Vyspala som sa s mužom za peniaze a teraz mám výčitky svedomia
a potrebu napísať to do fóra na MK.
Tak aspon budes vediet ze to uz nemas robit.
Nemáš sa za čo hanbiť. Koľko žien tu rozťahuje nohy totálnym magorom a nič z toho nemaú, len problémy na celý život. Ty si si zarobila aspoň nejaké to euríčko... len dobrá rada, základ je používať ochranu.
Chces rozhresenie?
Tak mu ich chod vratit.
@moonlight1210 A on jej vrati co? 😀
@marseillefan To v takomto "praktickom" duchu by si aj svoju dceru vychovaval ?
@dskjhfdlkdjhl preco by jej mal nieco vratit? Ako co konkretne by to malo byt?
@moonlight1210 No, obchod sa nevydaril, ona vrati peniaze a on co?
Tak si si asi malo pýtala ked máš výčitky
A kolko si zarobila?
A z čoho konkrétne máš výčitky? Že to bolo za peniaze? Alebo že si to vôbec urobila? Klesla si vo svojich očiach?
nie si ani prva ani posledna, len jedna si v trebisove za 5€ uzenie tripla a druha decko, alimenty a je z nej Svk celebrita … ak ta trapi svedomie, tak trochu neskoro …
vycitky su uz aktualne uplne zbytocne, aspon budes vediet, ze nabuduce zadarmo 😅
Mas vycitky ze si sa s nim vyspala alebo ze si si malo vypytala?
Dúfam že si aspoň zarobila a nespala s chlapom za 30eur.. Životné situácie sa občas zvrtnu.. Nevycitaj si to.. Bolo čo bolo o 15dni to bude iba časť tvojej minulosti.
Boh Vam odpusti, ak na neho zavolate obetoval svojho syna Jezisa, aby zmyl nase hriechy, ziadny clovek nie je bez hriechu.
.Kto v srdci uveri a ustami vyzna, ze Jezis za neho zomrel a na 3 den vstal z mrtvych,stane sa novym stvorenim.Odporucam citat Bibliu-na zaciatok Novu zmluvu a ak potrebujete aj pomoc odbornika, skuste pani Majku Michnovicovu-Emocionalne uzdravenie t. č.:+421 907 103 236
E-Mail: majkamich@gmail.com.Tych penazi sa zbavte.
myslim si, ze nie si prva a ani posledna 🙂 otazne je len to, ci v tom chces pokracovat 😉
“Zarobila som” 400€ a výčitky mam len z toho ze som sa nato dala a nezískala peniaze nejakou normálnou formou a taktiež sa mi mierne zhnusili muži
@olimuc kto?
400€ je slusne 😂
Daj to na charitu.
Ahoj autorka, neviem preco si sa rozhodla, ze sa s niekym vyspis pre peniaze, ale ver ze ludia robia aj horsie veci na tomto svete. A je million zlatokopiek na svete, ktore su s muzmi pre peniaze a predstieraju lasku. Uz to nevratis, vycitky su zbytocne, skus to brat ako obchod. A prosim ta necit potrebu sa s niekym este naviac podelit o tento zazitok, aby potom neklebetili o tebe dobre zenicky, ani svojmu nastavajucemu to nehovor NIKDY, aby ti to nevykrical!
Ale prosím ťa ,čo je normálna forma,robota ako robota,keď ti chutí sex nerieš
Kollar a jeho mamicky, oproti nim si zarobila mi im Akku, v Trebisove urcita komunita oproti nim majland … v DE je praca prostitutky v ofiko bordely zdanenena a uznana ako povolanie … este ta niekto natre, ze robis na cierno
400 malo? tak neviem kolko k..y beru ale tie co chcu viac nesedia na konovi ale makaju . takze to ber ako zahrievacie kolo
@adkadz81 ty na com ficis??😁😁🤣
Nuz, co uz. Co chces pocut?
Je to lahsie pocinanie, vycitky su asi na mieste...