Nie, nie je to jedno! Treba rozlíšiť, či sa jedná o muža, alebo ženu. Veď u mužov je zasúvanie dnu a von s orgazmom. Ak teda nemá neaké psychické, či fyzické problémy. U ženy? Môžem si hoc tampón zasúvať 😅, orgazmus nebudem mať. (česť výnimkám, ak teda sú). Nechápem, že prečo, veď technika (možno aj rozmer) je rovnaká. 🤣 A stále sa píšu blbé články o sexe. Koľkokrát má byť za týždeň, či aký zdravý je sex …
Ľudia! Teraz nie orgazmus je zdravý?! To je totálne jedno, keď ty ako žena sexuješ hoc 3 krát za deň a máš prd z toho?! Keď máš orgazmus 3 krát za deň, pre mňa za mňa aj s partnerov, či sex. hračkami … nie to je dôležité?!
P.S. užívaj si orgazmus 🤪🤗🥳
@januska12323 Je mi ľúto, ale táto diskusia nie je o promile, či o alkohole. Skús inú tému.
Ďakujem 🧡
@januska12323 to bude nejaky novy matros od Queen Plackova 😂
Skús písať trošku zrozumiteľne a ucelene. Je tam veľa preklepov (o.i.) a keď to čítam pripadám si aj ja ako keby som pila 😁. Nič v zlom, ale absolútne som nechytila linku.
@autorka bez ohľadu na to, že z tvojho slovosledu ma trošku zatočilo, tak ja moc nemusím tieto nasilu motivačné a ženské reči ale povedzme, že chápem cieľ tvojho príspevku. 😀😀 Ja si sex s mojim užijem aj bez orgazmu, niekedy ani nemám chuť na orgazmus ale len na sex 😀to len aby som vyvrátila, že nie každá žena počas sexu potrebuje orgazmus, neviem či to vyplýva z toho, že ho mám dostatok a teda na to nie som fakt zaťažená ale k tomu, že si tak premotivovaná z orgazmu asi len toľko, že nabudúce vyberaj lepšie. 😆
casopis bravo rovno s odpovedami, jaj to je nuda cez prazdniny😃😂
Môj ty bože, ďaľší generátor náhodných slov 😂 Danko má konkurenciu, a silnú.
ty si už v živote sexovala? A ak áno, to fakt s takým, čo mal onen rozmer ako tampón? A vedel len dnu a von? Tak potom sa tým ostatným drístom ani nečudujem
To ze pises ako slaby google prekladac ani nejdem extra komentovat. No ze prirovnavas velkost tamponu k penisu len dokazuje ze si ho na zivo urcite nevidela... chod si zopakovat ucivo, o chvilu ti zacina znova skola.
To máš promile ešte odvčera alebo piješ od rána?