Ahojte mam jemnu dilemu ,, pred pár dňami som mala niečo s kamarátom boli sme obaja opití ,, mali sme sex ale bolo to len chvíľu a aj tak sa neurobil ani nič lebo alkohol ,, bolo to predposledný deň mojej menštruácie , myslite že som mohla otehotnieť
Z každého sexu môžeš otehotnieť.... To že mal "gentleman" pod čapicou na tom nič nemení.
Ak sa mieniš správať nezodpovedne, aspoň minimalizuj následky a chráň sa pred otehotnenim. To dieťa čo by potenciálne mohlo vzniknúť za nič nemôže.
Známa sa snažila 8 mesiacov o babo bez alkoholu všetkého , raz na Vianoce si vypili rum s kolou a za pár týždňov prišla s tym , že je tehotná 😀
ano, z nechraneneho sexu mozes otehotniet (ono na to vlastne ten sex je - je to prijemne, je to zabava a je to spinavy trik prirody, ako donutit ludi sa rozmnozovat 😂)
Že len trošku a neurobil sa. A ver že môžeš byť aj napriek neurobeniu sa a aj s alkoholom a aj po menštruácii. Ja som otehotnela presne ako ty, len nie s kamarátom a nie pod vplyvom. Len v posledný deň menštruácie a týždeň pred očakávanou menštruáciou pozitívny test. 😉 Ale urobil sa lebo nebol žiaden alkohol 🤣
@simona1998 aj my sme po fľaši vína 😂🤷
Nemusíš byt tehotná ak sa neurobil je to malo pravdepodobne.
no to nemozes vediet ani ty ani my, ale ako hadam nie no, i ked ako sa vravi alkohol je mocny carodej 🙂
ano ano ,, viem bola to chyba (to sa stalo u mňa prvýkrat preto sa aj bojím a chcem sa opýtať z toho ženskeho pohľadu či to je možne ak ovulacia prebehne po viac ako týždni napr ,..
Je, spermie su zivota schopne za priaznivych podmienok 7-10dni....takze uz len vyckat do ms a potom zistis uspesny (ne)zdar...
nie je tu tá otázka na otehotnenie v posledných dňoch MS už nejako často? :D Raz boli opití, inokedy dačo iné, ale vkuse sa riešia posledné dni MS :D vždy je to o tom istom- pravdepodobnosť je nízka, ale práve vy môžete byť tí, ktorým sa zadarí :D
Bez šance
Ovuláciu môžeš mať aj skôr (posunutú) na 100% ti len lekár povie kedy prebehne/prebehla ovulácia. Takže je to mala pravdepodobnsoť, že by si mohla otehotnieť ale stáv sa aj také 🙂
Môžeš , i keď je to malo pravdepodobne , ale v takýchto prípadoch to väčšinou vychádza .
V horšom prípade aj so sexuálne prenosnou chorobou .
S veľkou pravdepodobnosťou si neotehotnela. Drž sa!
Ach. Za prve si daj facku. Stalo ti to za to??? A za druhe, pravdepodobne nie.
samozrejme.
je verejne zname, ze alkohol dodava spermiam mimoriadnu mrstnost a presnost, co sa triafania do alkoholom spomalenych vajicok tyka.
gratulujem, kazdy den nova tehulka.