Ahojte mali ste niektorá dva cisárske a veľké bolesti pri sexe potom ? Ako dlho trvalo než sa to upravilo a prestalo bolieť ?
Už po prvom som mala mierne bolesti ale prešlo ton celkom rýchlo ale teraz to fakt silno boli a to som už 5 m po porode
Nakupila by som nejaky gel nech to mas dobre premazane. Podla mna sa zo strachu z bolesti ani nevies ubolnit a preto ta to tak boli
Mam 2 cisarske a nie nebolelo ma ani po jednom nejako extremne pri sexe,,, uz po 6 tyzdnoch myslim ze to bolo ok. Jedine mocovy mechur ma bolel po druhom dost asi mesiac. Pri kazdom cikani ma tahalo velmi. Ale jazva ma bolieva niekedy ...
Mňa sex prestal bolieť po 9tich mesiacoch. Ale až po 2 rokoch sa cítim úplne normálne ako predtým. Aj pocitovo tam dole aj chuť na to. 1 cisársky.
Píšeš,že máš veľké bolesti,ale bližšie si nič neuviedla,napr.presnú lokalizáciu bolesti,dobu trvania,typ bolesti atd ....
Treba hľadať a nájsť príčinu ... u každého je to individuálne aj rez, a tiež aj hojenie. V prípade pretrvávajúcej bolesti a ťažkosti konzultuj to určite s lekárom.
Nebolelo ma nic a to mam dve sekcie za sebou a sex sme mali hneď po 600nedeli. Cize ak mas bolesti chod s tym k lekárovi.