Sex s malým penisom

22. feb 2023

Ahojte, stretla som uzasneho muza ALE.... Ako riesite sex, ked ma maly penis? Ja ho vnutri necitim a ani on neciti, ked je vo mne. Existuju nejaky tipy, ako urobit, aby ten sex fungoval? Dakujem

mima1991
22. feb 2023

nuda?

dadka_bb
22. feb 2023

Anal?

modrykolibrik
22. feb 2023

Maly je kolko cm

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
izabellik
22. feb 2023

su aj ine sposoby, ako ta muz moze uspokojit🙂 hovori sa, ze aj maly saso vie spravit velky cirkus, a tak to proste aj je.

katuskamala1
22. feb 2023

Ty si asi sirsia, a on mensi.. Vaginálny sex vam dvom spolu uspokojenie neprinesie.

ankare
22. feb 2023

Keďze ja mám len klitorialny orgazmus, mne by to asi nevadilo. Prisadni ho zhora.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dianka555
22. feb 2023

Nuž ako sa to vezme, raz som čítal niekde na českom fóre , kde si žena pýtala radu od gynekológa že už necíti v sebe chlapov tak ako predtým, že má rada grupaky a párty kde ju uspokojí trojica chlapov. Že čo má robiť aby sa jej vagína vrátila do pôvodného stavu, nech jej poradí plastiku alebo cviky. Odpoveď znela: milá páni , keď sa postaví nová diaľnica je tá cesta krásna, nová no po čase je cesta rozbitá, deravá, nepoužiteľná čím viac áut po nej prejde tým je opotrebovanejsia a nepoužiteľná. Tak buď si vyjazdené ako naše cesty alebo druhý prípad, že si široká. Ale zase záleží či na tú diaľnicu ide kamión alebo auto pre dve osoby.

lenqua_12325
22. feb 2023

Ako by fungoval ? Kúpi si nádstavec na predĺženie z Aliexpressu 🤣🤣🤣🤣

autor
22. feb 2023

@elizabet173 rada by som, ale po 40-ke zial ziadne nemam 😂

janulka1802
22. feb 2023

@katuskamala1 ako to Ty možeš vedieť, že ona ju má širšiu? Raz keď je penis malý, tak tie cm nenahradí, proste je malý.

autor
22. feb 2023

Nejde o mna, ako seba uspokojit, ale co s nim. Ked do mna vojde, tak mu vzdy zvadne, lebo ma neciti a je po sexe. S kazdym sa mi to stava, lebo som prilis vysoka a mne su vsetci maly. Musi predsa existovat nejake riesenie.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
duunlo
22. feb 2023

Nejak mi to neide dokopy co ma spolocne tvoje vyska s tvojou velkostou letiska 😅 Ved aj vysoka zena moze byt uzka. Radsej si pritom lahnite, tam sa vyskove rozdiely stracaju. Na stojaka tazko na teba dosiahne 🤣

kiwi3
22. feb 2023

s kazdym sa mi to stava? tak to je teda podivne...

kiwi3
22. feb 2023

ked sa ti to fakt stava s kazdym, tak potom to bude tebou. nic ine ako plastika na to asi nepomoze.

autor
22. feb 2023

@duunlo z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze velkost penisu priamo umerne suvisi s vyskou. To iste plati pre zeny. Mala som aj vysokych muzov s primerane velkym prenisom, ti boli ale zasa nepouzitelny na zivot.

ankare
22. feb 2023

Tvoj muž je nižší od Teba?

autor
22. feb 2023

@kiwi3 ved pisem, ze je to mnou, meriam 183 cm a som primerane velka aj tam dole. Zmensit vaginu viac nejde. Cvicim skoro 10 rokov panvove dno, viac uzsia uz byt nemozem.

duunlo
22. feb 2023

Ja som dost vysoky cca 193cm, ale zalezi ze co povazujes za “primerane velky penis” 😅. Cize z vlastnej skusenosti mozes zaroven aj tvrdit, ze vysoky muz je zaroven aj nepouzitelny muz do zivota 😂

autor
22. feb 2023

@duunlo boli nepouzitelni po inych strankach. (alkoholici, primitivne spravanie a ine uchylky)

duunlo
22. feb 2023

Partnerovi odporuc nech zacne cvicit jazyk (oralnu kamasutru), ten sa mu pri oralnom uspokojovani bude hodit 😉.

toskanka
22. feb 2023

@autorka Ja mám 182 cm a to, čo píšeš o veľkosti vagíny, absolútne nemôžem potvrdiť. Mávala som skôr opačný problém, mužov s veľkým penisom nemôžem dodnes, je to pre mňa bolestivé.

karolinakr
22. feb 2023

Ja som poznala muža 1.93cm a dole asi 7 cm aj to prehaňam..tak hladaj s veĺkym, aj takí sú

kiwi3
22. feb 2023

neviem, ale teda urcite velkost ani vaginy a ani penisu nezavisi od vysky. inak tato tema by sa teda mala volat velka vagina a nie maly penis... ak je to realne vobec

sim_icek
22. feb 2023

Tiež som podobne vysoká a teda vždy mal každý do mňa problém vniknúť aj slabší priemer, taká som úzka. Výškou to nie je

maranta_leuconeura
22. feb 2023

@dianka555 tak to je dobra blbost, vagina je elasticka a vrati sa do povodneho stavu. Poctom partnerov ani castym sexom sa neopotrebuje ani neroztiahne. To je ako by si povedala, ze sa penis casom osucha a zoderie. Samozrejme, velkost (siroka, uzka) a elasticitu ma kazda zena roznu, rovnako ako muzi maju rozne velke penisy. Tak logicky nie kazdy si s kazdym sedi.

maranta_leuconeura
22. feb 2023

Autorka, z cvikov sa ti fakt nestiahne, to je akoby si cvicila prsia a prestali by byt ochabnute... Na tvojom mieste by som fakt tu plastiku zvazila, aspon sla na konzultaciu, ked mas s tym takyto problem.

msnesquik
22. feb 2023

@toskanka asi tak, dodnes nechapem to nahananie cm u chlapov, obcas je to dost naprd skor 😂