Zdravim 🙂 mozno divna otazka, ale to robite to pocas svojich dní? Ako to vnimaju vasi chlapi? Moj ani počuť 🤭 ja by som ku koncu Mka aj mala chuť.
Neviem co je na tom nehygienicke, a teda ako po masakri to rozhodne nevyzera, a tiez podla mna plati ze ak to vyhovuje obom partnerom, je to v poriadku.
počas menzesu nemáme žiadny sex.... tých pár dní mm vydrží...
Ked sme boli na začiatku vztahu a obaja ešte teen tak hej mali sme sex aj počas ms ale teraz už..už nám to obom pride nechutné tych 6-7dni vydržím a potom viem že mi to partner vynahradí 😁
A zase to že ja mam ms neznamená že aj ruky a usta mam indisponované 😜
u nas sa na cervenu nejazdi ako povie moj manzel 😂
Iba ked uz konci a v sprche😆
Toto je zbytočne tabuizovavana téma. Našťastie žiaden u mňa nemal problém, stačí ak je niečo pod tebou nech nezaspinis alebo vo sprche, ale počas vzrušenia a styku sa krvácanie veľmi zníži až zastaví takže ako masaker to určite nie je. 😉 Sú aj na to tamponove hubky, ktoré si zavedieš a vieš mať bez problémov ak si žena nie je istá. 🙂
Ale samozrejme tesne pred a po sprcha. Mne to pomáhalo na kŕče od ms. 🙂 Nechápem odpovediam, že veď toľko dní manžel vydrží.😀 To má byť sex iba kvôli manželovi?😀 Očividne autorka je iniciatívna takže jej je asi jedno či vydrží alebo nie, vydržať vie každý.
Tiez mam silny menzes, ale ku koncu uz je to ok, tak to dame niekedy.
Ku koncu ms úplne v pohode.
Za mňa fuj...
Máme, ale nie na začiatku keď to je silné 🙂 po pár dňoch v pohode
Ja vydrzim bez sexu celý menzes až potom
Občas áno, ale nie som veľký fanúšik 🙂 Menštruáciu volám radšej "blowjob week" 🙂
My sme mavali v zaciatkoch vztahu, ked sme boli este ako kraliky. 😀 Teraz by nam to v sprche nevadilo, ale nechyba nam to. Tych par dni pockame
Priklanam sa k nazoru, ze vsetko, co vyhovuje obom, je ok.
Teraz som tehotná takže nemám problém 😁 ale predtým som mala silný len asi 1-2 dní a potom sme normálne fungovali . Dá sa vydržať tých 5 dní bez ,ale mužovi to nikdy nevadilo ,sám mal chuť aj vtedy a mne to tým pádom tiež nejak nevadi😁 keď mám prvý a druhý deň tak mám aj bolesti takže ani náladu na to moc nemám ...a ďalšie dni už mám len také o ničom takže znesiem ,keď sa necítim na posteľ tak v sprche a je to čistejšie 😁
Fungovali sme normálne aj počas, teda keď mne bolo fajn. Len malo to jediný problém. Raz som počas toho otehotnela 😂
Ku koncu už pohoda v sprche. Veď tam je sotva niečo vidieť trocha sfarbené. Banalita keď je nadržaný 🤫😃
Ziaden sex pocas menzesu. Je to nehygienicke. Vyzeralo by to ako po masakri 😂 Nastastie v tomto sa obaja zhodneme 🙂