Sex pri malom dieťati

19. sep 2021

To aj vasim muzom je jedno, ze dajme tomu pol rocne dieta na vas pozera, a proste chcu sex? Uz milion krat som vravela muzovi, ze ked maly place, ze ja sa neviem uvolnit a mat sex. Jemu to je jedno. Poviem mu, ak ideme mat sex podme do druhej izby. On ma zacne chytat medzi nohami, a divy sa ze sa nevzrusujem. A v izbe dieta place a pes beha. Aj dnes venujem sa malemu v obyvacke, a pride muz a chyta ma medzi nohami. Pravidelne to robi aj ked mam maleho na rukach. Viem, ze divna tema. Ale dnes ma to uz nahnevalo. Pritom sa da pockat kym dieta zaspi a ist do druhej izby.

janulienocka
19. sep 2021

Tvoj muž je riadny debil, prepáč… toto teda normálne určite nie je

elizabet173
19. sep 2021

to čo máš za primitíva? Malé dieťa hádam aj spí, nie?

danieladeley
19. sep 2021

ako zvieratko

pralinka25
19. sep 2021

za mna je to absolutne nechutne a teda u mna by chut na sex klesla pod bod mrazu v tomto pripade. ved su aj ine prilezitosti. v najhorsom mu pustit rozpravku dat ho do kresielka a ist inam ale pre mna by to bolo len odbit si povinnost. ale urcite nie vzrusujuce. za mna toto nieeee

riamia91
19. sep 2021

Zvieratko!

alana1
19. sep 2021

no moj muz ma tiez chyti alebo tlapne po zadku napr ked v kuchyni varim a deti to aj vidia...ako take neznosti pusa, objatie to ano, a som aj rada, ze to deti vidia, nech su take iste...na tom nie je nic zle, ale aby ma isiel pred detmi pretahovat? tak to nie...to az ked deti spia a aj to ideme do inej izby...

lesana25
19. sep 2021

Tomu sa vraví "partner na úrovni" 🤦‍♀️

vanda323
19. sep 2021

Tak ako mňa muž normálne pobozká pred deťmi, ale nie že Francúz sa mi da to vôbec ak sa.pomojkame postiskame...a tam to končí....keď chce sex v noci keď deti tvrdo spia...alebo niesu doma veľa krát u bábky...nechcem byť škaredá na teba ale napadá ma napísať len jediné ...že s takouto situáciou som sa stretla v osadách,a že potom deti prečo začínajú tak skoro so sexom...keď to vidia u rodičov...prepáč za úprimnosť

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
srferreira
19. sep 2021

Akoze odtial potial 🙈🙈 hovado nech sa kroti.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
19. sep 2021

Hrozne by sa mi zhnusil.Nech sa zavrie na záchod ...čo ty si povinná mu dať, keď on si zaziada?pošli ho s dieťaťom von asi sa nudí.

jaskolka
19. sep 2021

S manželom si dáme pusu objímeme sa pred synom, ale to je v poriadku, veď to je normálne ze vidí že rodičia sa majú radi, a onjimame a pusinku jeme aj jeho.
Ale sex je výlučne len medzi nami, bud keď malý spi večer aj to ideme do obývacej izby, alebo keď ho ma cez víkend svokra že je u nej dolu, alebo ho berie na prechádzku.
Akože to co za moresy, aby sexivali rodičia pred deťmi? 🙉🙉

taga
19. sep 2021

Akoze, keby som nieco robila, alebo mala doeta na rukach a pride muz a chyti ma medzi nohami - dieta zlozim do vedlajsej miestnosti, vratim sa a muzovi asi jednu strelim. Co si ty pre pana nejaka gumena anca bez citov, vlastneho vnimania, vlastnej vole alebo co?? Snad trochu elegancie aj do toho sexualneho zivota, hlavne teda pri detoch 🤦‍♀️

klip0
19. sep 2021

Akoze sexovať keď sa na vás dieťa pozerá to je fakt choré.

iwesska
19. sep 2021

Som zvedava,ci bude taky husty,aj ked pride maly do puberty😂

sissy27
19. sep 2021

Nechápem, že vôbec dokáže mať sex pri plačúcom dieťati. Normálny človek si pri tom ani kávu nevypije.
A predpokladám, že sex v podaní tvojho muža trvá max 3 minúty kým vyprázdni gule a hotovo.
Tam nech celý deň kmitá okolo dieťaťa a domácnosti a ty sa v kľude pripravuj na večer. A potom taká načančaná, vyvoňaná, naondulovaná, v peknom prádielku sa dožaduj poriadneho sexu s aspoň hodinovou predohrou a samotný akt nech nie je menej ako ďalšie dve hodiny. A potom sa uvidí, aký je frajer 😃

sapetka
19. sep 2021

Vymyslena uchylacka tema..

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simona139469
19. sep 2021

Idiot… a debil a blbec. Prvé tri slova čo ma napadli. A ty mu to tolerujes?

siska53
19. sep 2021

U nas ako u alana1.. tvoj ma divne sposoby!

kitycat
19. sep 2021

Mam taky pocit, ze nezvsa to narodilo bola si vzdy k dispozicii na lusknutie prsta, resp. chytenia medzi nohami

guliver19
19. sep 2021

Primitivna opica musi byt ten chlap, sorry

slovakboy
19. sep 2021

Nie len to že to robí pred dieťaťom ale že to robí proti tvojej vôli. Keď si v strese z dieťatka a psa tak ten jeho nerešpekt svedčí o jeho charaktere.

ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz