Sex s manželom

8. mar 2022

Ahojte,
Idem si tu po názory/rady lebo už neviem čo si o tom myslieť..
S manželom som mala vcelku vyhovujúci sex, ale posledného pol roka som zúfalá… spravi sa veľmi rýchlo, ja sa nestihnem a keď ma robí prstami už to nie je ono… je pravda že frekvencia sexu teraz trochu klesla (máme malé bábätko, nie je toľko času), ale v podstate tento problém bol už aj skôr, len nie v takom rozsahu. Horšie je to že druhé kolo u manžela nehrozí, to sme mali možno tak 3krat za celých 7 rokov čo sme spolu… už si pripadam že nie som pre neho dosť atraktívna na to aby sa mu postavil na druhý raz (nepomáha ani ručná práca, ani orál). Pritom som mladá, štíhla, postava po pôrode sa mi nijako nezmenila a ako vravím druhé kolo veľmi nehrozilo ani počas nášho chodenia. Môže mať nejaký zdravotný problém alebo je to naozaj o nedostatočnej príťažlivosti?
Už ma napadlo aj nájsť si iného partnera na sex, trápi ma to a uspokojivý sex je pre mňa dosť dôležitý.

autor
8. mar 2022

Ešte dodám že keď sa tak rýchlo spraví povie že bol veľmi vzrušený, ale keby bol tak veľmi vzrušený tak by potom nemal problém s erekciou na druhýkrát nie?

luccija
8. mar 2022

To naozaj uvažujes pri malom dieťati o milencovi?
Možno je chyba v tom, že máte sex menej a je viac vzruseny

liljana
8. mar 2022

Jedine trenovat dlhsiu vydrz. Najskor musi mysliet na teba, az potom na seba. Pri atraktivite vidis sama, ze si odporujes. Rychlo sa spravi, lebo si atraktivna, druhy krat to nejde, lebo nie si pre neho atraktivna. 🙂 Atraktivitou to nebude.

autor
8. mar 2022

@luccija to žena s malým dieťaťom nemá nárok na dobrý sex či ako?

luccija
8. mar 2022

Ale iste smelo do toho🙂len či to aj muž tak nerieši a preto nemáte dobrý sex

maca1984
8. mar 2022

Myslíš že hľadať si partnera na sex je ideálnym riešením tohto problému? či manžel by s tým súhlasil?

3petka
8. mar 2022

V prvom rade komunikuj s manželom. Nijak inak to nevyriešiš. Tak si dajte dlhšiu predohru alebo si proste pomôž sama

jaskolka
8. mar 2022

Samozrejme, že máš nárok na uspokojivý sex, ale ver tomu, že nájsť si milenca, je to najhoršie možné riešenie, akým si môžeš pochovať celý doterajší vzťah.ci ozaj myslíš, že manžel by ti to toleroval? A utajiť milenca, to sa dlhodobo určite nedá
Toto je treba riešiť s manželom.sú rôzne praktiky a pomôcky na dlhšiu výdrž, sebauspokojenie, aj eroticke hračky, ale preoac, milenec... To nebude...
To mi pripadá, akoby si manžela mala v prvom rade len na sex.. A keď je problém, tak bežím si nájsť iného chlapa... Mňa by to urážalo.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
8. mar 2022

Bože ženy prečo ste sa zamerali hlavne na tu myšlienku o milencovi.. samozrejme že to tak nechcem riešiť, viem že to vôbec nie je ideálne riešenie a aj preto som napísala tu, aby ste mi dali nejaké rady tipy ako to riešiť s manželom.
Mne by ani nevadilo to že sa na prvý raz tak rýchlo spraví, to mi aj trochu lichotí ale prečo nie je schopný druhého kola :( to potom úplne zabíja moje sebavedomie a aj chuť dosiahnuť svoj vrchol iným spôsobom.

jaskolka
8. mar 2022

Veď sme ti dali plno rád....
A to, že sa každá prevažne zamerala na tu vetu, tak to je logické, lebo ty si to tak podala, že "už nad tým uvazujes".
Nie každý je muž je schopný hneď "druhej akcie". A často s tým ani nič nemôže urobiť,su to veci, ktoré nie je možné extra ovplyvniť.
A čo to má s tvojim sebavedomim? Aj keby si bola sexbomba z časopisu,nemusí to pomôcť a druhýkrát "to nepude"

taga
8. mar 2022

Ale ved sa na to nepozeraj len zo svojej strany! Len ty ty ty.. aj on snad moze byt unaveny, aj on starne a nebude vecne podavat vykony ako 20 rocny, aj on snad moze niekedy mat naladu viac a inokedy menej... sexujte castejsie, vydrz sa zlepsi... a ked druhe kolo nedava a nikdy ani nedaval, nechapem tvoju logiku, ze si to vztahujes na seba, ako si malo atraktivna a bla bla...

goodidea
8. mar 2022

A keby ste mali sex s kondómom? ( Ak by to tebe a manželovi nevadilo ) sú rôzne hrubšie kondómy ..

kahh
8. mar 2022

Preco sa ho neopytas ci nie je nejaky problem? Ci nie je v praci v strese a nedolieha to na neho alebo nieco podobne? O tychto veciach sa treba doma rozpravat.

birika
8. mar 2022

preco si to neriesila pred manzelstvom, ked pises, ze uz vtady to bolo take - mala si hladat aktivnejsieho partnera

kyruska
8. mar 2022

skuste si dat rano zdravotnu rychlovku a vecer vydrzi dlhsie! 😉

diamond007
8. mar 2022

Samozrejme že je to tým, že je menej častý sex a teda sa rýchlejšie spraví. Na to je jediné riešenie ak nefunguje druhé kolo tak napr.spavat spolu ráno / večer prípadne denne.
Nie každý chlap hneď môže asi druhé kolo.. netuším... Alebo po chvíľke skúste nie hneď.

autor
8. mar 2022

@jaskolka no možno som len potrebovala počuť že to nie je mnou že druhé kolo nie je možné.. lebo ja automaticky hľadám chybu v sebe
@taga áno na to všetko má nárok, ale aby to tak bolo pri každom sexe?
@goodidea kondom veľmi nemá rád ale zrejme na ňom budem trvať…
@birika pretože sú aj dôležitejšie veci ktoré si na partnerovi vážim.. posledného pol roka sa to ale ešte trochu zhoršilo, preto to riešim teraz
@kahh @kyruska @diamond007 ďakujem baby za rady 🙂 skúsim

kahh
8. mar 2022

Je to zaklad si myslim, lebo tiez ked sme mali doma nejaky problem, tak ozaj mnohokrat stacil uprimny rozhovor 🙂

autor
8. mar 2022

@kahh my sme sa už o tom rozprávali ale tak nejaký osobný problém nemá, hádže to na veľké vzrušenie a najnovšie mi povedal vidíš tí chlapi po 30tke, už majú problém dať sa do pozoru 🙈 (pred pár mesiacmi mal 30).

opica_skorica
8. mar 2022

Co bude hovorit po 40ke?
Ze uz nic?

pininka1
8. mar 2022

Je to o hlave, ja to mam tiez doma. Skusat musite rozne triky na prerusenie ked citi ze uz bude, ale je to beh na dllhe trate,ja som rada ze aspon prstami ma urobi. Treba mat trocha aj trpezlivost.

kahh
8. mar 2022

Tak to velke vzrusenie moze byt, ked nemate casto, mozno by to chcelo castejsie a by to nebolo take rychle, len to obaja musite chciet na tom pracovat a zmenit to. Jeskove oci ale ta vyhovorka po 30tke ma dostala 🙂

marseillefan
8. mar 2022

Ako muž ti môžem potvrdiť, že je úplne normálne, že nemá chuť na druhé kolo a že to s tvojou atraktívnosťou nemá nič spoločné. Ak po druhom kole veľmi veľmi túžiš, tak nech skúsi viagru. Pri nej sa rýchlo zregeneruje....
Dôležité je ale popracovať na tej výdrži... častejší sex je určite super nápad, no nemusí tiež pomôcť. Závisí od toho, v čom je problém. Avšak ak fakt nemáte často sex a ak tvoj muž ani nemasturbuje medzi tým, tak to sa mu ani nečudujem...

autor
8. mar 2022

@opica_skorica @kahh veď práve, že robí zo seba 60 ročného dedka.. už neviem či sa mám na tom smiať alebo plakať

janewithane
8. mar 2022

Myslím si ze ti to odhaľuje tvoju neistotu, problém so sebavedomím...

autor
8. mar 2022

@marseillefan ďakujem ti, som rada že sa do diskusie zapojil aj chlap 🙂
No skúsime zvýšiť frekvenciu sexu.. aj keď pre mňa je to už frustrujúce, byť vzrušená ale nedosiahnuť vrchol kvôli jeho vydrži-nevýdrži 🙈
No, podľa jeho slov nemasturbuje.. že nebude to robiť keď má doma peknú ženu 😀 asi mu to dám príkazom alebo ja už neviem

vanda323
8. mar 2022

Akože to fakt otázka , že či žena s dieťaťom nemá.narok.na dobrý sex?
Sex je asi posledná vec čo mňa v manželstve zaujíma....najprv ma.zaujima či som dobrá matka, potom či mám upratanu, čistú domácnosť, navarené lebo láska ide cez žalúdok 🤗

autor
8. mar 2022

@vanda323 Ok tak to máš ty 🙂 ja riešim seba a svoj problém.
A všetko čo si vymenovala je tak ako má byť 🙂

banderaska29
8. mar 2022

toto máme aj my, stačí že naahodou nemáme 7 dní sex a on sa spraví za minutu a pol ..hrôza, ale nemôžem mu to vyyčítať - je to zanedbaný treníng 😀, potom druhé kolo ani my nie 😀 ale je to presne preto, lebo zvyčajne máme sex každý druhý deň (aj cez menzes) vtedy je to ok, občas to tak vypáli že si po 7 dnoch na seba konecne nájdeme čas.

ale iné ti chcem povedať. je v poriadku že riešiš sex, že je pre teba medzi prvými priečkami. je to tak uplne v poriadku a správne. nie si tá ani hentá. si to ty sama sebou a ty máš svoje potreby.
poradím ti - povedz to tvojmu mužovi tesne po sexe. oni su v tomto občas ako z doby jaskynnej 😀 nedopne im. aj moj - hoci je dokonalý a pozorny milenec, občas keď sa spraví prvý na mna zabudne. sprve ma to hnevalo, ale už mu to hovorím, že som tu aj ja 😀 že nech to dokoncí 😀 no a jemu sa normalne rozsvieti a ide na to 😀 len ti chcem povedat že kludne mu to povedz. všetko mu hovor. oni si nedomyslia, ver mi 😀 ♥