Sex po 40tke

28. jún 2021

Caute baby, mate prosim niekto skusenost ze po 40 ste dostali taku chut na sex ze by ste to robili najradsej stale. S mojim muzom sme spolu skoro 20 rokov. Od prveho momentu ako sme sa stretli ma neskutocne pritahoval. Zo zaciatku to bolo neskutocne divoke a ani neviem ci som ho milovala alebo som z neho bola taka nadrzana ale po case som sa urcite aj zamilovala. Asi v momente ked som ho videla ako sa stara o svoje neterky. Bol este viac sexi ako pred tym. Potom prisli samozrejme nase a uz to nebolo take divoke. Sex som nikdy neodmitla ale ani som ho vyslovene nevyhladavala. Zvykli sme si vzdy raz za tyzden. Ale minily rok v lete a teraz zase, akoby som sa ho nevedela nabazit. Na jesen sa to dostalo zase do normalu. A teraz ked zacalo leto zase. A je mi jedno ako len nech sa milijeme. Dokonca ma neskutocne bavi BJ. Vzrusuje ma ako sa pri tom spravi a kludne keby neboli deti doma tak mu ho dam aj cez den hocikedy. Nemoze sa ma ani dotknut lebo sa idem zblaznit od vzrusenia. A teraz otazka. Myslite ze to moze byt z dovodu prichadzajucej menopauzy alebo sa nemam coho obavat este a je to nornalne. Mam 42.

ivkazba
28. jún 2021

Ja mám 43, partner 40, sex máme poväčšinou každý deň. Ale takto som nastavená takmer celý dospelý život, nikdy som nebola nastavená, že mi to stačí raz-dva krát za týždeň. V každom prípade, nemáš sa čoho obávať, je normálne, že sexualita sa u človeka vyvíja a je normálne, že chute sa menia.

Apropo, príde mu zvláštne, že niekto napíše anonymný príspevok a pýta sa na názory iných, ktorí sa už pod anonymitu skryť nemôžu.

autor
28. jún 2021

@ivkazba sorry ani som si nevsimla ze som to dala ako anonym. Musela som tam nieco postlacat.

maminkadeticiek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mymam
28. jún 2021

keď príde menopauza, budeš ho chcieť zabiť keď sa ťa dotkne 😉, treba využiť aktuálny stav

elizabet173
28. jún 2021

@mymam Moxe to tak byt a vobec nemusi.

elizabet173
28. jún 2021

Je to uplne normalne, kazdy par to ma inak. Jeden casto do vysokeho veku, iny raz za mesiac v tridsiatke. Oboje je v poriadku, ak to vyhovuje obom.

mymam
28. jún 2021

@elizabet173 samozrejme, že je to rôzne, písala som z praxe 😝

alana1
28. jún 2021

za tym su pravdepodobne tvoje hormony...nemas zvyseny testosteron?

elizabet173
28. jún 2021

@mymam ja tiez 🙂

obonova7
28. jún 2021

aj ja som presne na tom istom iba mojmu mužovi sa nechce a odmieta ma

matkahelka
28. jún 2021

ja mam 38, sexujem od 19 a nikdy ma na sex nikto nemusel prehovarat 😃 prave naopak. ja ked tu citam tie diskusie, ako sa zeny stazuju, ze chlap chce 2x do tyzdna a jej staci 2x mesacne, ze je unavena a nema na to chut... ja nemam problem aj 3x denne 😃 u mna okolo 35 islo libido nahor, aktualne som aj tehu, tak aj hormony- mna sa muz nemusi ani dotknut, staci, ze ho vidim v boxerkach a uz som vlhka 😃 nastastie sme sa dvaja taki sexuchtivi stretli, lebo neviem, co by som ja robila doma pri takom, co ma mensi apetit 😃
a k tvojej otazke - s prechodom to nesuvisi, je vseobecne zname, aj lekar ti to potvrdi, ze okolo 40 zeny maju libido na maxime. ja mam kolegynu, co ma 53 a ona kolkokrat pride rano do prace so zalepenymi ocami, co presexovali s muzom celu noc- doslova celu noc.

simsalabim
28. jún 2021

Citala som, ze to je pred prechodom normalne, vela zien to tak ma. Priroda este chce zabezpecit rozmnozovanie.

alana1
28. jún 2021

@matkahelka tak ono sa to predsa len vekom meni...ale nielen pod vplyvom hladin hormonov, ale aj z hladiska casu a miesta...s prichodom deti ver, ze sa aj tvoja frekvencia znacne znizi 🙂 a to neber, ze to myslim v zlom. Jednoducho nebude nato cas alebo miesto...ale velakrat ani energia ked budes cele noce hore s babatkom 🙂

elenora71
28. jún 2021

@mymam Preco v menopauze by niekto niekoho zabíjať? Ja mám chuť na sex stále aj v menopauze.

janickacrazy
28. jún 2021

@alana1 u nás sa s príchodom detí vôbec nič nezmenilo, stále rovnako, aj keď deti už podrástli sa nič nezmenilo, už 13 rokov každý deň, alebo každý druhý, uvidíme, čo prinesie menopauza 😂

mymam
28. jún 2021

@elenora71 no vidíš, ja nie 🤣

anonym0001
28. jún 2021

Zalezi aj akeho mas chlapa. Ak ta vzdy sexualne pritahoval, tak neni o com. Ale niektore zeny su z hocijakym chlapom, len aby nezostali sami, a potom sa cuduju, ze nemaju chut na sex. Ja mam chut len do ovulacie. Po ovulacii do MS vobec.

alana1
28. jún 2021

@janickacrazy no to si teda viem predstavit a este ked napises , ze vase milovanie trva aj hodinu a aj hocikedy pocas dna 😅

alana1
28. jún 2021

@anonym0001 moj muz sa mi paci -ma krasne biele zuby, plne pery, peknu postavu, modre velke oci, cierne vlasy...ale aj tak nemam chut kazdy den ani kazdy druhy 😂 pre mna je dolezitejsie a prospesnejsie sa poriadne a dobre vyspat...co by som pred takymi 15 rokmi ani nepovedala, ze to raz tak bude 😀

kinats
28. jún 2021

To ja musim dat zenu asi do opravy, ked to tu citam....

matkahelka
28. jún 2021

@alana1 ved ja uz dieta mam, cakam druhe. mame velky dom, aj 2-garaz, miesto sa naslo/najde stale 😃 a aj cas 😃 ked musis, tak musis 😉

janickacrazy
28. jún 2021

@alana1 no tak u nás to tak funguje, máme 3 deti rôzny vek, takže vždy sa to dá nejako vymyslieť, keď sa chce

dominikac321
28. jún 2021

@kinats forum na modrom koni vela znesie... :D

dominikac321
28. jún 2021

@ivkazba vzdy ma clovek na vyber ci bude reagovat ci nie 🙂

elenora71
28. jún 2021

@alana1 spať budeš na druhom svete Tu treba žiť, milovať a užívať. 😊

hankm
29. jún 2021

@autorka nieco na tom bude. Bude to zhluk viacerych faktorov. Zvacsa uz ma zena v tomto veku istu pohodu, deti vacsie, zastabilizivanu karieru, skusenosti a z toho vyplyvajuce mentalne nastavenie, ze uz neriesi kazdu blbost, mozno sa uz zmierila s roznymi zalezitostami, ktore nevie ovplyvnit, k tomu uvedomenie si, ze zivot sa pomaly preklapa do druhej polovice, a ako tu uz bolo spomenute, priroda sa este pred menopauzou snazi skusit o dalsie potomstvo. A ked sa k tomu prida normalny partner a vyrovnane partnerstvo tak to iba tuto situaciu podpori.

hankm
29. jún 2021

Este taka poznamka na zamyslenie, vyslovene hypoteticka!!! Ako uz bola spomenuta teoria, ze priroda sa snazi pred menopauzou o posledne pokusy o plodenie. A ide o to, ze pocas mladosti teda pred “reprodukcnym koleckom” je/moze byt sex hnany z podstatnej miery potrebou reprodukcie, fyz a psych pozitok je sekundarny produkt. Po ukonceni tohto “kolecka” je uz repr potreba saturovana a vtedy uz zena (az tak/vobec)netuzi po dalsej reprodukcii a tak si evolucia/priroda mohla vymysliet intenzivnejsi sex zazitok/ orgazmus aby zvysila pravdepodobnost styku a tym padom vyssiu pravdepodobnost otehotnenia. Mozno, ze zeny ktore nieco podobne prezili by mohli povedat viac ako to vnimali. Este raz, cista hypoteza.

kiki68
30. jún 2021

No stastny to chlap, co Ti poviem. Ano , potom sa su rad o deti stara, aj hento aj ono.Asi to budu aj hormony, ale ked Ta vzdy pritahoval a deti uz ste vyklubali z plienok a dlhych noci. Tak potom je to aj normalne vec byt nazhavena. Tiez mam sexy muza a milujem ho. A som po rokoch z neho furt paf. Asi su ti nasi stastni proste 🙈🤷‍♀️😀

alana1
30. jún 2021

@kinats no ja beriem tieto fora s takou 50% rezervou...aj tebe by som to odporucala tiez....lebo je uplne normalne, ze nemoze mat zena chut na sex kazdy den...ozaj ked porovnam zivot ked som mala 20 - ziadne starosti, ziadna zodpovednost - iba ja a moj frajer...kopa volneho casu...tak to bolo ozaj iba o zabave a sexe...pracujuca matka s malymi detmi - neverim ze chodi domov po 8 hod sichte usmiata a vecne nazhavena na dennodenne hodinove milovanie sa s manzelom 😂
...o tom ma nik ozaj nepresvedci...lebo rano sa zobudi, chysta deti, uteka do skolky, uteka do prace, maka, uteka z prace po deti, robi detom jest, chysta do skolky, skoly, upratuje, vari, perie...a je 22 hod a tak max roztiahne nohy na 5 minut a potom je rada , ze spi a tesi sa na dalsi den 😂

autor
30. jún 2021

@alana1 no tak nie vsade to tak funguje ako u vas. Ja pracujem z domu, nikde sa nenahanam. Moj muz mi so vsetkym pomaha a vzdy to tak bolo. U nas robi kazdy vsetko vratane varenia, upratovania… starania sa o deti, chodime spolu cvicit. Vzdy sme tak fungovali a preto mame cas na seba. Pravda je taka ze zijeme jeden pre druheho a pre rodinu. Ja nechodim po kamaratkach a on na pivo. Ked niekde ideme tak vzdy spolu. Pravda je ze si rozumieme neskutocne. Niekedy mam az strach co by sa stalo keby som ho stratila. Ja aj ked ho poslem aby isiel s chlapmi z prace kludne niekde tak on nikdy nechce. Najradsej je s detmi a so mnou . Takze ak mi neveris je to tvoj problem ale ja by som sa s nim milovala aj 5 krat denne.