Sex po pôrode - nič som necítila

ci
27. júl 2022

Žienky trošku intímna otázka možno pre niekoho hlúpa,ale mňa dosť trápi. Som skoro 2 mesiace po pôrode bol to môj druhý s včera sme už s priateľom skúsili sex. Lenže ja som skoro nič necítila 🙄 je možné,že som sa tam dole tak roztiahla a zostane to tak? Po prvom som žiadny rozdiel nezbadala a to som dokonca bola nastrihnuta, sita teraz som rodila bez nastrihu. Priateľ sa ani nespravil čo sa predtým nestalo ani raz a ja sa cítim kvôli tomu hlúpo. Sú nejaké rady alebo niečo čo by pomohlo vrátiť aspoň trochu do pôvodného stavu?

klip0
27. júl 2022

Môj prvý sex po pôrode bol cca v takom čase ako ty teraz. Bolo to rovnaké a bola som nešťastná že to už bude navždy zle. Postupne sa to ale upravilo. Ešte je to kratučka doba

ci
autor
27. júl 2022

@klip0 myslíš? Lebo dosť ma to trápi ja dúfam že sa trošku upraví,lebo normálne mi z toho nanič že to je jak keby sa nič nedialo a nič som necítila 🙈 priateľ sa ma snažil utešovať že sa nespravil lebo sa bál či mi niečo nespraví,ale tomu neverím ešte sa také nikdy nestalo ani pri prvom pôrode a ja sa cítim strašne blbo 🙈

nikol789
27. júl 2022

@ci ahoj, je to normálne.
My sme mali sex po šestonedelí a nebolo to bohvie čo...
Tiež som bola taká “roztiahnuta” .... a každým sexom to bolo lepšie a lepšie teraz som 4m od porodu a už je to ako predtým .

ci
autor
27. júl 2022

@nikol789 ahoj no uklidnila si ma 😒 po prvom pôrode vôbec žiadny rozdiel nebol aj keď som bola pozašivana preto ma to trošku zobralo teraz. Aj keď viem že každým pôrodom je to určite iné,ale aj tak. Dúfam že sa to upraví lebo normálne som mu povedala nech si nájde milenku zo zúfalstva 🙈🤣🤣

katrin69
27. júl 2022

@ci 😀 Si odvážna, ja som muža pustila k sebe až po roku po pôrode... Maminko, zober si to tak, že vyšla z teba mega hlava, a tá "palička" je veľký rozdiel. Kým sa to všetko povracia späť, niečo trvá. A neboj, ono sa to vráti. 😝

ci
autor
27. júl 2022

@katrin69 🤣🤣🤣 keby viem jak to dopadne počkám rok aj ja🤣

mariska1989
27. júl 2022

Treba presne čas a radšej taký sex ako napr rok zažívať taký divný začiatok sexu povedzme bolestivý , citliví . U mňa pol roka to tak bolo normal začiatok des a hruza a to som šitá nebola

zuzana9393
27. júl 2022

Ja som mala rovnaky stres. Toho mojhosa bojim spytat ci citi rozdiel, mam normalne depku z toho lebo prvy muz o mna po porode uplne stratil zaujem v tejto oblasti. Ale na druhej strane si hovorim, ze ved som mu dala ten najvacsi poklad, nemame to tam roztiahnute pre nejaku promiskuitu alebo co 🤣

ci
autor
27. júl 2022

@zuzana9393 no aj ja som sa bála opýtať a najhoršie že som naňho zato nahnevaná ale pri Tom nemám byť ani začo chudák 🤣

queen_mary
27. júl 2022

Zacni aj cvicit Kegelove cviky, aby to dole opat "spevnelo" 🙂

sszuzu8
27. júl 2022

Kúp si yoni vajíčko a steny vagíny sa ti spevnia. Mne sa po dvoch pôrodoch vrátilo do stavu pred stratou panenstva 🤦‍♀️🤷‍♀️ úzke. A to som necvicila ani nič

zuzana9393
27. júl 2022

@sszuzu8 no toto by ma ozaj blizsie zaujimalo 😃 co je to za zazrak?

sszuzu8
27. júl 2022

@zuzana9393 odfotim len dôjdem domov :=)

zuzana9393
27. júl 2022

@sszuzu8 ja som zvedava, uz som si to vygooglila 😄 ale nejak tomu nechapem, ako to cele funguje 🤔

sszuzu8
27. júl 2022

@zuzana9393 proste to vajíčko si dnu vložíš. Urob si z toho taky príjemný rituál. Je zázrak ako ho vagina prijme a vcucne dnu. Aj ho vie pekne odovzdať. Určite sa nestratí ani ne zasekne. Keď ho máš v sebe tie svaly necítiš ze ich máš stiahnuté jednoducho držia to vajíčko a ty si pritom môžeš robiť hocijaku bežnú činnosť 🙂 cvičíš a ani to nevníma. Môžeš sa hrať aj tak ze zatlacis aby vyšlo a už keď zostupuje dole vtiahnes ho naspäť dnu 😄

essenceee
27. júl 2022

chvilku to potrva, ale potom to bdue lepšie, uvidiš. SKus nejake afrodiziaka, mali by ti pomoct

zuzana9393
27. júl 2022

@sszuzu8 citala som, ze su 3 velkosti. To potom uz citis ze potrebujes mensie?

sszuzu8
27. júl 2022

@zuzana9393 čítala som ze najväčším začať ale keďže som všeobecne dosť úzka hneď som išla do najmenšieho. Väčšie asi kvôli tomu ze tie svaly potrebujú väčšiu námahu spočiatku keď sú ešte nepevne a male vajíčko by vypadavalo

katrin69
28. júl 2022

@ci Ooo, rok netreba čakať. Ja som mala obrovský strach z pôrodu a ja som bola precitlivená. Každý jeden dotyk bolel a cítila som sa veľmi nepríjemne...
A ten hnev, no... Ste dvaja dospelí, všetko sa dá dať na pravú mieru a vysvetliť si to... Nezabúdajte, že práve úprimnosť v týchto citlivých a vyčerpaných chvíľach pri bábu sú dôležité. Ani neviete ako, ale mnohokrát vám vie teraz pomôcť. Aj v maličkostiach... 😉

matqa411211
28. júl 2022

@ci tak hlavne ze si nanho nahnevana aj ked nemas za co a este si to aj uvedomujes, chudak chlap, neries si na nom svoje mindráky

zuzana9393
28. júl 2022

@sszuzu8 a si si ista, ze ti pomohlo prave toto? A ako vies, ze si vseobecne uzka? Rodila si uz?

sszuzu8
28. júl 2022

@zuzana9393 veru 2x a nenechalo to na mne stopy 😅 viem to podľa toho ze aj keď som prirodzene nad mieru lubrikovana tak sa pri sexe partner do mňa veľmi ťažko dostane. Taktiež si zavádzam kalisok takže mam prehlad 🙂