Ahojte žienky
Kedy ste mali prvýkrat sex s novym partnerom?
Ide o to ze ja uz som 2 roky sama aj s dietatom a v lete som spoznala noveho muža a ako stretávame sa a podobne len sa mi zda ako keby sa tomu bránim tomu sexu alebo puse .. mozno este k tomu niesom naklonena skrz posledneho vztahu alebo neviem, ako by ste riesili ze aj ked mate nato akoze chut ale nejak to nejde spravit. Ďakujem za každu radu ak by ste mi dali ze ako to prekonať a mať ten sex. Ďakujem
V dvoch pripadoch po asi 6 tyzdnoch. Tiez som rozvedená, obaja mali deti, takze sme radsej vždy vycestovali na prvý spoločný víkend, aby k tomu došlo.
Keď budeš stotožnená s novým partnerom a budeš ho mať naozaj rada tak to príde aj samo.
Keď na to príde čas budeš pripravená.
No uprimne mne to pride uz ako prilis dlha doba na to, aby si nechcela sama po nom skocit 😁 podla mna je to znak toho ze tam ta chemia nie je uplne to prave orechove.. nikto nehovori ze mas s novou znamostou ist hned prvy tyzden do postele, ale aspon nejaky chtic ci predstava toho ze sa na to tesis, by tam podla mna byt mala
@natalusiiik tak ako ano to tam mam , aj chuť proste všetko ale nejako sa tomu bránim neviem prečo tak 2 roky su 2 roky a ako chcela by som uz ale neviem
Po troch mesiacoch prvy bozk, po dalsich troch mesiacoch prvy sex
No branis sa podla mna prave preto, ze nie si presvedcena ze to s nim chces, keby tam ta chemia naozaj fungovala, uz by ste mali urcite aj nejake to milovanie za sebou 🤭🤷♀️
No keď sa musíš prekonávať, radšej ho nemaj. Nebude to ten pravý.