Sex s opitým

29. okt 2021

Ahojte mam jemnu dilemu ,, pred pár dňami som mala niečo s kamarátom boli sme obaja opití ,, mali sme sex ale bolo to len chvíľu a aj tak sa neurobil ani nič lebo alkohol ,, bolo to predposledný deň mojej menštruácie , myslite že som mohla otehotnieť

nyusika
29. okt 2021

samozrejme.
je verejne zname, ze alkohol dodava spermiam mimoriadnu mrstnost a presnost, co sa triafania do alkoholom spomalenych vajicok tyka.
gratulujem, kazdy den nova tehulka.

michaela789
29. okt 2021

Z každého sexu môžeš otehotnieť.... To že mal "gentleman" pod čapicou na tom nič nemení.
Ak sa mieniš správať nezodpovedne, aspoň minimalizuj následky a chráň sa pred otehotnenim. To dieťa čo by potenciálne mohlo vzniknúť za nič nemôže.

simona1998
29. okt 2021

Známa sa snažila 8 mesiacov o babo bez alkoholu všetkého , raz na Vianoce si vypili rum s kolou a za pár týždňov prišla s tym , že je tehotná 😀

cubo2
29. okt 2021

ano, z nechraneneho sexu mozes otehotniet (ono na to vlastne ten sex je - je to prijemne, je to zabava a je to spinavy trik prirody, ako donutit ludi sa rozmnozovat 😂)

tosomja
29. okt 2021

Že len trošku a neurobil sa. A ver že môžeš byť aj napriek neurobeniu sa a aj s alkoholom a aj po menštruácii. Ja som otehotnela presne ako ty, len nie s kamarátom a nie pod vplyvom. Len v posledný deň menštruácie a týždeň pred očakávanou menštruáciou pozitívny test. 😉 Ale urobil sa lebo nebol žiaden alkohol 🤣

nerya
29. okt 2021

@simona1998 aj my sme po fľaši vína 😂🤷

slovakboy
29. okt 2021

Nemusíš byt tehotná ak sa neurobil je to malo pravdepodobne.

flimelka
29. okt 2021

no to nemozes vediet ani ty ani my, ale ako hadam nie no, i ked ako sa vravi alkohol je mocny carodej 🙂

autor
29. okt 2021

ano ano ,, viem bola to chyba (to sa stalo u mňa prvýkrat preto sa aj bojím a chcem sa opýtať z toho ženskeho pohľadu či to je možne ak ovulacia prebehne po viac ako týždni napr ,..

vevesh
29. okt 2021

Je, spermie su zivota schopne za priaznivych podmienok 7-10dni....takze uz len vyckat do ms a potom zistis uspesny (ne)zdar...

spadnutaslivka
29. okt 2021

nie je tu tá otázka na otehotnenie v posledných dňoch MS už nejako často? :D Raz boli opití, inokedy dačo iné, ale vkuse sa riešia posledné dni MS :D vždy je to o tom istom- pravdepodobnosť je nízka, ale práve vy môžete byť tí, ktorým sa zadarí :D

anita6666
29. okt 2021

Bez šance

martinaju
29. okt 2021

Ovuláciu môžeš mať aj skôr (posunutú) na 100% ti len lekár povie kedy prebehne/prebehla ovulácia. Takže je to mala pravdepodobnsoť, že by si mohla otehotnieť ale stáv sa aj také 🙂

zuzki1
29. okt 2021

Môžeš , i keď je to malo pravdepodobne , ale v takýchto prípadoch to väčšinou vychádza .
V horšom prípade aj so sexuálne prenosnou chorobou .

ankare
29. okt 2021

S veľkou pravdepodobnosťou si neotehotnela. Drž sa!

mrva
29. okt 2021

Ach. Za prve si daj facku. Stalo ti to za to??? A za druhe, pravdepodobne nie.