Sex v dlhodobom vzťahu

9. máj 2023

Baby intímna otázka som hambivka preto anonymné píšem... sme s priateľom spolu 6 rokov.. posledne mesiace chceme obaja sex stále každý den.. ako to máte vy v dlhodobých vzťahoch.. veľa ľudí mi vždy hovorilo na začiatku vzťahu že počkaj po čase čas to prejde

anjelicek26
9. máj 2023

Nechapem pointu, majte sex kedy chcete a kolko chcete, dolezite je, aby bol par s "kolko" do tyzdna do rovnakej miery spokojny... nie, ze jeden chce malo, druhy vela a su s toho nezhody... riesis blbosti...

divokykonik
9. máj 2023

Tak my pri malom dieťati sme radi, keď máme čas na sex. Keď sme boli bezdetní, bolo to iné no. Aj by sme chceli viac, ale často to nevychádza. Buďte radi, že máte na seba chuť, že vám to klape.

ikuska27
9. máj 2023

A čo sa chceš spýtať??veď ho majte kedy chcete a koľko krát chcete...je to vaša vec....ak to vyhovuje vám dvom, tak je to v poriadku 👍

autor
9. máj 2023

@divokykonik ano jasne chápem ta .. presne toro mi hovoria kamosky ktore uz maju deticky.. my ešte deti nemáme ale plánujeme už za taký rôčik začať pracovať na nom.

pininka1
9. máj 2023

My mame tri deti a intenzita sa nezmenila, teda z mojej strany urcite nie,kludne aj kazdy den.

daniela232
9. máj 2023

Vlastne žiadny problem nemáš len si zvedava🤷alebo aj zvedavý keďže anonymne, nechápem načo jej(mu )aj píšete

h2
9. máj 2023

Čakala som, že aký dlhý vzťah spolu máte a vy ste spolu 6 rokov. 😀 Veď to je ešte nič!

bibcabi
9. máj 2023
Používateľ bibcabi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od bibcabi.

je pravda že to vo veľa vzťahoch prejde..takže si váž že to tak u vás nie je :D

deti95060810
9. máj 2023

@h2 tiež som si myslela že ako to majú vo veku 60+.... a ona že 6 rokov spolu - to sú ešte medové týždne...😀

beata_k
9. máj 2023

Po 6 rokoch sa moze uz len 1x tyzdenne.

majlo1234
9. máj 2023

Pred detmi hoc aj kazdy den, s mini dietatom tak ako vravi
@beata_k sa smie na mna siahat raz, max dva krat so tyzdna😄

diaszoky
9. máj 2023

Aj my mame castejsie sex ako ked sme mali 20. Je to logicke sme viac spolu byvame spolu a najme pozname uz svoje telá

lili1313
9. máj 2023

Ja by som po 8 rokoch aj raz denne, muž vraví, že môžem, ale nie s ním. On by asi tak raz mesačne. Keď som kojila, tak som veľmi chuť nemala, vtedy on chcel. Užívaj si, čo máš.

petamich
9. máj 2023

ja nechcem rypat ale toto su presne tie temy - ze na co? ved ho maj kolko chces 🤷‍♀️ my sme ho raz denne nemali ani ked sme boli spolu mesiac, lebo skratka nas sexualny apetit je iny ale necitim potrebu verifikovat si so sirsim forom, ci je to tak okej a vlastne ani neviem ako to maju kamosky, lebo ich odpoved nic nezmeni, ked my sme s aktualnou frekvenciou okej, darmo mi niekto povie 3x za den, no u nas 3x za den nebude 😀

mrva
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janulka1802
9. máj 2023

Ja že sa pýtaš po 26 rokoch vzťahu. 6 rokov je nič.

domkakvet
9. máj 2023

Podla mna je to normalne, aj kazdy den.

rebrambora
9. máj 2023

Kazdemu to vyhovuje inak. U nas sa to po 8rokoch, ani po prichode deti nezmenilo, priemerne raz za den

radacak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
retatka
9. máj 2023

To má byť chvála ?!Nič extra.Až budete po 25-30 rokov vzťahu s touto frekvenciou ,nápiš.

danica2711
9. máj 2023

a o čo vlastne ide? Veď sexujte, koľko chcete, my budeme tiež, načo potrebuješ vedieť, ako často sexujú iní? A ešte ma pouč, čo je to "hambivka"?

veronika66
9. máj 2023

Neviem či sa chvális alebo stazujes 🤔

karolinakr
10. máj 2023

@danica2711 2 hambivka