Ahojte, bola som rozidena s priateľom cca mesiac. Vrátili sme sa k sebe, už sú to asi dva mesiace a nespali sme spolu. On sa ma nechytí, musím ja, keď ho objimem lezi ako drevo. Čo mám urobiť? 😓
Na zaklade coho ste sa k sebe vratili? Ved to je vacsinou nie zrela uvaha ale nadrzanost, ak si dvaja rozumeli. Vznikne situacia ze proste skoncia v posteli, lebo si chybali. Aj ked sa neskor rozidu.
Je čas definitívne ísť od seba. Načo také "vrátime sa k sebe" keď to očividne nefunguje?
@babulkomale chýbali sme si, plakali sme obaja, boli sme spolu 4 roky. Ale nespali sme od vtedy spolu..
To je veľmi zaujímavé 2 mesiace spolu, po rozchode a žiadny sex. Predtým ste ho mali ako často?
Nemal ho počas tejto pauzy s niekým iným a hanbí sa ti to povedať?
Inak to môže byť, že mal s niekým iným, chytil nejakú pliagu ako žltačku a lieči sa ešte z toho.
Tak spal s inou a ma výčitky- možno
aj keď sa ku tebe vrátil, asi to už nie je to čo bývalo....
bude len otázkou času kedy ta skutočne opustí ....
prečo ste sa rozišli?? a ako často ste spolu spávali pred tým?
@tamtamka26 rozdielne plany do buducna ktoré vraj po mojom rozchode prehodnotil. 3-4x do tyzdna
*odchode
nevieme, čo sa mu premieľa v hlave, čo ho brzdí. možno by bolo fajn sa opýtať, prečo je to tak, keď pred tým to bolo ok. možno prehodnocuje svoje rozhodnutie, či urobil dobre a nechce seba aj teba znovu namotať, ak by to opäť skončilo.
a mozno treba otvorit zo dveflase vina a kadeco sa vyjadni a vari uz povoli ;)
Nechaj ho. Už ste sa raz rozišli. Toto je len pokus o návrat a zrejme to nefunguje. Nestracaj cas. Držím palce