Sex počas ovulácie

pinokia1233
7. apr 2024

Dobrý deň,
S priateľom sme mali chránený sex počas ovulácie. Vždy používame kondóm, no nie vždy do mňa ejakuluje. No včera sa to stalo a ja mám teraz obavy, či nemám zobrať tabletku po. Kondóm nám nepraskol a určite nič nepretieklo.
Chcela by som prosím počuť váš názor poprípade vaše skúsenosti.
Ďakujem predom za odpoveď

silviaeli
7. apr 2024

@pinokia1233 nic sa nedeje..použili ste ochranu😉

pinokia1233
autor
7. apr 2024

@silviaeli Ďakujem veľmi pekne za túto rýchlu odpoveď 😄.

egonsk
7. apr 2024

@pinokia1233 no zalezi ako ten kondom pouzil. Ak ho mal v dlani, na prste natiahnuty, alebo ho nafukal ako balonik pre sprijemnenie atmosfery a ejakuloval do teba ako pises, tak si pozri menny kalendarik a zhodnite sa na menqch 😉 ... Ak ho mal neposkodeny natiahnute na svojej pyche a vyvrcholil do neho, tak pokial nemal pulca so sklonmi ku bannictvu, nepredpokladam, ze by cez neho presiel a urobil by ti tu radost pocatia. 🙄😁

fido69
7. apr 2024
pinokia1233
autor
7. apr 2024

@egonsk Zdravím,

Samozrejme žiadne takéto chuťovky nerobíme, ako vy píšete pre spríjemnenie atmosféry 🤣🤣. Snažíme sa byť maximálne opatrní, hlavne on. Vďaka za odpoveď, tá časť s nafukovaním pobavila 🤣.

nikpa
7. apr 2024

@pinokia1233 sama píšeš, že kondóm nepraskol a nič nepretieklo tak nerozumiem načo ta tabletka PO 🙈

pinokia1233
autor
7. apr 2024

@nikpa Trošku mám obavy, pretože všetko je možné a trochu som si nasadila chrobáka do hlavy. Chcela som hlavne názory a skúsenosti žien, ktoré sú tu, či niekedy neriešili podobné veci.

svetlonos
7. apr 2024

@pinokia1233
Prosim ta, ak nie si panna Maria a nema sa Kristus narodit druhy krat, tak nechapem co riesis. Tehotenstvo pri neprasknutom kondome, hm...
Ale vlastne mozne to je, jedna pani na ytube hovorila, ako mimozemstania unesu a oplodnia zenu ale pred ukoncenim 3 mesiaca jej embrio odoberu a supnu k sebe do inkubátora. Takze je mozne, ze otehotnies dokonca aj bez partnera ale potom akoze potratis - teda dieta ti neostane.
To taky extremny pripad 😉...

petra92
7. apr 2024

Vieš o tom, že ten kondóm presne na to slúži na čo ste ho použili? 🤔

nazli24
8. apr 2024

No neviem bez ochrany sexujem vždy cez ovulaciu s mužomvtedy je najväčší apetít na sex a vždy vytiahne takže sa nič nedeje

fido69
8. apr 2024

@nazli24 Máte radi adrenalín pri sexe. 😂👍