Ahojte. Neukameňujte ma prosím 🙏🏼 Preto radšej anonymne.. Som 10 dní po sekcií a už od piateho dňa po sekcií mám neskutočnú chuť sa milovať. Mne sa o tom aj sníva, doslova 😕 viem že najlepšie a teda aj najrozumnejšie je vydržať do kontroly po 600nedelí..ale aj tak, nenájdu sa tu nejaké mamičky čo po cisárskom skúsili sex skôr?
Prípadne.. Môžem mať aspoň orgazmus a maznanie? Samozrejme bez toho aby priateľ išiel do vnútra..
Ja si myslím že to nestojí zato vymýšľať skôr, aj ak veľmi chces. Radšej počkať nech sa všetko poriadne zahojí a potom dohnať zameškané, ako si teraz vyrobiť problémy a mať nepríjemnosti ešte dlhú dobu
Šestonedelie nie je výmysel- čas za kedy sa sťahuje maternica a zahoja pôrodné cesty (u teba jazva na bruchu)
Ak nekrvacas uz tak mozes, to nieje ako vaginalny porod. Ja som pri prvom krvacala asi dva tyzdne a na treti sme sa milovali a nic sa nestalo. Samozrejme by sa nic nestalo ani keby sme pockali. Urcite by som to nerislovala pokial stale krvacas alebo spinis
Si po vážnej brušnej operácii,brucho je šité v 7mich vrstvách,môžeš si narobiť zdrav. problémy.
ja som mala prvy cisarsky, sexováa som skor ako po 2 tyzdnoch. Samozrejme opatrne, polohy, aby ste nedrazdili rez. A dalsie 4 porody noemalne a tiez rychlo. Ked som sa na to citila, mala som chut a dodrziavali extra hygienu, tak pohoda. A normalne mi aj dr povedal, ze ak citim, ze je to v pohode, tak uplna pohodka. Niektore su schopne po tyzdni, niektore ani po mesiacoch. Treba pocuvat svoje telo a byt pripravena (aj tvoj partner), ze mozno to bude treba prerusit, ukoncit, ked budes citit nekomfort.
My ťa neukameňujeme,je to tvoje telo,ty o ňom rozhodujes,ja som bola tiež po sekcii, tiež som mala chuť, ale skôr ako po 4-roch týždňoch nepripadalo do úvahy, pretože fakt až po mesiaci som sa cítila OK,ale to je moja skúsenosť...
My po 4tyzdnoch (tiez sekcia)ale pre istotu s kondomom a nic „blaznive“ 😁
Ja som po oboch sekciách krvácala tak silno že mohli sme až po 2 mesiacoch. Ake ak už nekrvacas a neboli ťa brucha tak skuste
Po druhej sekcii,kde mi brali viac tkaniva lebo opravovali aj prvú tak po 4tyzdnoch,no cítila som sa dobre,nemala som problémy a vhodne sme vyberali polohu,plus samozrejme opatrne všetko
Orgazmus mozes mat ale asi ta bude bolet matermica pritom ked sa ti bude stahovat a sex asi by som nemala kym je rana na maternici koli infekcii..lebo tu ranu tam mas aj ked nemas vahinu poskodemu