Baby mam takú haklivu otázku, ale asi mi vlastne ani neodpoviete pod svojim nickom, tiež by som nepísala sem také veci. Takže vlastne neviem na co to sem píšem 😂 No ale mam taky problém, že mne sa proste nepáči byt pri sexe hore, vždy len dole. A ze ci je to problém pre mužov? Lebo pre niekoho to môže byť nuda alebo chce striedať polohy. Neviem no, ja kebyže som hore tak nemam z toho vzrušenie, brala by som to ako cvičenie. 🙈
Skúšaj ☺️jednoznačne prichadzaš o veľa,,a časom sa chlapom jedna poloha zunuje a potom treba vymýšľať a okoreniť to trochu inak 😏no ak to vám obom nevadí tak nerieš
A ak partnera nemáš, tak šup hľadať. Nie je to len o tom byť buď dole alebo hore 🤔
Niekedy je fajn mysliet aj na druhého. Chlap pohlad zdola ocení velmi.
Ja chcem mať tvoje problémy 🧐
To sú len tie dve polohy? 😁 Však rob ako chceš a ako chce partner.
Niesom baba, ale dám ti pohľad z mužskej perspektívy 🙂.
Čo sa ti nepáči, to nerob a povedz mu to.
Ved striedať polohy môžte a pritom nemusíš byť hore, sú aj polohy kedy obidvaja ležíte a pritom viete striedať, alebo kľačìte. Alebo sedíš na ňom, ale on sedí tiež.
Ale veď konieckoncov sex je to najpríjemnejšie cvičenie, treba aj makať nielen roztiahnúť nohy a užívať si ;).
Ja mam zas opačný problém môj muž to chce robiť iba na misionara a nic ine uz par rokov a mne je to už nudné 🤭vie o tom, ale ostatne sa mu nepáči.
misionára neznášam
Beriem to tak ako ty. Tam hore má to proste nevzrušuje. Ale kto chce kam pomoze si sám. Inak mame kopec iných polôh.
Niektorí ľudia sú tak neskutočne leniví, bez fantázie až je to smutné 🙄☹️
Kto chce, hľadá cestu, kto nie, hľadá dôvod...
Autorka, nech sa páči... https://www.lovino.cz/polohy
Máš tu xy polôh, niektoré sú síce závislé od dľžky penisu partnera, ale väčina je pohoda😉
Tak šup šup... "Tělo má jít do hrobu pořádně zhuntovaný." a kalórie treba spalovať, hlavne po vianociach... 😈😉, len pozor na svalovicu druhý den, véľmi nepríjemné... 😝 🤣
Toto mi pripomenulo jednu scenu z golden girls .. kde sa bavili na tuto temu damy v urcitom veku .. a jedna vravela ze nema rada tu polohu hore a druha jej vravela nech sa pozrie do zrkadla ked lezi ze ten chlap jej vidi podbradok a cecky sa rozleju do stratena . A ked je hore poloha tak cecky su super aj tvar krajsia . 😂no a zo zadu uz nemusis riesit nic z toho
Veď mu navrhni, čo sa ti páči. Ak je normálny a myslí na tvoje potreby, tak ti určite vyhovie. V sexe je to ako v normálnom živote. Je dobré vyskúšať viacero možností aby ste prišli na to, čo vyhovuje vám obom. Vôbec nič na tom nie je. Ale už máš aspoň 15 rokov, či? 😉
@miadi som sa zasmiala,ale je to tak 😆. Baby si myslia,že poloha hore ukáže na nedostatky,ale opak je pravdou a k tomu,ak nie je žiadna kondička,není čo dodať 😁.
Tiez to nemam rada...ja som narovinu povedala a tak su aj ine polohy..nebudem robit nieco co sa mi nepaci 🙂
@zuzanita1609 tak oni uz boli 50-60r 😉ta jedna sa ohradila ze nema dvojitu bradu a druha na to ze ked si lahnes tak mas . Vekom uz ta kondicka nie je vsetko .,
Každého baví niečo iné. A pokiaľ to vám s partnerom vyhovuje, tak tu na MK je to každému ukradnuté.