Sex po rozchode

26. apr 2023

Ahojte, bola som rozidena s priateľom cca mesiac. Vrátili sme sa k sebe, už sú to asi dva mesiace a nespali sme spolu. On sa ma nechytí, musím ja, keď ho objimem lezi ako drevo. Čo mám urobiť? 😓

mirkava
26. apr 2023

Nechaj ho. Už ste sa raz rozišli. Toto je len pokus o návrat a zrejme to nefunguje. Nestracaj cas. Držím palce

babulkomale
26. apr 2023

Na zaklade coho ste sa k sebe vratili? Ved to je vacsinou nie zrela uvaha ale nadrzanost, ak si dvaja rozumeli. Vznikne situacia ze proste skoncia v posteli, lebo si chybali. Aj ked sa neskor rozidu.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
26. apr 2023

Je čas definitívne ísť od seba. Načo také "vrátime sa k sebe" keď to očividne nefunguje?

autor
26. apr 2023

@babulkomale chýbali sme si, plakali sme obaja, boli sme spolu 4 roky. Ale nespali sme od vtedy spolu..

nnnuuunnn
26. apr 2023

To je veľmi zaujímavé 2 mesiace spolu, po rozchode a žiadny sex. Predtým ste ho mali ako často?

kaitlin3
26. apr 2023

Nemal ho počas tejto pauzy s niekým iným a hanbí sa ti to povedať?

nnnuuunnn
26. apr 2023

Inak to môže byť, že mal s niekým iným, chytil nejakú pliagu ako žltačku a lieči sa ešte z toho.

katarinka89
26. apr 2023

Tak spal s inou a ma výčitky- možno

deti95060810
26. apr 2023

aj keď sa ku tebe vrátil, asi to už nie je to čo bývalo....
bude len otázkou času kedy ta skutočne opustí ....

tamtamka26
26. apr 2023

prečo ste sa rozišli?? a ako často ste spolu spávali pred tým?

autor
26. apr 2023

@tamtamka26 rozdielne plany do buducna ktoré vraj po mojom rozchode prehodnotil. 3-4x do tyzdna

autor
26. apr 2023

*odchode

tamtamka26
26. apr 2023

nevieme, čo sa mu premieľa v hlave, čo ho brzdí. možno by bolo fajn sa opýtať, prečo je to tak, keď pred tým to bolo ok. možno prehodnocuje svoje rozhodnutie, či urobil dobre a nechce seba aj teba znovu namotať, ak by to opäť skončilo.

lija22
26. apr 2023

a mozno treba otvorit zo dveflase vina a kadeco sa vyjadni a vari uz povoli ;)