Sex nasilu

17. okt 2024

Ahojte. Sme s manželom spolu 8r., keďže sme sa spoznali na strednej a odvtedy sme spolu, je môj prvý a jediný. Nepamätám si, ako som to mala s orgazmom v začiatku nášho intímneho vzťahu, no po tom, čo sme začali spolu bývať a sex sa stal pravidelnejším, prestal ma baviť a aj chuť sa vytratila. Veľakrát mám problém s orgazmom a radšej si to potom, keď nie je doma, spravím sama. Manžel sa snaži, aj sa mu to darí, no ja sa neviem uvolniť, lebo mám pocit, že mi to trvá príliš dlho. Tá nechuť asi súvisí aj s jeho správaním, keďže v dni, keď chce sex, je ako med, pozorný, prichystá večeru, rozpráva sa so mnou, zaujíma sa. A keď sex nemá byť, ledva sa ozve, je na telefóne a ani náhodou sa ku mne nepritúli. Potom to už beriem len ako povinnosť, že keď chce, tak ok, poviem mu, že môžeme, ale ja aj tak nebudem. Tak je to potom taka rýchlovka, on sa spraví a ideme spať. Úprimne, začína ma to desiť, že takto mám prežiť celý svoj život. Momentálne som na materskej s ročným dieťatkom a ten kontakt mi chýba. Niekedy premýšľam, či to takto vydržim, čo ak niekoho stretnem.. čo robiť? Čo mu mám povedať, aby sa sex zlepšil? Chýba mi v ňom láska, cit a vášeň. Príde mi to také mechaniclé

hygienka
18. okt 2024

Povedz mu to tak ako si napísala tu.. vo vzťahu je komunikácia základ.

benimnadir
18. okt 2024

Komunikuj s ním, snáď nechceš prežiť celý život takto, si mladá.

tomasisa
18. okt 2024

Komunikacia...podla toho co si napisala, on ani netusi ze mas taketo pocity a videnie vasho vztahu.

lienka.7
18. okt 2024

@autorka to, čo si napísala tu mu povedz.

janickacrazy
18. okt 2024

U žien začína sex v hlave. Takže to pekne vysvetli svojmu manželovi, že sa má o teba a dieťa zaujímať každý deň, nie iba vtedy, keď chce sex. 🙄

autor
18. okt 2024

@hygienka
@benimnadir
@tomasisa
@lienka.7
Baby, ja som mu to vravela nie raz, on vzdy povie, ze to nie je pravda, ze prehanam. Alebo ze ho to mrzi, ze je debil a pod., ale nic sa nemeni.

@janickacrazy tak to mas pravdu, ze to zacina v hlave. Len on ma vzdy pocit, ze on je dokonaly manzel a ja som vzdy nespokojma

anketkarka
19. okt 2024

Keď sa snaží a darí sa mu to, tak prečo chceš radšej rýchlovku a nedopraješ ten orgazmus aj sebe? Vie o tom, že Ti to dlhšie trvá a mohol by sa dlhšie snažiť? Alebo mu je to jedno, hlavne že bude on a na Teba kaslať?

autor
19. okt 2024

@anketkarka mne to vadi, ze mi to dlho trva, ja mu potom poviem, nech kasle na to a nech sa on spravi (pri sexe). Alebo mu poviem nech vezme vibrator (s tym som rychlo), ale to mi je trapne mu za kazdym hovorit.

lindus_esterka
19. okt 2024

A jemu tiez vadi ked ti to dlho trva alebo len tebe?

autor
20. okt 2024

@lindus_esterka asi len mne. On tvrdi, ze jemu vsetko vyhovuje

lindus_esterka
20. okt 2024

Myslim ze ak ta chlap miluje, je prenho ubijajuce ze nemas orgazmus. Kompromis - niekedy si dajte dlhu "seansu" kedy ho nechas cinit sa a ked chces rychlovku tak navrhni vibrator. Lebo keby som chlap a zena chce stale vibrátor, bez neho sa nespraví a mne odmieta dat sancu tak placem do vankusa

foterlotor
27. okt 2024

sorry ale povedat chlapovi ze podaj vibrator dokoncim sa je co??? co mas 18 rokov?

autor
29. okt 2024

@foterlotor necitas s porozumenim. 🙈 takto som to nikdy nepovedala, poviem mu, ze nech ho zoberie, ze budem takto skor (vibrator je len masazna hlavica na stimulaciu klitorisu, nie didlo).

autor
29. okt 2024

@lindus_esterka nie, takto to nemame. A tu baby pisali, ze je to hlavne v hlave a takto som mu to aj povedala. Ze ked je to medzi nami ok, viac sa venuje malemu a ja mam viac casu aj na seba, tak aj ten sex je o inom a ja nemam problem s orgazmom. A teda fungujeme tak vlastne odkedy som napisala tento prispevok, na dalsi den som mu to povedala a teda ten sex je uz super.

tiezjedna
29. okt 2024

@autorka ak s ním nie je reč, tak sa chovaj ako chlap😉

deni334
29. okt 2024

Ahojte baby, chcela by som jednu rádu neviem či niekto z vás má taký problém alebo to už zažil , ale mám problém stým že keď s priateľom mame sex a mám chuť počas sexu stratím všetku chuť ktorú som mala ja nechápem prečo sa mi to deje nikdy predtým som to nemala hanbím sa mu to povedať niekedy klamem že som mala orgazmus aby sa rýchlo mohol spraviť nehovorím že vždy ale často sa mi to stava veľmi často 😐

foterlotor
8. nov 2024

Tak kde je problém? Ja by som na tvojom mieste zakúpil erotickú bielizeň, nejaké pomôcky a keď príde domov pošepkaj mu, že ho večer čakáš v posteli. A vytiahni na neho všetky zbrane. Toto normálneho muža musí dostať. Ak nemá iný problém s tebou.