahnu, vtedy je to trapenie sa a naviazu sa na to ine problemy zbytocne.

toskanka
27. apr 2023

Ja mám skúsenosť, že to vzdajú skôr muži. Chcú si ženu otestovať čo najskôr, ako si s ňou budú rozumieť v posteli, priemerne tak na 3 rande, skôr nezačnú rozvíjať vzťah a o ženu nejak extra nebojujú. Ďalšia vec, očakávajú, že žena bude spontánna a vášnivá, vrcholom šťastia má byť pre ženu mať v sebe jeho vtáka. Pre mňa je oveľa dôležitejšie, čo cítim k mužovi ešte pred sexom, ak tam nie je žiadne citové puto a príťažlivosť, už nikdy sa na takýto rýchly sex zlomiť nedám.

lelelienka
27. apr 2023

Nuz, ked je v dnesnej dobe, aspon mne sa teda zda, odvsadial vo vztahoch presadzovany na prvom mieste sex a sexualna kompatibilita, potom to aj tak vyzera. Ja som asi tiez staromodna a vidim aj obrovsky rozdiel medzi sexom a milovanim - k tomu druhemu musi clovek dozriet s partnerom. Ak stavia len na tom prvom, moze to skoncit skor, ako zacalo.

mikadooo
27. apr 2023

Čo sa týka kompatibility, zlaďovali sme sa dlho, ale bolo vidieť snahu tak z jeho strany, aj ja som sa snažila počúvať, čo sa mu páči a následne to aplikovať 🤭. Takže nebol dôvod zo vzťahu odchádzať... 🤷. Veľkosť nástroja asi nie je pre mňa podstatná, neviem - nemám to moc s čím porovnať, keďže posledných 20 rokov sexujem len s ním... 🤭. Každopádne, keď má niekto sex, že zasuniem, hoja heja šup šup a muž je hotovo, tak chápem, že po dvoch troch takých sexoch partnerka vyhodnotí, že toto ee a asi ho mal malého, keď ja som sa nedokázala ani poriadne vzrušiť. Ťažko súdiť takto zo slov iných.

mistymay33
27. apr 2023

V mojom ponimani je sexualna kompatibilita aj to ako sa bozkava, ako sa ma dotyka, hladí, ako vonia a ako sa sprava celkovo v posteli. Samozrejme, ze na prvy krat asi nikto neocakava vybuchy a ohnostroje, casto prvy sex ovplyvnuje ostych, a nevedomost co druhy chce, co sa mu paci atd… ale aj tak viem po prvom sexe povedat ci s tymto dalej ano, alebo nie.

ckocka
27. apr 2023

Pre každého je ideálny sex iný, ideálny partner iný, ideálny sposob zoznamovania iný - ak toto budú rozoberať v podcaste alebo v ženskom časopise tak to bude debata o ničom a o nekonečne možností. Články a reči musia niečím upútať, extrémy a vyhrotené situácie zaberajú vždy.

beronsche
27. apr 2023

Hlavne by som tie zverejnene nazory a skusenosti nebrala ako reprezentativnu vzorku. 😉
Podcast musi mat nejaku sledovanost, cize aj to, co sa tam spomina, musi nejakym sposobom zaujat a tak si myslim, o vseobecnosti su tendecie vybrat take skusenosti, ktore zaujem publika podporia..

@mistymay33 suhlasim. Vidim to rovnako

karolinakr
27. apr 2023

Problem je v tom, ze od ženy sa očakava-že bude tak dobra, že mužovi bude dopriavat vybuchy a ohňostroje, ženy naopak su spokojne s tym, že nemaju vybuchy a ohňostroje..Čiže extremny doraz sa kladie ma mužovu spokojnost, žena sa ma uspokojit s podpriemerom a vidim, ze to funguje Lebo si to ospravedlnia tym, ze je dobry otec atd
dokonca je to nejaka cnost ženy mat na hovno sex..Taka, ktora chce super sex alebo muža čo k nej fyzicky sedi a pasuje,,bude radodajka či ku..dokonca
Jedine, čo poradim ženam, je mat v sexe viac sebavedomia.
.

marcellka32
27. apr 2023

Veď to že už to nie je: najprv káva, kino, sex...už to je najprv sex, potom možno káva a kino 🙂
A preto sú dnes vzniknuté vzťahy založené na sexe...

apolka77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz