Sex po pôrode

24. júl 2023

Ahojte mamičky, chcem sa opýtať ako obnoviť chuť na sex po pôrode, momentalne stale dojčím a vobec nemam potrebu ani chuť. Chcem to manželovi dopriať ale je mi to neprijemne boli to, aj ked sa ma rukou dotkne tak mi to je neprijemne. Na sex ani nepomyslim a pred porodom som ho mala veľmi rada. poradte čo robiť. uz je to 3 mesiace

kendova_anna
24. júl 2023

Poviem ti pravdu, urychlit to nijak nevies. Proste to nejak pride samo. Tiez sme sa snazili dva-tri mesiace po porode, ale nedalo sa. Treba to nechat jednoducho tak.

jaskolka
24. júl 2023

Úprimne, pokiaľ dojcis, tak to libido môže byť hormonálne úplne znížené. Proste to akoby príroda tak zariadila, že prepne do roviny "matka", zníži chuť na sex, aby telo ženy sa dalo dokopy, oddýchlo si a znížila sa možnosť ďalšej gravidity.
Samozrejme to nie je pravidlo, ale ver tomu ze veľa žien po pôrode a počas laktacie nemá na sex veľmi chuť, čas ani náladu.nasilu zbytočne sa budeš nútiť, lebo dupľom sa ti to len sprotivi.
Možno skúste len také maznanie, príjemny večer ale nie s tým, že "musí to byť, lebo svet spadne". Keď sa to podarí, super. Keď nie, tak nabudúce

xeonela
24. júl 2023

neboj sa, to pride 🙂 niekomu to trva dlhsie, niekto moze tyzden po porode (aj ked to si predstavit teda absolutne neviem 😂), ale jednoducho s tym nespravis nic. trpezlivostou sa obrnit jedine.

karolinakr
24. júl 2023

A sranda, že vela žien otehotnie prave tak, kolko pripadov uz som tak počula

majlo1234
24. júl 2023

Mne sa brutalne znizilo libido po porode. Teochu stuplo, ked sa mi obnovil cyklus, ale rozhodne sa nevratilo spat do povodneho stavu. Dieta zmeni vsetko. Mne pomohlo sa najskor trochu prekonat, a urobit zo sexu zvyk(viem, neznie to vasnivo, ani romanticky, ale funguje to😄) a najviac sa viem naladit, ked muz vezme dieta, a ja mam cas dat si vanu, v klude vypit pohar vinka…cizw bude to chciet ustupky aj od muza aj od teba na zaciatku

annamaria4
24. júl 2023

Nerobila som si tazku hlavu kvoli tomu 🙂 Sestra to takto mala viac ako polroka a to je bez intimnosti, povedzme si narovinu, dost dlha doba. Ale tak ono staci mat asi trpezliveho partnera a je to jednoduchsie.